Не мога да изпитам клиторен оргазъм ! Help!

• 19 386
  • 56
  •   1
Отговори
Момиче на 18 години съм и около година и половина водя полов живот с приятеля ми.Той е старателен и има страст между нас ,сексът е много хубав,проблема е ,че никога досега не съм изпитвала какъвто и да е оргазъм.Не мисля ,че проблема е в него ,защото твърди,че бившата му приятелка честичко е свършвала ,но може и тя да го е лъгала знам ли...проблема не е емоционален ,защото много се обчаме ,има химия и сексуално привличане между нас,малко ме мъчи това ,че не мога да разбера какво е чувството дето всички му се кефят толкова.Аз маструбирам честичко ,почти всеки ден като маструбацията ми се изразява в стимулирането на клитора ми с пръст и усещам някакво мега приятно чувство за няколко секунди и то изчезва и не мога да го върна трябва да изчакам още толкова секунди ,за да ми стане пак хубаво.И никога не успях да свърша има го само това моменто приятно чувство ,но знам,че не е оргазъм ,а може би нещо като преди оргазма ..не съм сигурна...
Въпроса ми е на някой случвало ли му се е?Защото навсякъде всички пишат,че е много лесно клиторен орг.да се получи и ми е странно?? Tired  bouquet

# 1
Продължавай да мастурбираш, ще го изпиташ. Помоли приятелят ти да стимулира клитора с пръсти също. Така може би ще достигнеш до оргазъм по-бързо, отколкото сама да го правиш.

# 2
Спред мен това което изпитваш маструбирайки, е оргазъм, но докато маструбираш не вярвам да ти се получи секса. Споредм мен за да изпиташ оргазъм при секс трябва да спреш да маструбираш, да се натрупа определено количество напрежение, което да спре да отича при маструбацията и да си намери път при секса.

# 3
  • В сърцето на любимия човек
Спред мен това което изпитваш маструбирайки, е оргазъм, но докато маструбираш не вярвам да ти се получи секса. Споредм мен за да изпиташ оргазъм при секс трябва да спреш да маструбираш, да се натрупа определено количество напрежение, което да спре да отича при маструбацията и да си намери път при секса.
Това сериозно предложение ли е  Joy Joy Joy
Това да не е казанче, което се източва на веднъж и после се пълни определено време. Двойките и семействата да не би да правят секс по график? "А, не, последно правихме секс в петък вечер, не ми се е събрало достатъчно напрежение, трябва да изчакаме до сряда  Naughty "
В такъв случай множественият оргазъм как се получава?

Към авторката - опознай тялото си, за да знаеш какво ти доставя удоволствие.
Не знам какво изпитваш, но при оргазъм мускулите във влагалището започват да контрахират (свиват се и се отпускат).
Прочети за упражненията на Кегел, може да са ти полезни  Peace

Последна редакция: ср, 09 сеп 2015, 22:32 от пънче-мънче

# 4
Не е оргазъм ,мисля че ще разбера ако е...но докато маструбирате преди оргазма какво усещате ? Мисля ,че е чувство преди оргазъм ,но не знам защо не мога да стигна докрая .  Confused

# 5
Не е оргазъм ,мисля че ще разбера ако е...но докато маструбирате преди оргазма какво усещате ? Мисля ,че е чувство преди оргазъм ,но не знам защо не мога да стигна докрая .  Confused
Щото не искаш.

# 6
Изобщо ...затова питам ,защото нямам никакво желание !Как позна??  Joy

# 7
Помоли приятелят ти да стимулира клитора с пръсти също.

Или с език, ммм. smile3521

# 8
Получаваш клиторен оргазъм. Стимулирай се с пръсти, докато правиш секс с приятеля си.  Peace

# 9
  • близо до Кресненското дефиле
Хубаво е, че след седмица започва учебната година. Пуберите ще убият скуката в училище. Laughing

# 10
Баш оргазъм си е.  Peace Ти какво очакваш да изпиташ, падане на стени и срутване на тавани?  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Щом сама можеш - и с приятеля ти може да се случи, но е важното да му хванете цаката. Simple Smile
Не слушай съветите да спреш да мастурбираш, напротив, мастурбирането ще те научи да познаваш тялото си и нужните движения по-добре. Simple Smile Най-важното е да се отпуснеш на сто процента с мъжа до теб. Тогава се случва оргазмът.

# 11
  • Sofia, Bulgaria
С клиторен оргазъм нещата са много по-леки отколкото при вагинален оргазъм(към което ти се стремиш с приятеля ти). Не става защото неможете да оцелите правилната поза - пробвайте всякакви ползи и ще усетиш когато е на път да стане. Другото е, че това че видиш ли предишната му свършвала няма нищо общо с теб, ако твойта Г-точка е с 3см по-дълбоко и неговото мъжество не го достига - кел файда колко преди теб е задоволил Wink

# 12
Изобщо не е само до поза, по-добре авторката да не влиза в този мисловен капан. Peace Някои жени (бих казала, повечето от жените, а и проучванията твърдят същото) просто не могат да изпитат вагинален оргазъм, независимо от позата, размера, мъжа, емоцията, тръпката и т.н. щуротии. Аз, например, никога не съм могла и не вярвам някога да ми се случи, но честно казано, не ми и пука особено. Mr. Green

# 13
Не мисля,че е оргазъм ,защото това чувство ,което описах го усещам нон стоп например като започна да си стимулирам клитора и след няколко секунди го усещам и изведнъж спира и трябва да изчакам още няколко секунди ,за да стане пак да го усетя онова чувство и това мога да го повтарям и 50 пъти на ден ако искам затова не мисля ,че е оргазъм . Само на мен ли ми става така ...? Blush

# 14
Не мисля,че е оргазъм ,защото това чувство ,което описах го усещам нон стоп например като започна да си стимулирам клитора и след няколко секунди го усещам и изведнъж спира и трябва да изчакам още няколко секунди ,за да стане пак да го усетя онова чувство и това мога да го повтарям и 50 пъти на ден ако искам затова не мисля ,че е оргазъм . Само на мен ли ми става така ...? Blush

Ми явно не е. Чувството се засилва, засилва, засилва, докато стигне колуминацията. Краят е с контракции, да, както и по - горе някой беше написал.

Общи условия

Активация на акаунт