Нашите second hand находки - тема 31

• 107 879
  • 751
  •   1
Отговори
# 15
Ая ясно. Аз от там съм взимала мн неща и за сега съм доволна

# 16
Аз нямам нови находки,но ще снимам едни придобивки на детето,дадени от приятелка,тъй че и те са си секънд хенд

http://prikachi.com/images/995/8350995k.jpg

# 17
  • Карлово
Аз нямам нови находки,но ще снимам едни придобивки на детето,дадени от приятелка,тъй че и те са си секънд хенд

http://prikachi.com/images/995/8350995k.jpg
Сладки са, но не се брои, щом не си ходила, да търсиш, да обмисляш  и да се решиш да ги купиш, не са находки. Mr. Green

# 18
Благодаря за новата тема.
Софиянки, да сте виждали някъде зимни палта?
Или е рано още?

# 19
  • София/Севлиево
На Ремикс-а много се чудих преди време на два нови мъжки панталона, и мъжо ги хареса, защото бяха с етикети, но не му се ходеше да мери на място и не ги взехме...Иначе за мен почти никога не мога нищо да си харесам там-не съм ли го пипнала и огледала щателно отвсякъде не го взимам.
Зимни палта не съм виждала още.Сега съм на вълна тренчкот-много искам да си имам поне един в гардероба.По-миналата седмица бяхме на море в Черноморец и там си харесах един жълт, много свежарски, обаче ми се сториха много 25 лева и се отказах.После ,когато бяха намаленията в Хумана ми грабна окото един розов, обаче една мадама го взе и почна да го мери-абе гледам я по-пълна от мен, не може да го закопчае, ама не го оставя обратно.Мислях да я почакам , но бях с малкия , а не него не му се седеше много и си тръгнах...

# 20
  • Mediterraneo
Да не ви изтърва!
Децата тръгнаха на училище, планирам скоро обиколка на битаците  Laughing

# 21
http://prikachi.com/images/576/8351576T.jpg

Хайде тогава и аз да се похваля с една находка от миналата седмица,към нея си купихи едни дънки,но не съм ги снимала.

И един откъс от в-к Лична драма,с отношение към нашата тема.Снимах го с таблета,не знам дали се чете.

# 22
http://prikachi.com/images/570/8351570u.jpg

Кой знае,някой може да се познае

# 23
Хаххаха, това като някаква интересна история ли трябва да минава. Вече само с глупости пълнят вестниците.

# 24
Точно за този вестник си мисля,че историите ги съчиняват в редакцията и не им пишат никакви читатели.Една приятелка ми даде да го прочета и това е.Пълна измислица.

# 25
  • София
Днес наобиколих 4 магазина да търся нещо детско - пълна скръб. Излязох си с празни ръце. Всичко е обрано, зорлем в Манията един суитчър ми хвана окото, отивам на касата - 7 лева с 30% отстъпка. Еми върнах го.
 Отдавна не бях влизала във втора употреба - и в Шик Шик, и в Мания - всичко е гОла вОда.

# 26
  • о`майна лунна нощ е
Потвърждавам за детското и в Пловдив. Голяма мъка е, да не говорим, че е и малко като количество. Нещо в "акция" май напоследък не е равносилно на добро зареждане, ами го ползват като стръв "влез, пък все нещо, макар и друго, ще си купиш". Днес обаче беше успешен ден. Във фазата на жилеткоулова съм и извлачих от зала Б на Манията в Халите Пловдив памучна жилетка в бледо лилаво на Esprit. Цената - 1,78 лв.

# 27
Онзи ден оставих на Esprit една подобна на тази жилетка, но в бледо розово, защото имам почти същата от Бершка. Сега май малко ме е яд:)

Скрит текст:

# 28
  • Ямбол
При нас имаше интересни нещица, много карирани ризки, плетени пуловери, тренчкоти...
Аз пробвах една такава жилетка на Бенетон, обаче стоеше ужасно.
Скрит текст:
Иначе имаше много хубави перлени копчета. Детските неща не ми харесаха. Взех си страхотна чанта обаче  Heart Eyes . Естествена кожа, много запазена, съвсем леко изтъркана по едното ръбче. Утре ще я снимам, иначе веднага си я подносих  Blush .

# 29
  • София/Севлиево
Да, с детското е много трудно, особено за момченца и ако са по-големи.Малкия на 15-ти тръгва на училище и съм му спретнала един тоалет от черен панталон(нов) и бяла риза с черни надписи и черно елече(те са ВУ), обаче ми се струва , че ще му е студено.И обикалям ли обикалям с идеята да попадна на детско черно сако в нашите си магазини, защото ново е над 40 лева , а и като знам, че догодина я му стане, я не, не си заслужава да ги давам...Обаче няма и май ще трябва нещо друго да мисля, а не остана време  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт