Размяна на stikeez (стикита) ot Lidl 2015

• 88 038
  • 892
  •   1
Отговори
# 810
В по предните страници някой питаше за подводницата и май за кутията от миналата година.Има ги на площад Славейков, но не съм питала за цена, т.к. ние си ги имаме.Все пак мисля , че  това би била полезна информация за търсещите.

Дали няма да се намери и албума за картите на дисни там? Моля някой ако е ходил и видял да сподели. Не съм от София и искам да знам преди да предприема нещо.  Hug

# 811
  • София
В по предните страници някой питаше за подводницата и май за кутията от миналата година.Има ги на площад Славейков, но не съм питала за цена, т.к. ние си ги имаме.Все пак мисля , че  това би била полезна информация за търсещите.

Дали няма да се намери и албума за картите на дисни там? Моля някой ако е ходил и видял да сподели. Не съм от София и искам да знам преди да предприема нещо.  Hug

Всякакви албуми продават, но трябва да се търси редовно. Може днес да няма, а утре да се появи. Wink Първоначално търсенето е голямо и съответно цените също са високи. След време стават почти като в магазина. Wink Но все пак трябва да се има предвид, че са втора употреба. Някои албуми имат залепени тук-там стикери или са пораздърпани. Затова и цените са различни.

# 812
Включвам се и аз в темата, тъй като покрай стикитата тази година, дъщеря ми прояви силен интерес и към миналогодишните. Подводницата и всички стикита от нея са събрани. Сега усилено търся  кутията от миналата колекция и тези стикита: Loggy, Sharky, Puffy, Chompy, Hip-hip, Noody, Guinny, Cow, Frankey, Puff-puff, Piggy, Orsy, Giry Joe, Igor и Fido. Днес посетих Славейков, но и на двете места, където е имало кутии вече са продадени. Предлагат се само стикита от новите на цена от 2 лв., или две се заменят за едно. Ще съм благодарна за инфо къде на друго място би могло да се предлагат.

# 813
От Шумен,
търся Goupy
предлагам Balloon, Clam, Tuffy, Toodalou, Sweety.
Може и по пощата.

# 814
Здравейте, търся BOO и TUFFY!

Имам повтарящи се:
RUSSL - 3 бр.,
CHUKAPI - 3 бр.,
OLLIE - 1бр.,
CRAGY - 1бр.,
WINKER -1 бр.
От София съм.
Имам и много повторки от стикерите на Кауфланд!

# 815
  • Варна
ВАРНА

Търсим: TURBO, OLLIE и ROXX.

Предлагаме: OSCAR, SWEETY, LOBBY,BEANY  и NOHORSE
Допълвам, че имаме и 100-на повторки на картите на Disney Pixar.

Пращам по пощата, по Еконт или както кажете.. Simple Smile

# 816
Здравейте, търся GOUPY

За размяна имам: HI, BILLY, FUZZLE, WINKER,DRUP,MR.SQUID,BALLOON,RUSSL

# 817
АКТУАЛИЗАЦИЯ
Здравейте търся от новата колекция стикита  HI i NOHORSE
Предлагам CLAM, TUFFY, ROXX

# 818
Благодаря много на  Valentie и LofYou за помощта да съберем стикитата!

# 819
За мъничката и отчаяна вече внучка /няма с кого да си разменя в детската градина/ търся Turbo и Cragy! Дала ми е за размяна Billy, Mr.Squid, Tuffy, Oscar, Ollie, Nohorse, Clam и Ballon! Живея в центъра и ми е възможно след понеделник по всяко време да се срещна с някого, който ще ми ги предаде! Ще съм ви много благодарна момичета!

Писах на лични! bouquet

# 820
Здравейте,  Grinning
Търся BILLY,NOHORSE, ROXX.Може и срещу справедливо заплащане.

От Стара Загора съм.
Помогнете ни да направим колекцията, детето много ще се радва! Laughing

Също така търсим кутията-куфар от миналогодишните стикита. Praynig

Актуализирам:търся Рокс, имам Фъзел. Peace
Остана ми само Рокс, моля помагайте! Praynig Praynig Praynig

# 821
  • Враца
Има ли някой от Враца, с който да разменим? Имам доста повторки.

# 822
Търсим Балун. От Русе сме

# 823
  • Кюстендил
Здравейте, ние разменяме пълна колекция от 144 дисни карти за 36 различни стикита.

# 824
  • Варна
Здравейте,

Предлагаме: Clam, Beany
Търсим: Sweety, Balloon.

От Варна съм. Разменям по пощата или лична среща.

Общи условия

Активация на акаунт