Нашите second hand находки - тема 31

• 107 893
  • 751
  •   1
Отговори
# 660
  • На брега на реката
Ау великолипни са. И шаловете, и чантата. Завид за находката!  Mr. Green

# 661
# 662
А от къде?

# 663
  • о`майна лунна нощ е
Размечтах се!
Как само би ми отивала такъв цвят чанта, с такъв цвят кола, но и двете ще трябва да си купя, да му се не види  Crossing Arms
Браво от мен! Чудесни попадения виждам в последните страници!

# 664
  • Пловдив
Честито!

Да кажа на момичетата от П-в,че има м-н Фраш на ъгъла на М.Луиза и Източен,зад тото пункта.Обаче само вехтории...

# 665
# 666
Doli, чантата, ах чантата..... Heart Eyes newsm81

# 667
Доли сигурна ли си, че са братята китайци? Аз лятото си взех от ВУ Дейвид Джоунс и си беше съвсем наред, оригинална. Имам наблюдения върху менте пазара и върху Тед Бейкър и Дейвид Джоунс ментетата, различават се доста като модел и им личи.
Но съм влюбена в шала с папагалите  Heart Eyes Blush

Аз мога да се похваля с пуловер със сова с дантела, кожен клин с етикет за 70Е и боти кожа на Бианко 95Е. Всичко за 36лв. Снимки ме мързи.  Mr. Green

Имам въпрос към Сонатка, ако се появи някъде по трасето  Joy

# 668
  • Карлово
Доли сигурна ли си, че са братята китайци? Аз лятото си взех от ВУ Дейвид Джоунс и си беше съвсем наред, оригинална. Имам наблюдения върху менте пазара и върху Тед Бейкър и Дейвид Джоунс ментетата, различават се доста като модел и им личи.
Но съм влюбена в шала с папагалите  Heart Eyes Blush

Аз мога да се похваля с пуловер със сова с дантела, кожен клин с етикет за 70Е и боти кожа на Бианко 95Е. Всичко за 36лв. Снимки ме мързи.  Mr. Green

Пиши и на лични, мярнах я из БГ мама.

# 669
  • bad@ss

Адрес да давам да ми пращаш нещо ли?  Blush

# 670
  • Sofia
Но съм влюбена в шала с папагалите  Heart Eyes Blush

Не знам дали е оригинална,вътре има етикет,че е направена в Китай,според мен не е ест.кожа,но хастара е с логото....най-важно е че е нова и ми допадна,нямам такъв цвят,а и шалчетата идеално си паснаха като аксесоар към нея Heart Eyes
Взех я от новия магазин на Хр.Ботев/до Шик Шик/посока Центр.гара,от ляво.

шала с папагалите отблизо https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xat1/v/t35.0-12/123 … 4&oe=565A6B41 много е голям-1,10/1,70м.

минах през Маниер на Алабин,нищо не ми допадна,вехтории ooooh!

Последна редакция: пт, 27 ное 2015, 20:48 от Doli

# 671
  • Sofia
По-тъпо и малоумно съчинение за ВУ не бях чела  Mr. Green http://www.prekrasna.bg/razocharovana-sam-ot-magazinite-za-vtora … tat-ni-za-balaci/

# 672
  • bad@ss
Да, да!  Outta Joint

Те ти "платен репортаж"  Whistling

# 673
  • София
Как пък обувки носени преди изведнъж се разлепили щом авторката ги обула Thinking
Като гледам какво стълпотворение е по ВУ-тата и как няма никой по "нормалните" магазини, очаквам все повече такива писаници. Mr. Green

# 674
  • Sofia
Имам към 10 чифта обувки,боти,чехли от ВУ и нищо не се е скъсало,а някои ги нося повече от 3-4год.,но и аз взимам само ест.кожа,набук или велур...Факт е,че има и големи боклуци,смачкани,мърляви,кални,на които мястото им не е на щанда,а на боклука...Напоследък забелязвам все по-нови в Мания в Халите.

обувки от ест.велур на Габор,купувани преди 5год.от Шик за 10лв.заедно с дървената стойка
https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xlf1/v/t34.0-12/123 … 2&oe=565BEE23

от миналата седмица -боти от ест.кожа за 15лв.на испанска марка Зиги,в особен синьо-графитен цвят
https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpt1/v/t35.0-12/123 … e&oe=565C07A9

Последна редакция: сб, 28 ное 2015, 09:52 от Doli

Общи условия

Активация на акаунт