Първи клас - Набор 2008 - Тема 3

• 47 611
  • 749
  •   1
Отговори
# 210
  • София
. Днес докато минавах покрай училището, го видях да играе с децата и се успокоих много.  Grinning Не му се обадих, за да не нарушавам дисциплината, а и той се оплаква, че много го следя  Embarassed
Mr. Green Аз пък карах баткото да намине да го нагледа.  Grinning

# 211
  • София
Имаме учебници  newsm44
Учителките не са намерили домакинката и са му дали техния комплект. И вместо да се прибера и да ги оставя аз ги разхождах с мен... а туй чудо тежи доста.
Картона е готов. Мед. сестра трябва да има от предучилищната бележките с ваксините. Ако иска нова ще трябва да отида да му вадя дубликат на имун. паспорт.
Снимах го, но във фотото явно са претрупани и снимките ще бъдат готови чак утре.

# 212
  • София...........

Едно от хубавите неща днес беше подвързването на учебниците. Случайно влязохме в кварталната книжарничка, надявайки се да има някакви подвързии и чудейки се как до обясня какви размери ми трябват (сериозно, три учебника на Булвест 2000, и трите с различни размери - защо пък трябва да е лесно). Заварихме двама души, които чевръсто подвързваха като факири, просто ни взеха купчинката с учебници и тетрадки от ръцете и след пет минути ни ги върнаха подвързани. Исках да ги разцелувам.
Започна се.. Simple Smile

Да не би да си подвързвала на ул Нишава  Grinning
[/quote]

И аз в темата  Embarassed
Дами, с какво подвързват в тази книжарница и къде по-точно е?, защото изискването към нас беше с цветна хартия и отгоре прозрачна. Днес Г-жата поискала да извадят учебника с тази картинка (и го показала) и понеже през цветната хартия моя син не вижда картинката казал , че не го носи  Thinking и сега се чудя какво да творя ...
Добре, че го изпратих с два сандвича за всеки случай. Сутринта купих купони, надписах ги и трите и ги дадох на Г-жата, но тя като е събирала да води децата с купони него не го е извикала и нашия е на сандвичи от сутринта. В нашето училище купони са по 2,50 лв.
Иначе 15-ти мина еуфорично и бързо.

# 213
  • addicted
Подвързиите, които ни сложиха в книжарницата бяха обикновени прозрачни. Става въпрос за една малка книжарничка на Иван Асен, в моя случай. Класната на дъщеря ми нямаше изисквания за подвързването никакви, помоли само всичко да е добре надписано и да е разделено в цветни папки - имахме списък предварително, децата се ориентират по цвета.

# 214
  • София
Благодаря ви момичета! Вече сме значително по-добре и ако през ноща няма изненади, утре сме на училище.

# 215
  • София
AnMary, честито за учебниците Laughing
Дано да му е на късмет на детето "новия" клас.
Относно темата - дали не би могла да промениш заглавието?

# 216
  • София
Трябва "малко акъл, ама да ти дойде навреме"  Laughing

# 217
  • София
Трябва "малко акъл, ама да ти дойде навреме"  Laughing
  bouquet

# 218
  • София
Първолака вече спи,изтощен от емоции Simple Smile
Сутринта като го събудих, стана с вик "Супер, на училище! Изобщо не ми се спи ". Доволен е как е протекъл деня,всичко му е интересно, не се плаши от новото и само ни разказва какво са правили.
Дано продължи този ентусиазъм Simple Smile

# 219
  • при моите любими
Някой пита за допустимите дни за отсъствия. При нас са: 3 дни по-домашни причини (бележката се дава след деня в който е отсъствало детето )и 7 дни за пътувания или почивки, но с предварително удобрение на директорката (бележката се дава преди почивните дни). Всичко друго е с мед. бележка. Като са позволени не повече от 100 такива дни. При дълго заболяване, кунтузии и подобни, които налагат повече отсъствия има друг регламент. Не се запознавахме с него.

# 220
  • София
Днешният ден започна с дълга опашка за купони и съответно изнервени родители, които не бяха очаквали това действие да им отнеме толкова време. Успях да се снабдя с ценните хартийки точно като ги повеждаха към стаята. Simple Smile

През голямото междучасие кака й минала "на проверка", пък Галя решила, че е дошла да я вземе и имало малко драма. Като я прибрах следобед, беше разочарована, че много малко са си играли. Слънцето свети в стаята им и от обяд нататък става страшна жега. Като захлади времето, ще се понася по-леко.

Иначе като се освежи и си почина вкъщи, беше в добро настроение, разказва кое как е било. Учителките много я похвалиха.  Blush

hristina851, радвам се, че бързо се е разминало! Peace

# 221
  • София
Вчера като я питах как е минало.Каза добре.И това беше.Сутринта майка ми я води.
Писали са някакви чертички.Има печат.Определено обаче беше мн изморена .Доста мрънка.А тя попринцип не мрънка.С лягането заспа.Днес в някои училища са до обяд.Нашето си е цял ден

# 222
  • Луната ни пази
Някой пита за допустимите дни за отсъствия. При нас са: 3 дни по-домашни причини (бележката се дава след деня в който е отсъствало детето )и 7 дни за пътувания или почивки, но с предварително удобрение на директорката (бележката се дава преди почивните дни). Всичко друго е с мед. бележка. Като са позволени не повече от 100 такива дни. При дълго заболяване, кунтузии и подобни, които налагат повече отсъствия има друг регламент. Не се запознавахме с него.
Така е по закон. Само че дните, които се дават с разрешение на Директора са 5, не 7.  Peace
Моето дете сутринта тръгна с огромно желание. Вчера се върна много въодушавена, нямаше търпение да ми разкаже всичко, да покаже първото Отлично! Simple Smile Първия учебен премина много вълнуващо. Имаше усмивки, балони, вълнение и щастие. Надявам се и аз да се поуспокоя, имам огромно доверие на колегите Simple Smile

# 223
  • Варна
100 дни?
На нас ни казаха 10 дни за цялата учебна година по семейни причини.
0

# 224
  • при моите любими
100 дни по медицински причини. И там все пак има ограничение. За домашните причини, написах колко са допустими при нас.

Общи условия

Активация на акаунт