Нашите second hand находки - тема 31

• 107 901
  • 751
  •   1
Отговори
# 30
Показаните жилетки са много хубави - strept, това и мен много често ме спира от покупки (че уж вече имам такова в гардероба, ама друг цвят) - има модели дрехи, от които колкото и цвята да имам, ами искам ги всичкитееее  Crazy

Историята от вестника е 100% скалъпена, някак плоска е  и лишена от ... нашите истински емоции Laughing Иначе е вярна от гледна точка на това, че обикновено гледаш някоя готино облечена мадама и като я видиш в такъв магазин, доста неща ти се изясняват ...

# 31
  • Пловдив
От Мания поща /къса горница/

Блуза от продавалника /такъв тип ефирни мога да купувам всеки ден, маниачка съм им  Embarassed Heart Eyes/

# 32
Деси, много хубава горничката.Нова?

От мен един тренч или както там се казва. Позачудих му се малко, но много добре ми пасна в рамената и го взех въпреки 7-те лева:)

Скрит текст:

# 33
  • София
Деси, много хубава горничката.Нова?

От мен един тренч или както там се казва. Позачудих му се малко, но много добре ми пасна в рамената и го взех въпреки 7-те лева:)

Скрит текст:
Страхотен е!  Heart Eyes Стои ти уникално, с много кеф да го носиш   bouquet

# 34
  • Пловдив
strept, нямаше етикет, но пък никак не личи да е носено.
Много хубаво ти стои тренча.

# 35
Eто и моята находка от днес - дънки s.oliver като чисто нови са, но пък са и 11 лв. След това видях, че са юношески, ама нищо, важното е, че ми стоят много добре!
Скрит текст:
Скрит текст:

# 36
  • София
Аз последно си взех една пола от плетиво, също и такава блуза. 2 кърпи за маса, 2 калъфки за възглавници с детски мотиви,  едно голямо "нещо" на рози  newsm78 Може би калъфка за дълга възглавница... и 1 бебешко гащеризонче и май това.
Утре ще снимам, че вече е късно и няма светлина.

# 37
Да, strept, наистина готино изглеждаш, обаче и друг път съм се чудела( защото съм попадала на такива кожени дрехи и просто сега, като видях снимката се сетих да питам), та когато кожена дреха е намачкана( от стоене в балата с др. дрехи) как после се оправя това намачканото?

# 38
Да, strept, наистина готино изглеждаш, обаче и друг път съм се чудела( защото съм попадала на такива кожени дрехи и просто сега, като видях снимката се сетих да питам), та когато кожена дреха е намачкана( от стоене в балата с др. дрехи) как после се оправя това намачканото?

Честно казано нямам представа. Смятам да го изпера на ръка и да го изгладя после през кърпа. То е някакъв тънък изкуственяк.

# 39
  • Пловдив
Благодаря за новата тема, Маринга
На Ремикс-а много се чудих преди време на два нови мъжки панталона, и мъжо ги хареса, защото бяха с етикети, но не му се ходеше да мери на място и не ги взехме..
Аз пък си мислех, че Ремикс е само онлайн newsm78 Къде се намира, и как точно процедирате-резервирате и ходите на място да си ги вземете?
Аз има от тази седмица находки основно за детето, нови боти за него(нищо, че е рано, просто бяха замомче и подходящ мер, пък и необувани). За 13 лв, от Фреята на кино Гео Милев. Бяла ризка за мен от ....не знам как се води,но е до Руския клуб магазина. Имаше интересни домашни потреби,но не си взех нищо. Цената беше 6 лв на кг.

# 40
  • Ямбол
Ето я моята чанта, много е семпличка  Heart Eyes :
Скрит текст:

# 41
Ммммм, чудна е чантата, хем изчистена, хем естествена кожа- разкошна комбинация!

# 42
  • София
След това видях, че са юношески...
Ееее, дай Боже всекиму да влиза в юношески дрехи  Peace

# 43
  • София/Севлиево
Доколкото знaм Ремикс се нaмирa в София в близост до мол Парадaйс (по спомени в сaйтa им пише)...

# 44
  • Пловдив
Момичета, страхотни неща сте показали.особено се влюбих в дългия кожен шлифер и ефирната блузка.вчера ходих в Мания - Тракия, имаше страхотни дънки, много хубави 4-5 чифта видях, слим модели,  но бяха много малки за мене - 27 - 28 номер.Някой ако си търси може да намине.
Относно детското, аз също имам ученик, но го накиприх изцяло с нови дрехи и обувки.Нищо свястно като за него не открих.Те пък и краката му от миналата пролет с два номера пораснали, та се наложи всякакви видове обувки  да  купувам.
Сега изпратих мъжката част за риба и отивам на обиколка из централните ВУ.Ако докопам нещо, после ще се похваля.

Общи условия

Активация на акаунт