Нашите second hand находки - тема 31

• 107 945
  • 751
  •   1
Отговори
# 540
  • Sofia
снимай туниката Flutter
напоследък и аз си търся подобни блузки/да покриват д..е-то/,взех една и много си я харесвам,макар само 1 път да съм я слагала.....

# 541
  • На брега на реката
Ох, много съм щастлива от днешния забив  Mr. Green Само дето пак са ми ужасни снимките!
Асиметрична черна риза, цялата е прозрачна, само от пред е направена по-плътна и да пада тежко. Навиват се ръкавките, страхотно седи! Побеляла е заради дезодоранта ми  ooooh!
Скрит текст:
Розов пухен елек. От кога искам нещо подобно, мекичък и с качулка.
Скрит текст:
Черно кадифено яке/сако. Всичките сака ми седят като гипсова отливка, защото съм слаба. Но това е мекичко и някак оформя извивките ми  Mr. Green
Скрит текст:
Оф, ами, кошмар са снимките, нищо общо с действителността  #Cussing out

# 542
Пухеният елек ми харесва много!И аз искам такъв Simple Smile

# 543
  • о`майна лунна нощ е
Браво за находките! Теда е ударила 6-цата с тази комбинация!
Аз направих тазседмичната обиколка, но уловът е нулев. Нещата, които харесвах, излизаха скъпи, а останалото просто не си заслужаваше да го купя само защото е 2 лв. примерно. Та се разписвам с нула за мен и само едни гумено-шушлякови апрески на дребната.

Да докладвам, че панталонът е изпра. Поне като го извадих от пералнята и изглеждаше учудващо добре. Надявам се и в изсъхнало състояние да мога да го похваля. Изводът е - не можеш да го утрепеш с тонер /ама и не мисля да пробвам с нещо друго, де  Mr. Green /

Последна редакция: пт, 13 ное 2015, 15:02 от `ТуиГ

# 544
  • Ямбол
Аз се записвам с няколко шапки, порената рокля за малката и плюшен добитък:

Скрит текст:

роклята е с две лица  Heart Eyes

Ботите много ми харесаха, ризата на Fervor също  Heart Eyes .

Последна редакция: пт, 13 ное 2015, 23:00 от Майола Бени

# 545
Малеее, какви красоти - teda, наистина страхотни чанта и боти, нали знаеш - много да се фръцкаш с тях. Имаше онзи ден едни 40-ти номер останали ей такива новички в нашия магазин , както и едни супер малък номер ботушки, пак кафеви и много хубави.

Майола, голям сладур си, шапките са супер, имаш дяволита муцуна и ти отиват такива шапки Wink

sharpy, по-назад гледах разни твои май пуловерчета, май бяха детски, много ги харесах.

Fervor, ризата много ми хареса, дано се изпере това от дезедоранта  Peace

# 546
Ботите и чантата на Теда са трепач!  Heart Eyes

# 547
  • Sofia
Да ви кажа,че в Мания в Халите има много хубави и нови боти и ботуши,днес бяха по 16лв./бр.,утре са по-евтини....Днес с една приятелка минахме от там,уж да отбием време,но тя си взе видимо нови ботуши от ест.кожа на Габор,имаше едни боти на Том Тейлър,но бяха 37номер,харесах и едни гумени ботуши с риби,но пак малки за моя лапатар Embarassed

# 548
Ох, много съм щастлива от днешния забив  Mr. Green Само дето пак са ми ужасни снимките!
Асиметрична черна риза, цялата е прозрачна, само от пред е направена по-плътна и да пада тежко. Навиват се ръкавките, страхотно седи! Побеляла е заради дезодоранта ми  ooooh!
Скрит текст:
Розов пухен елек. От кога искам нещо подобно, мекичък и с качулка.
Скрит текст:
Черно кадифено яке/сако. Всичките сака ми седят като гипсова отливка, защото съм слаба. Но това е мекичко и някак оформя извивките ми  Mr. Green
Скрит текст:
Оф, ами, кошмар са снимките, нищо общо с действителността  #Cussing out

Ще ти открадна елечето страхотно е, тази седмица и аз отново тръгвам на лов и отново ще ви се похваля с нови красотички, само че сега бих искала мнение за едно рокле от вас. Гледам го в нета ефтино, добре изглежда но не мога да се реша.
Ето я :

И тази момето ми изпрати като реална снимка

# 549
Аз днес гледах в Мания Слатина много големи ботуши,  около 42 номер,  много широки в прасеца, подходящи за пълна дама.  Знам колко трудно се намират,  а тези бяха елегантни и нови,  за съжаление изкуствена кожа.  За първи път мерих обувки и ботуши,  които да са ми големи 😂 може на някой да са от полза
Иначе аз си взех яке с пух Mos Mosh  в червено такова http://www.giv-gaver.dk/vare/3447-mos-mosh-miller-down-jacket-so … dunjakke-m-haette

Последна редакция: нд, 15 ное 2015, 09:24 от ♥ HAPPY ♥

# 550
Момичета, упорито издирвам рокля , подобна на тази  http://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0174977011.html ,може с друг вид деколте или поло, държа да е прилепнала по тялото, с или хс размер.
Ако някой има представа къде онлайн из сайтовете за 2-ра употреба бих могла да намеря или някоя от Вас има такава ненужна?

# 551
  • На брега на реката
Кажете как се пери това косматото, че са не му унищожа пуфкавината. Още не съм го изпрала и ме е страх да не го скапя.
Такава рокля, но с кафеви краски съм си сложила в любими в ремикса, ей сега ще потърся линка. Там често виждам подобни модели.
Оп, купена е вече  Rolling Eyes
https://remix.bg/womens-clothes-dresses-pr1670303.html

# 552
  • София
Кажете как се пери това косматото, че са не му унищожа пуфкавината. Още не съм го изпрала и ме е страх да не го скапя.
Такава рокля, но с кафеви краски съм си сложила в любими в ремикса, ей сега ще потърся линка. Там често виждам подобни модели.
Оп, купена е вече  Rolling Eyes
https://remix.bg/womens-clothes-dresses-pr1670303.html
Аз бих накиснала елечето с някой течен препарат за пране на вълна и ръчно бих го изпрала. Като изсъхне можеш да го срешеш с четка. Не мисля, че ще му стане нещо от прането Simple Smile

# 553
Моето, с по- дълги косми е, първият път от мерак го прах на ръка, с шампоан и мноооого омекотител, стана още по -пухкаво.
После вече го пусках в пералня с центрофуга, нищо му няма, само омекотител трябва повече , за да не се наелектризира и да е меко. Peace

# 554
И аз чак днес се престраших да изпера рошавия пуловер,който бях показала наскоро.На етикета му пише да се пере на 30° на ръка,аз го пъхнах в една калъфка за възглавница,и го изпрах в пералнята на една кратка програма,после го сресах с мека четка още докато е мокър и сега съхне животното Grinning
Мога да кажа ,че изглежда в пъти по-добре от преди.
Fervor,пери смело,нищо няма да му стане Wink

Общи условия

Активация на акаунт