Пътуване в Италия, море, езера, планини, забележителности и.../Тема 2/

• 109 800
  • 759
  •   1
Отговори
# 75
  • София
.....................................
какво ще кажете за това,намира се на Брунате
http://www.booking.com/hotel/it/albergo-meuble-paradiso-sul-lago … p;type=total&

rudi
Ние сме нощували в Брунате, но във Vista Lago.
Точно до църквата и използвахме двора и да паркираме.
Избраният от теб изглежда още по-добре, макар и отдалечен, но това няма никакво значение.
Взимай го...харесва ми.

# 76
Bliss,след като прочетох твоя пътепис,реших че на Комо ще се движим само с корабчета,затова търся настаняване около Комо.
Момичета какво ще кажете за това,намира се на Брунате
http://www.booking.com/hotel/it/albergo-meuble-paradiso-sul-lago … p;type=total&

Нали знаеш как става придвижването до Брунате? Аз лично не бих го избрала за нощувки защото това би ми ограничило избора за вечеря и не бих могла да се разхождам вечер до късно какъвто навик имам. Комо дава в пъти по големи възможности щакто за изхранване, така и за уплътняване на времето. Брунате само за половин/един час разходка.

# 77
  • Veliko Tarnovo, Bulgaria
Bliss,след като прочетох твоя пътепис,реших че на Комо ще се движим само с корабчета,затова търся настаняване около Комо.
Момичета какво ще кажете за това,намира се на Брунате

Нали знаеш как става придвижването до Брунате? Аз лично не бих го избрала за нощувки защото това би ми ограничило избора за вечеря и не бих могла да се разхождам вечер до късно какъвто навик имам. Комо дава в пъти по големи възможности щакто за изхранване, така и за уплътняване на времето. Брунате само за половин/един час разходка.
Да ,така прецених и аз,след като прочетох по-подробно.В крайна сметка ще направим 2 нощувки в гр, Комо,2 на Маджоре на къмпинг  и навръщане една в Постойна,да разделим пътя.
Благодаря отново ,момичета!

# 78
  • София
Bled.  Благодаря за препоръките. Настаняване си харесах Peschiera del garda, ако може за там да препоръчаш хотел или апартамент за предпочитане . Също се чудим ако отидем около 24 май дали ще е добре като време  за този сезон,  че се очертава седмица ваканция.. Дали ще работят всички атракци а също сафари парка.

# 79
Да запитам ходилите с лифта до Мотароне в Стреза какви температури да очакваме горе в началото на май?

# 80
  • София
Bled.  Благодаря за препоръките. Настаняване си харесах Peschiera del garda, ако може за там да препоръчаш хотел или апартамент за предпочитане . Също се чудим ако отидем около 24 май дали ще е добре като време  за този сезон,  че се очертава седмица ваканция.. Дали ще работят всички атракци а също сафари парка.

SANI+ Добър избор...
Както за езерото, така и за Гардаленд, а и за търговския комплекс.
Имам няколко обиколени и набелязани, на езерото ли искаш или бюджетен ?
Не беше ли за края на юни, което е по-добре...

Да запитам ходилите с лифта до Мотароне в Стреза какви температури да очакваме горе в началото на май?

Лифта последно не работеше, не знам до кога ?

# 81
  • София
Bled. Търсим повече бюджетно настаняване. А за периода - първоначално беше края на юни,  но май няма да успеем тогава,  че семейството иска поне 12 дни плаж е Гърция юни. И сега се чудим в края на май как ще е времето , студено ли е тогава.  Или да преглътнем тълпите и да идем през август но времето да ни е хубаво. Като мислим само парковете да посетим в Италия и евентуално нещо по пътя.

# 82
  • София
Bled. Търсим повече бюджетно настаняване. А за периода - първоначално беше края на юни,  но май няма да успеем тогава,  че семейството иска поне 12 дни плаж е Гърция юни. И сега се чудим в края на май как ще е времето , студено ли е тогава.  Или да преглътнем тълпите и да идем през август но времето да ни е хубаво. Като мислим само парковете да посетим в Италия и евентуално нещо по пътя.

SANI+
Без да те заблуждавам ние ходим по всяко време, ето ти снимки от МАРТ,
а ти си мисли за май. Разбира се, че няма да е студено през май/но все пак, всичко се случва/.

Този ХОТЕЛ, голф-клуб може да го намерите на много ниска цена.
Голямо спокойствие, извън суматохата, а в същия момент безплатен бус до езерото и града.
Това е огромен комплекс/до река Минчо/ с излаз на магистралата с няколко хотела и винаги има някой с добра цена.

В района има и доста от този ТИП, които са още по-евтини.

# 83
Дали ще работят всички атракци а също сафари парка.
 Сафари паркът много,много ни разочарова.Децата чакаха с огромно нетърпение посещението там.Ами не е интересен ....Повечето животни се бяха  поскрили някъде...Нищо впечатляващо и запомнящо се. За 15 мин.приключихме обиколката и определено не си струва цената. Добре,че се отсрамихме с парк Сигурта и голф-количката,с която го обиколихме .Wink Прекрасно място,препоръчвам с две ръце!!!  http://www.sigurta.it/photogallery

# 84
Здравейте, прегледах набързо темата ви и виждам колко полезна информация има. За съжаление не мога да прочета цялата, а и питането ми сякаш е малко по-различно. Ще попитам, а вие ако решите, моля помогнете.
Да отида в Италия е моя мечта, най-накрая успях да убедя и семейството. И сме решили първата седмица на април, когато е пролетната ваканция на хлапето да идем. Но! Трябва екскурзията да е със самолет, да не излиза извън границите на тази седмица на април и да не е от типа "13-града-за-5-дни" и да ни се отели вола от търчане. Държим да е екскурзия, със екскурзовод на бг, защото не сме пътували със самолет никога (затова държа първия път да има някой, който да обяснява), а и извън България за първи път (колкото и да е странно) искам да не сме само ние. За съжаление, колкото и да търся, не мога да намеря екскурзия с туроператор за тези дати, а и да не е с автобус. Ако вие имате идея за подходяща или поне да ме ориентирате къде да потърся.
П:С: Да, видях първата страница на темата и че се касае по-скоро за самостоятелно пътуване до там, но все пак реших да попитам.

Благодаря  bouquet

# 85
  • София
Roo Roo.   Ау.. А аз точно за него съм се запалила,  че наши приятели ходиха миналата година и бяха много доволни. Видяли доста животни. Да не би да е било много топло и животните да се криели на сянка? Има ли ходили края на август в района.. Много ли е навалица?

# 86
Roo Roo.   Ау.. А аз точно за него съм се запалила,  че наши приятели ходиха миналата година и бяха много доволни. Видяли доста животни. Да не би да е било много топло и животните да се криели на сянка? Има ли ходили края на август в района.. Много ли е навалица?

Сани,не се отказвайте! Може  да не сме имали късмет. И,да! Средата на юли,по обяд - едва ли предразполага животинките да щъкат,така че ние сме си виновни!  

В тази дестинация  винаги има много туристи,неизбежно е!

# 87
  • София
Roo Roo.  Не се отказвам, дано имаме късмет..  но съм в голяма дилема за периода-края на май или края на август да отидем.

# 88
  • София
Здравейте!
Планираме двуседмично плаване с лодка Гърция-Италия. Най-вероятно тръгването ще е от Корфу, но не съм сигурна за приставането.
Тъй като сме ограничени от времето ще се наложи да избираме една от двете дестинации - Лече-Бари или на юг, по сгъвката между тока и подметката на ботуша Simple Smile (извинете, районът ми е пълна мъгла).

Кое от двете направления би било по-интересно, според вас? Нямаме специфични изисквания за нощувки, защото ще спим на лодката, така или иначе. Интересуват ни малки, спокойни и типични за района градчета или селца плюс някой голям град, евентуално.

# 89
зависи дали искате да разглеждате или да сте на плаж
на Porto Cesareo (на сгъвката) доколкото знам има страхотна ивица с бял пясък

Общи условия

Активация на акаунт