Размяна на stikeez (стикита) ot Lidl 2015

• 88 059
  • 892
  •   1
Отговори
# 795
Здравейте, предлагаме:
Суити, Ръсел, Мr. Скуид, Чукапи и Турбо.
Търсим: Hi, Lobby,  Tuffy, Drup, Ollie, Nohorse, KHA !
 bouquet

# 796
Благодаря на valentie за помощта - събрахме стикитата и подарихме останалите на който се нуждае от тях. Успех в размените  Peace

# 797
Здравейте, събрала съм 24 стикита и имам желание да ги подаря и понеже повечето са х2 ще се радвам да зарадвам поне 2 деца. Ще ги изпратя по български пощи за моя сметка. Ето какво имам:

Редактирах се, тъй като някой вече са запазени!

Моля да не сърдят тези, които ми пишат за по едно стики, но целта ми е да ги подаря по повече. За сега съм отделила по 4 стикита за две жени.

Стикитата са подарени на 3 жени, още веднъж извинявам се на тези, които искаха по 1 стики.

Последна редакция: пн, 09 ное 2015, 16:02 от LofYou

# 798
Благодаря на valentie за помощта - събрахме стикитата и подарихме останалите на който се нуждае от тях. Успех в размените  Peace
И аз й благодаря!  bouquet Да е жива и здрава!

# 799
  • Варна
Здравейте,

Предлагаме: Clam, Beany, Nohorse и Winker
Търсим: Sweety, Billy, Turbo, Fuzzle, Drup, Roxx, Ollie, Balloon.

От Варна съм. Разменям по пощата или лична среща.

# 800
  • София/Севлиево
В по предните страници някой питаше за подводницата и май за кутията от миналата година.Има ги на площад Славейков, но не съм питала за цена, т.к. ние си ги имаме.Все пак мисля , че  това би била полезна информация за търсещите.

# 801
  • на последния етаж
И аз ги видях - 20 или 25 лв е цената.

# 802
  • София/Севлиево
Ама празна или пълна, защото тези,които аз видях бяха празни и в никакъв случай не бих дала толкова пари за празна кутия...

# 803
  • на последния етаж
Пълна.  Peace

# 804
ТЪРСИМ:
1. хай

предлагам:
1. туфи
2. друп
3. турбо
4. бу

За размяна в района на ЦУМ, Халите и по линията на метрото от станция Сердика в посока Младост - Бизнес парк.

# 805
Здравейте, търсим Ръсъл и Крейги, имаме за размяна Суиити.

# 806
Привет!
Търся Oscar, за размяна имам от новите Hi, Turbo, Nohorse, Toodalou.
От старите Stikeez Lidl 2014 имаме Moody.
Ако някой има Оскар, нека ми пише на ЛС. Мерси Simple Smile

# 807
За мъничката и отчаяна вече внучка /няма с кого да си разменя в детската градина/ търся Turbo и Cragy! Дала ми е за размяна Billy, Mr.Squid, Tuffy, Oscar, Ollie, Nohorse, Clam и Ballon! Живея в центъра и ми е възможно след понеделник по всяко време да се срещна с някого, който ще ми ги предаде! Ще съм ви много благодарна момичета!

# 808
Здравейте,от София съм и ИМАМ ЗА РАЗМЯНА:
OSCAR,SWEETY,GOUPY,TUFFY,BILLY,DRUP,CRAGY,TOODALOU,KHA
Търся: LOBBY,BEANY,BOO,CLAM,WINKER,ROXX,OLLIE,MR.SQUID,BALLOON

# 809
За мъничката и отчаяна вече внучка /няма с кого да си разменя в детската градина/ търся Turbo и Cragy! Дала ми е за размяна Billy, Mr.Squid, Tuffy, Oscar, Ollie, Nohorse, Clam и Ballon! Живея в центъра и ми е възможно след понеделник по всяко време да се срещна с някого, който ще ми ги предаде! Ще съм ви много благодарна момичета!

Здравейте,мога да Ви дам CRAGY ,аз търся от тези които имате OLLIE,CLAM,BALLON И MR.SQUID.

Последна редакция: чт, 12 ное 2015, 09:12 от Petia Stefanova

Общи условия

Активация на акаунт