Нашите second hand находки - тема 31

• 107 885
  • 751
  •   1
Отговори
# 675
  • bad@ss
И у нас има купища ВУ обувки.

Нарочно прегледах, имам чифт на Dr Martens на... 9 години  Rolling Eyes
И изпод калта съм вадила съкровища, личат си и мръсни да са.
Е, с ръка на сърцето - обувка ВУ не ме е предавала, новички обаче - да!

# 676
  • Пловдив
Къса жилетка от Мания Хали Плд

действителен цвят

Имам купени 2 чифта обувки от ВУ и съм много доволна вярно, че са чисто нови, но специално ботите ги нося почти всеки ден.

# 677
Много красиви тези сини мокасини, аз от бг ВУ нямам купувани обувки, но имам от другаде и наистина нищо им няма  Peace

# 678
Честито!

Да кажа на момичетата от П-в,че има м-н Фраш на ъгъла на М.Луиза и Източен,зад тото пункта.Обаче само вехтории...

Веригата Фраш е собственост на пастор, който събира дарения от църкви в България и чужбина и ги продава, затова и в дрехите никога няма нищо интересно. Уредите му правят основния оборот, а и в някои от магазините си пуска понякога "5 броя за 1 лев", което винаги действа при разчистване, независимо от качеството на стоката.

# 679
Аз пък имам нови обувки естествена кожа от фешън галерия или подобно беше,  за по 12-13 лева и почна да ми се въвежда скъпо във ВУ.  Но реално проблема са прекупвачите,  строени в 9 пред магазина... Убиват ми цялото удоволствие от пазаруването ВУ.

# 680
  • Sofia
Не съм улучвала прекупвачи от доста години...

# 681
При нас са особено активни последно време. Може би, защото най-голямата ВУ в града е до нас и ходя основно там, но е голяма битка за парцали на зареждане. И понеже събота е зареждането на дрехите, неделя на обувките и двата дни е борба сутринта. Обувки вадят цял ден и или се ходи следобед или в понеделник.
Но като цяло и те не знам какво намират, като зареждането е доста постно. Има основно basic конфекция, за която не бих дала 24лв/кг. В Хумана-та няма нищо, лятното им зареждане беше добро, но зимното е пълна скръб.

# 682
Момичета,вярно ли е,че цената на кг е Манията е 60лв,в деня за Лав находки.Вчера обикалях из чарити шоповете,намерих чисто нови блузи на Джордж,с етикети,цена по 1,50 бр,но за мое най голямо съжаление бяха момчешки.Споделям мнението,че във Фрея обувките са мърляви и окаляни,такива не бих взела никога.

# 683
В мания боя е основно за маратонки рано сутрин,  взимат по 10на чифта различни номера и почват да звънят  на хора в други магазини...да не помислите че някой дядо взима за цялата рода... Не,  грабят организирано и обикалят по няколко магазина... Какво ги правят не знам.

# 684
  • Пловдив
Деси, извинявай за късния отговор, не съм писала от няколко дена.Не съм влизала в този магазин, видях го от автобуса.Направи ми впечатление, преди там беше дизайнерско ателие.Точно както го описа една потребителка по-назад в темата - в къщата точно до светофарите до кръстовището с бул.Руски.

От Ремикс - https://remix.bg/womens-clothes-trousers-falmer-pr1707957.html - страшно съм доволна - на мене ми седи съвсем по мене, защото съм по-дебелка от манекена и изглежда доста по-добре.
Предпочитам вече он-лайн да купувам - и мене ужасно ме дразни тази бутаница от прекупвачи.След тях нищо читаво, поне за мене не остава.Преди обожавах да ровя и винаги си изравях супер готини неща, сега вече се изнервям от парцали и боклуци.В някои магазини ВУ - като цени в МОЛ-а.

# 685
  • Пловдив
Честито!

Да кажа на момичетата от П-в,че има м-н Фраш на ъгъла на М.Луиза и Източен,зад тото пункта.Обаче само вехтории...

Веригата Фраш е собственост на пастор, който събира дарения от църкви в България и чужбина и ги продава, затова и в дрехите никога няма нищо интересно. Уредите му правят основния оборот, а и в някои от магазините си пуска понякога "5 броя за 1 лев", което винаги действа при разчистване, независимо от качеството на стоката.
Мисля,че веригата фраш играят на търгове,както няколко други пловдивски склада
Купуват върнатите неща в Ук, поправят,коитп са за поправка и ги продават
Най-тъпото беше,че като обявиха намалението-гаранцията ти отпада
Имаше уреди в гаранция,които.изобщо не работиха
От 8 уреда-4 работиха
Като ги попитах във фейса ме блокираха

# 686
Находката ми от днес е жилетка на Марк енд Спенсър на мъжа ми за 5 паунда,според мен не е носена изобщо,снимка по късно от компютъра.

# 687
Здравейте от мен отново.
Вчера се поразмотах по магазините и да ви споделя моите находки Simple Smile
- Жилетка /такава търся от доста време като тип, все не попадам на свястна, та си намерих/ от Зиг-Заг. Не очаквах там да намеря нещо читаво на ниският килограм.
- Розов суитчър Esprit от новото ми любимо магазинче на Гладстон. Много е фенски, влюбих се в него, като го видях. А аз не си падам много по розовото. Едната снимка е излязла малко светла, но на тази в гръб му се вижда цвета.
- Сива блузка Crane от същият магазин. Лека, ежедневна, удобна и много мекичка.
Някой беше питал за цените в това магазинче - на пръв поглед не е от най-евтините, но момичетата ми предоставиха ваучер за -25% отстъпка първия път, а сега отидох в събота, когато всичко им беше на -30%. До колкото разбрах от тях ще правят постоянни промоции и намаления. Те са си собственици, май са и сестри. Изкефиха ме.
Суитчърът и блузата ми излязоха с отстъпката 9,70лв. Харесах си там и дънки Долче, но ми дойдоха тесни малко. Ще ги мисля тях. Прилагам и снимки този път Simple Smile

По повод магазините Фраш - чувала съм от продавачки, че е пастор и стоката му е изцяло от дарения. Честно казано не съм купувала от там никога. Цените им на техника са безбожно високи, а дрехите им са само и единствено парцали. Нямам познат, който да се е похвалил с нещо готино от там.

П.С. Извинявам се за сивия домашен анцуг, но щяха тотално да ме разглобят от бъзици вкъщи, че се снимам за форум и се преобличам като манекенка Simple Smile

# 688
  • Sofia
..ти май си и с манекенски мерки Flutter

# 689
..ти май си и с манекенски мерки Flutter
Изчервих се  Embarassed
На пръв поглед звучи чудесно, но опитай с моите размери да си намериш S-ка, която да не ти е къса Simple Smile
Айде от мен да мине, мъжка S-ка

Общи условия

Активация на акаунт