Нашите second hand находки - тема 31

• 107 876
  • 751
  •   1
Отговори
# 45
Ммммм, чудна е чантата, хем изчистена, хем естествена кожа- разкошна комбинация!

И аз много я харесах, цветът е перфектен за есента и зимата  Heart Eyes

# 46
  • Пловдив
От вчеращното тръмбоване из ВУ -  лятна трикотажна рокля H&M - 4 лв. /ужасна снимка стана - цветът е като долната част на роклята/
Скрит текст:

Сако Hilfiger / бая му се чудих, ама го взех /, съвсем ново е, но не е изгладено и е малско сдъфкано на снимката - 11 лв.
Скрит текст:

Седи като това
https://www.google.bg/search?q=tommy+hilfiger+women%27s+plaid+bl … U_OSaXBykUYhrM%3A

Всичко от Ла Фиеста

# 47
  • София
Ваня, страхотни с аи двете неща.
аз сега ще поснимам и ще сложа снимки  Grinning

# 48
Ваня 7, много е хубаво сакото Heart Eyes

# 49
  • София
Ваня 7, много е хубаво сакото Heart Eyes
+ 1 newsm10 newsm51

# 50
  • София, България
Здравейте, момичета!
Отдавна не съм писала в темата, но много работа, много чудо, а едновременно с това купувам все по-малко дрехи, просто защото си имам всичко. Вече съм станала много избирателна и взимам само нещо, което за мен е уау, ако е просто ОК или ми става, не взимам.
В момента съм в Благоевград за очни. Пообиколих 3-4 ВУ, но си мисля, че трябва да има още, може би по-далече от центъра? Ако има някой от Благоевград, ще се радвам на съвет! Благодаря!  Heart Eyes

# 51
Чакам есенното зареждане. Не ми трябват вече летни дрехи. Някой знае ли в ЗЗ какво са заредили тази събота?

# 52
  • София
Ето последните ми покупки.Без бебешкото гащеризонче, защото го дадох вече на бъдещата майка. 
Детска шапка за възраст година и половина, H&M
Скрит текст:

Две детски калъфки, не съм ги прала и гладила още.Смятам да са за декоративни възглавници в детската стая.
Скрит текст:

Това ми хареса като десен, много дълга калъфка е
Скрит текст:

Две кърпи за маса, с етикетите са
Скрит текст:

Тук са малко лоши снимките, светлината беше доста силна, а телефонът ми е преживял заливания с разни неща и камерата вече издиша
Скрит текст:

Това е синьо, меланж

Черна пола от плетиво

# 53
Сакото и роклята на Ваня са страхотни. Особено сакото Heart

Аз нямам с какво да се похваля, тоест имам, но трябва да снимам и ме мързи. Иначе на зареждането на ЗЗ Краснодар нямаше абсолютно нищо, ама нищичко хубаво. На предната разпродажба имаше по-хубави неща. Вече минаха на есенно.

# 54
Сакото и роклята  Heart Eyes Супер находки!

# 55
  • Пловдив
Мерси, момичета.

# 56
http://www.abbigliamentoshop.it/pantalone-fifty-four-errol-c461.html#.Vffz_DbVQwg В зелено за синът ми, от Хумана 16 лева.

# 57
Здравейте, много време Ви следя , исках да кача и аз някой находки но все ми дава грешка. Вие как го правите? Много глупав въпрос, но все пак.

# 58
  • Пловдив
Мъжкият панталон много хубав! Относно дългите калъфки, аз практикувам превръщането им в покривки за маса, разпарям по шевовете и после подгъвам. Вече имам две-три подобни.

# 59
http://prikachi.com/images.php?images/158/8360158D.jpg

Една блузка, класическа, в долния край с дантела. Става за под сако. Излезе 3,60лв от ЗЗ. Имат ново зареждане, но е голяма трагедия. Всичко, което харесах като видимо ново и по-модерно беше с дефекти- скъсано, лекьосано или надърпано  Tired Много слаба работа....

Общи условия

Активация на акаунт