Нашите second hand находки - тема 31

• 107 875
  • 751
  •   1
Отговори
# 735
Doli кога си ги купила от Мъпет?Аз в събота се набутах на Стамболийски.Къде не издържам и не мога да се ориентирам при толкова много дрехи,цените бяха май 23лв за кг.На мен ми се вижда скъпо.Бързо излязох заради лудницата.Персонала се караха помежду си,че са претъпкали щендерите и клиентите не могат да разгледат дрехите и си излизат.От съседния магазин купих чисто нови боти H&M за 5,40.

# 736
  • София
Браво за находките от Мания на Маграт!

За съжаление, в нашата Мания /Мл.4/ миналата и по-миналата седмица имаше само боклуци.

# 737
  • Карлово
Ето моят улов:
Чанта:
Скрит текст:

Чорапи нови.
Скрит текст:

# 738
  • bad@ss
Ето моят улов:
Чанта:
Скрит текст:

Чорапи нови.
Скрит текст:

УАУ!  Heart Eyes
И за двете!
Честито!

# 739
  • София
Ето моят улов:
Чанта:
Скрит текст:

Чорапи нови.
Скрит текст:

Честити! Чантата си е супер находка  Laughing

# 740
  • Карлово
Да бе така ми се искаше такава чанта. И за 4,35 не можах да я пропусна. Може и да се сгъва наполовина.
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 07 дек 2015, 13:48 от chatNoir

# 741
  • о`майна лунна нощ е
С удоволствие бих носила и двете! Наистина чудесни попадения!
Аз нещо не мога да отделя време за нашите магазини тези две седмици. Или нямам път, или разполагам с 5 мин., колкото да прехвърча покрай закачалките и нищо да не харесам на пръв поглед.

# 742
  • Sofia
Doli кога си ги купила от Мъпет?
В петък към 18ч.бях там,получаваха и зареждаха новата стока,а старата беше на ниски цени,някои на бройка,други на кило....в магазина на  Лъвов мост /бившия Ибришим/бях в събота,имаше много стока и там беше с намаление,палта и якета по 9лв/бр.,блузи,пуловери по 3лв/бр.и т.н.

Много добра находка са чантата и чорапките,харесват ми  Crazy

# 743
chatNoir, супер находки Heart Eyes Завид, завид:)

# 744
  • Карлово
А дано в новата тема и другите да налетите на подобни попадения.

Само да споделя, минавам почти всеки ден покрай магазин с чанти реплики Desingual. И все си визуализирам, че си намирам нещо по нашите магазини. Виждала съм преди, но много захабени, избелели... Дочаках.  Hug

# 745
chatNoir , чантата е повече от разкошна, в някоя от по- големите вериги магазини ли я намери или е попадение  от квартално магазинче?

# 746
  • Пловдив
Поръчах от Ремиса :
https://remix.bg/womens-clothes-tops-mexx-pr1824947.html
и
https://remix.bg/mens-clothes-sweaters-chereskin-pr1760182.html
да видим дали ще станат?

# 747
  • София
Какви са цените в новия магазин на бул. Христо Ботев?

# 748
Doli подминавах го този на Лъвов мост,но вече ще надничам там.Не,че нещо конкретно ми трябва,ей така ако си намеря нещо готино да се изкефя.И най-важното,трябва да е мн.евтино,за да е пълен кефа.Къде по-точно на бул.Хр.Ботев е въпросният нов магазин?

# 749
  • Карлово
chatNoir , чантата е повече от разкошна, в някоя от по- големите вериги магазини ли я намери или е попадение  от квартално магазинче?
Не е от големите, там щеше да е по-скъпа. Тук има някакви "Четири сезона", но не зная дали е веригата или е плагиатствано името и започват от 13 или 15 лв/кг в понеделник, в събота стигат до 3 или съответно 5лв/кг. Обикновено няма НИЩО на зареждане, или поне аз не мога да се доредя от прекупвачи. Но този понеделник имах ден.
Заради такива находки все още ни държат като клиенти, иначе да сме се отказали като чета отзивите в темата.

Общи условия

Активация на акаунт