ОСМИ КЛАС - тема 71

• 48 429
  • 735
  •   1
Отговори
# 495
dundi73,  Joy  Ти си гризли, а на мен вчера ми казаха: "За Хелоуин мисля да се маскирам на теб."

Joy Joy Joy

Не знам моята как ме е изтипосала в телефона си, трябва да погледна.  Rolling Eyes
Но и при нея са едни защити, чудеса, не ми дава една снимка да видя.

# 496

Съжалявал брат си, защото сега съм била подхванала него  Joy

То и при нас тати е за забавление, да не ви обяснявам как ме одумват тримата и ми се присмиват.
Големият ми каза, че когато имал дете щял да си помисли дали ще ми го дава да го гледам  Joy
Казах му, че аз и не искам, е ако е момиче може и да се замисля  Simple Smile

Същата ситуация. Абсолютно. Даже тримата заговорничат срещу мен.

# 497
И аз съм в тази ситуация - трима мъжкари срещу мен. Joy Joy Joy
Ама като се разбеснея и яхна метлата бързо-бързо се покриват! Laughing

Аз по-принцип не го следя много какво е писал и учил. Но сега за английския се хванах, защото миналата година цяла година ходи и на частни уроци. И според мен трябва да е научил доста неща и една елементарна диктовка да не го събаря. Но явно си е до мързела му. Ще се наложи строева подготовка. Въпреки, че аз съм била ученичка с властна майка и хич не ми е било хубаво. Надявах се да не се налага да съм лошата...

# 498
"Аз установявам, че много успешно ме игнорира, нямам достъп до телефона и таблета, като му се обадя приключва разговора бързо, бързо като го разпитвам за училище, му вадя думите с ченгел."
Това все едно аз съм го казала Shocked Трудна възраст , когато нито са деца, нито са мъже  Wink

# 499
  • София
"Аз установявам, че много успешно ме игнорира, нямам достъп до телефона и таблета, като му се обадя приключва разговора бързо, бързо като го разпитвам за училище, му вадя думите с ченгел."
Това все едно аз съм го казала Shocked Трудна възраст , когато нито са деца, нито са мъже  Wink
Моят даже ме бе изтрил от приятелите си във фейсбук.

# 500
  • София
Аз там се спотайвам. Нито харесвам, нито поствам по стената му, за да не последва твоята участ. Ти да не си му напомнила за някое домашно задължение публично, та така те е резнал?  Grinning

# 501
  • София
Аз там се спотайвам. Нито харесвам, нито поствам по стената му, за да не последва твоята участ. Ти да не си му напомнила за някое домашно задължение публично, та така те е резнал?  Grinning

Тц, във фейса комуникирам с него само на ЛС.

# 502
  • Пловдив

rotfImao  Не можах да се сдържа просто  Joy. И аз съм по-ниска от тревата във фейса и се старая да не се набивам на очи. И на ЛС рядко пиша. Покрила съм се напълно.  Една позната се е внедрила с няколко акаунта, тайни разбира се( модни, козметични и какви ли не) във фейса на дъщеря си. Било за по-сигурно. Не ми се занимава с подобни акробатики.

# 503
Е сега разбираме какво им е било на нашите майки!

Последна редакция: ср, 30 сеп 2015, 16:09 от ROKI_MAKI

# 504
  • Варна
Роки, защо го изтри? Много беше хубаво ... макар,че много ме натъжават подобни стихове. Peace

# 505
На мен също ми хареса  Simple Smile

# 506
Ако си направи нещата на стената да се виждат само от приятели, тогава никакви фейкове няма да помогнат, ако не ги приема.Също когато постваш нещо може да се направи списък на хората, които да не виждат поста.

# 507
Ако си направи нещата на стената да се виждат само от приятели, тогава никакви фейкове няма да помогнат, ако не ги приема.Също когато постваш нещо може да се направи списък на хората, които да не виждат поста.
Hug сладур си спор няма Wink

# 508
  • Някъде в търсене ............
Значи аз да не се оплаквам също съм от властните майки, но и съм оставила достатъчно свобода. Питам научи ли, домашни, но не изпитвам и не проверявам. Обяснила съм ,че си показва по оценките дали ме е излъгала или не. Имам достъп и до телефон и до фейс и до всичко, иска от мен да и правя паролите. Тъй като за две години успя да прецака два хубави смартфона, сега е с нокия , която не си знае годините. Да си събира пари и да си купува, като не пази.. Лаптопа е с парола (моя) , защото прекаляваше с игрите, сега има достъп ,когато аз или баща и сме в къщи Mr. Green. Иначе като се съберат с баща и ме коментират и обясняват ,че Цербер ще избяга със писъци от мен Embarassed.

# 509
  • София
 JoyВлязох да питам нещо сериозно, а гледам - не съм сама зла гад. Някак се поуспокоих Mr. Green
Сега вече сериозно - моля, дайте отзиви за курсовете по биология в НПМГ - полезни ли са, струва ли си. И още нещо - паралелката по химия и биология за предпочитане ли е пред тази по биология, и ако е така - защо?
Знам, че има тема за това училище, но мисля, че вашите впечатления са най-актуални.

Общи условия

Активация на акаунт