ОСМИ КЛАС - тема 71

• 48 396
  • 735
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Във Фейса не ѝ пиша, а само наглеждам от време на време. Комуникираме по Вайбър. Даже понякога за да не се провиквала от стаята ми пише по вайбъра  Laughing
Скайп не използва.
За домашните... питам винаги "имаш ли", "написа ли",...

Изглежда, че ми се сърди за нещо, но не иска да каже за какво  Laughing А и мен ми писна да питам Simple Smile

# 511
  • София
Явно пишещите тук сме от един клуб Mr. Green Twisted Evil
Моят не ме държи толкова далеч, обажда ми се кога е пристигнал и кога си тръгва от училище, даже разказва доста от нещата още по телефона, но още не го е обзела вълната да се крие от нас Simple Smile
Във фейса му мога да вляза без проблем, защото паролите на всички са запаметени на компа и всеки може да влезе в профила на другия, но не го правя умишлено, а и не ми е давал повод да се тревожа за нещо конкретно, за сега Peace
Днес на контролното по немски отново имал 6, а вчера здраво се беше спекъл, че няма да се справи Grinning

# 512
  • Варна
Оплака ми се тези дни девойката, че напоследък я притесняват с покани във фейсбук непознати мъже. Та сега ако нямат общ познат, не могат да пращат покани.  Twisted Evil
Засега все още сме приятелки и по детски ми споделя. Simple Smile

# 513
  • София
Точно затова искам да следя с кого комуникират децата ми в нета. Още са малки и наивни, а има всякакви гадини.

# 514

Изглежда, че ми се сърди за нещо, но не иска да каже за какво  Laughing А и мен ми писна да питам Simple Smile

За сърденето направо ми е казала: "Просто ме остави да си го изживея! Ще ми мине, но си ги искам сърдитите мигове. После може да поговорим..." Обикновено, така се получава и свикнах с тези настроения.

Иначе, все още е открита и приятелски настроена към мен. Засега, имам пълен достъп до тийнейджърския ѝ свят. Много внимавам да не попилея тези отношения. Което не винаги ми е най-лесното нещо на света. Confused

Ами,...стартираме бележника със шестица на тест по английски. На днешния тест по математика, обаче, каза, че на една задача е получила грешен отговор. Пффф, ужас, тая математика... Sad

Още един глас за речниците на Колибри по френски. Препоръчваха ги като добри от ФЕГ на голямата ми дъщеря.

# 515
  • Варна
julisa, Ясмина и Стейси кажете какви речници купихте за ползване в училище?Вкъщи имаме от онези старите дебели, но не стават за носене в училище.

# 516
  • sf
А аз съм от лежерните майки Simple Smile
Във фейса съм приятелка и с нейни приятелки и редовно ме кани с тях на пазар или кино, щото "нали сме на един акъл "  hahaha

# 517
  • София
Моят син нещо се е повредил. Вчера се сети навреме да ми каже, че трябва да му купя някакви неща за училище. Изпитах го на няколко думи без да протестира. Не протестира и за писането на новите думи. Легна си почти навреме, сутринта бе готов по-рано от обикновено и не закъсня с излизането. Shocked

Дано продължи поне още един ден това състояние.

# 518
Моят син нещо се е повредил. Вчера се сети навреме да ми каже, че трябва да му купя някакви неща за училище. Изпитах го на няколко думи без да протестира. Не протестира и за писането на новите думи. Легна си почти навреме, сутринта бе готов по-рано от обикновено и не закъсня с излизането. Shocked

Може би се чуства несигурен в новите условия и има нужда от подкрепа. Поне аз така си мисля за моя, в настоящия момент .Ново у-ще, нови хора, чистак нов език.

# 519
  • На черешата
А аз съм от лежерните майки Simple Smile
Във фейса съм приятелка и с нейни приятелки и редовно ме кани с тях на пазар или кино, щото "нали сме на един акъл "  hahaha

И ние така.  Laughing

# 520
Май и аз съм от лежерните...канят ме, и във фейса всички приятелчета покани ми пращат  Sunglasses
И ние стартирахме с 6 по френски, пу пу
Речници не съм взела още, но благодаря за препоръките, ще взема

# 521
  • Варна
julisa, Ясмина и Стейси кажете какви речници купихте за ползване в училище?Вкъщи имаме от онези старите дебели, но не стават за носене в училище.

Don domat, моят не е казал,че за училище ще трябва да носи речник. newsm78 Ще го попитам днес, че той е заплес пълен, нищо чудно да е забравил. Добре,че ви има Hug

Като казах заплес - онзи ден тръгва да приготвя раница - ами няма ги гуменките. Отива вчера в клас и ги вижда да си стоят в класната стая/от петък значи са си там/. Играл физическо - е що да не забрави горнището в салона. Whistling Добре,че вчера са си взели ключовете за шкафчетата, ама дали ще си прибира нещата там или ще висят някъде по стаи и салони - не знам. Naughty
Един ден снахата ще ме пустосва,че майка му не го е научила, обаче съм дигнала ръце вече. Whistling

# 522
Един ден снахата ще ме пустосва,че майка му не го е научила, обаче съм дигнала ръце вече. Whistling

julisa, не я мисли снахата.  Има момичета, които са по-големи заплеси от момчетата. Не знам дали има научаване обаче. Нещата, които съм повтаряла откакто са проходили, все още не ги правят. Например къде се поставят мръсните чорапи вечер. Ами обичат да са им стаята до леглото и това си е. Wink

# 523
Нямам притеснения засега, не й ровя по профилите - гласувам й доверие. А и тя си е сериозно дете, да чукна на дърво. Дори майките на нейни приятелки ми звънят да ме питат - ако аз пускам моята някъде, те също пускат техните, моята един вид стожер на сигурността се явява. Simple Smile
Иначе много ме ядосва - излезли са им сума ти клубове, на които е хубаво да се запише, а не иска - нито ходи на математиката за напреднали, нито иска да чуе за тези по астрономия и информатика. Щяла да ходи на драма, фотография, рисуване и пиано... Вдигам ръце вече, да прави каквото иска, точно там, където й е силата, не желае грам да се занимава.

# 524
  • София
Нещата, които съм повтаряла откакто са проходили, все още не ги правят. Например къде се поставят мръсните чорапи вечер. Ами обичат да са им стаята до леглото и това си е. Wink

Ха-ха позната картинка Mr. Green Отделно сигурно съм поставила рекорд по произнасяне на една дума "пантофи" -за 14год със сигурност съм била всички рекорди и пак ходи бос  ooooh!

LUСY , сигурно има нужда да разпусне малко. Прекрасни допълнителни занимания си е избрала и сигурно ще и дадат повече от математика и астрономия Peace

Общи условия

Активация на акаунт