Нашите second hand находки - тема 31

• 107 882
  • 751
  •   1
Отговори
# 690
  • bad@ss
Аз затова уреди купувам от Хоби. Хем са от Германия, хем марките са ми познати, цените са поносими и досега не се е случвало нещо да засече.

Във Фраш сериозно прекаляват с оценката на боклуците си. Някаква си настолна лампа, със счупен ръб на абажура, или както там се казва, е с 20 кв. по-скъпа от същата такава в икеа, нова. Не, че икеа е някакво мерило, ама...

# 691
  • Sofia
..ти май си и с манекенски мерки Flutter
Изчервих се  Embarassed
На пръв поглед звучи чудесно, но опитай с моите размери да си намериш S-ка, която да не ти е къса Simple Smile
а аз съм в другата крайност/в ширина,иначе съм висока Laughing/,затова видя ли дрехи и обувки,които да ми стават, ги взимам независимо от цената Money

Последна редакция: нд, 29 ное 2015, 18:26 от Doli

# 692
..ти май си и с манекенски мерки Flutter
Изчервих се  Embarassed
На пръв поглед звучи чудесно, но опитай с моите размери да си намериш S-ка, която да не ти е къса Simple Smile
а аз съм в другата крайност,затова видя ли дрехи и обувки,които да ми стават, ги взимам независимо от цената Money
Аз рядко намирам дамско, което да ми пасва на дължина и често се задоволявам със свежарски мъжки модели малък размер. Затова и толкова се радвам, като попадна на дамски такива, които да са ми по мярка, като тези Simple Smile Доста мои познати действат по този начин.
Иначе по ВУ често виждам дънки, които да са подкъсявани и много се дразня, че точно такива си харесвам. Simple Smile /нищо лично/

# 693
  • София
Обикновено обикалям нашите магазини в събота, но вчера ми беше студено и мноого мързеливо. Днес, обаче, не издържах и ходих до Маниите в Дружба и Младост 1. Исках яке за сина да намеря, че неговите са едни тънки все. От Дружба си тръгнах със суичър за него, плетен шал за мен и шапка за ММ. Ето суичъра, сниман в магазина
Скрит текст:
.
С тийнейджър така се пазарува  Mr. Green - аз обикалям, като харесам нещо снимам и пращам да го види и одобри. Размерите ги преценявам по себе си с добавки или намаления тук там.
На връщане към вкъщи - Манията на Йерусалим. Якетата и там пълна скръб, но си купих още един шал в съвсем запазен вид. Grinning
Приключих в Зиг-заг на същата улица. Е, якето ме чакаше там
Скрит текст:
Снимах, пратих, хареса го и готово. Точно каквото му трябваше - не много дебело, че вечно му е топло, от много приятен и фин шушляк и вата, супер леко и най вече достатъчно тясно при дължина като за почти 1.90 човече. Общо цена за всичко около 20-21 лв, като само суичъра излезе 8 на бройка и с 29%-то намаление.

# 694
  • Пловдив
Аз затова уреди купувам от Хоби. Хем са от Германия, хем марките са ми познати, цените са поносими и досега не се е случвало нещо да засече.

Във Фраш сериозно прекаляват с оценката на боклуците си. Някаква си настолна лампа, със счупен ръб на абажура, или както там се казва, е с 20 кв. по-скъпа от същата такава в икеа, нова. Не, че икеа е някакво мерило, ама...
Един тефал актифрай с 1г гаранция уж,само дето перката не му върти,т.е за нищо не става за 130лв
Миналата година исках да си сменя ютиятя,защото ми е къс кабела и търсих на Тефал,еми всички до една течаха или парата им не работеше
От друг склад подобен взех тостер-едва грее и колело за детето-цялото криво
Ама за гаранцията мн ме ядосаха,а и продавачката се държеше ужасно,първо говори на "ти"-като не ти отърва не купувай,държеше се ужасно и с другите клиенти,мрънкаше,мътзи ме да пиша,но ако е някой мъж нямаше мн да я търпи
Къде е този магазин Хоби

Последна редакция: нд, 29 ное 2015, 18:56 от mannuella

# 695
# 696
  • Пловдив
Мерси
Ще го видя

# 697
Магазин Хоби се намира до 2 ДКЦ на ресторант Стадиона,в близост до него има Клуб на пенсионера и антикризен магазин.

# 698
Суетшъртчето с принта много ми хареса.

# 699
  • Пловдив
Аз от Фраша /докато беше на Капитан Райчо/ имах няколко свежи покупки и един коледен гоблен. Техника не съм купувала.
Имам и едно долнище на пижама от онзи на Пешеходния.

Аз не мога да разбера как боравят с цените...един път са на кг, друг път на брой...през автобуса видях, че за този новия дрехите са или всичко по 5лв. или до 5лв.

# 700
  • bad@ss
Най-добрият ориентир е голямата оранжева табела:
http://prikachi.com/images/304/8490304a.jpg
Покрай нея, по стълбите нагоре и навътре. Гледан от пътя, доста невзрачно изглежда магазинът  Peace

Дрехите им, според мен, не струват, освен ако не си някой заклет винтидж фен  Rolling Eyes
И като цяло напоследък и те се самозабравят в остойностяването на вехтории...
Но уредите им не са ме предавали досега  Peace

# 701
# 702
  • Пловдив
Днес малкия се сдоби с ето това яке-чисто ново, на десетократно по-ниска цена Mr. Green
http://www.malcho.bg/No%20Fear/Детско-Ски-Яке-No-Fear-1440300670

# 703
В Зиг-заг "Пиротска" има 2 коша с връх коледен текстил от всякакъв тип,НО цените вървят с дрехите.
(Отидох на зареждането и бам при кошовете веднага,харесах един плик,съвсем нов,отивам да го меря 19лв. и продавачката ми казва,че ако се пазарува НАД килограм и половина го смятат на 12.99,при което аз се връщам взимам 2ри такъв плик и накрая на касата ми казват,че нямало такова нещо...Всичко върнах,много несериозно от тяхна страна,никаква координация м/у персонала... )  #Crazy
Иначе от Мъпет маг на Тодор Александров (?) бивша Мания си взех 2 шала,но по-късно ще снимам,че се перат.

# 704
  • София/Севлиево
Къде има Зиг Заг на Пиротска?И от скоро ли е или от преди?

Общи условия

Активация на акаунт