Раз дадох справедливост и си тръгнахме.
... идилия.
.
. Аз съм си свикнала да си се занимаваме с нея, да си правим разни неща, и сега осезаемо усещам липсата й. Но и е по-добре там вече, на въздух, и на зеленина. Ще си ходим всяка седмица, ще я водя с нас на кафенце, и на басейн, и ще й е разнообразие. И без това от есента, коренно ще й се промени ежедневието, та сега да си прави каквото иска.
. Иначе, ние сега като сменихме дограмата, не е толкова шумно, на затворени прозорци де. Но и ние сега ги държим отворени.
. И идеята без деца е готина, дано да успеете да я осъществите.

.
.
. Днес не знам къде се намирам и глава ме боли, ама бутам някак си. Не говоря нито с колегите, нито с шефката. Ако иска да види какво правя, да дойде и да ми види мейла или компютъра.
.
. Нещо вече ми е уморено, нямам енергия, сутрин едва ставам от леглото, с много усилия. Почнах да пия Витамин Ц, Магне Б6, дано да помогне малко, въпреки, че си знам, че просто ми се е натрупало. Последните месеци, ми бяха много стресови на мен, загубих си съня, не спах добре, после и покрай вълненията с училището на Йоето и явно ми се е насъбрало...Препоръчани теми