МАШИНА ЗА ХЛЯБ - 60-та ТЕМА

• 85 340
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Тук преди време някой беше споменал, че от чужбина бъркалките излизали много по-евтино, въпроса е откъде?

# 616
Тук преди време някой беше споменал, че от чужбина бъркалките излизали много по-евтино, въпроса е откъде?
Аз си купих от официалния сайт на Панасоник, най-вече защото в България изобщо не намерих такава бъркалка. А иначе ги имаше и в Амазон, но бяха по-скъпи.

# 617

Да ти кажа и в чужбина не са много евтини,най евтините които съм намирал са около 7 долара

# 618
  • София
Тук 12лв ли са (Силвъркрест)?

# 619
Те са 5лв. + 20лв. казанче. Двете общо 25лв.

# 620
  • София
Те са 5лв. + 20лв. казанче. Двете общо 25лв.
Откъде, читави ли са?

# 621
От сервиза на машината /пише го в книжката/. По-евтино от 5лв. се съмнявам да намериш Grinning

# 622
  • София
От сервиза на машината /пише го в книжката/. По-евтино от 5лв. се съмнявам да намериш Grinning
Ок, дано издържат повече този път.

# 623
  • София
Аз си купих от официалния сайт на Панасоник, най-вече защото в България изобщо не намерих такава бъркалка. А иначе ги имаше и в Амазон, но бяха по-скъпи.
колко ти излезе  бъркалката (да знам с колко съм се минала Wink)

# 624
Резервни части за хлебопекарна Панасоник с търсене по модел:
https://www.pas-europe.com/
Бъркалката е около 8 лири.

# 625
Толкова ми излезе и на мен + пощенските разходи.

# 626
  • Варна
запис  Peace

подариха ми машина за хляб- за сега опитите са плачевни,ще чета рецепти от темата  Mr. Green Stop

# 627
  • София
Резервни части за хлебопекарна Панасоник с търсене по модел:
https://www.pas-europe.com/
Бъркалката е около 8 лири.
Мда, мерси, с доставка до англ. адрес е 12,46, от амазон ми излезе по-евтино (много малко),  защото ми беше с безплатна доставка Wink Не се чувствам да съм се минала Wink
(хем аз си избрах по-скъп вариант, зщото имаше един за 9 и малко паунда с лоша оценка, хем на панасоник).

# 628
Цитат
Delivery

Below you will find information about Panasonic UK Ashops delivery method, destinations and prices. This information is a general guide and does not include any special promotions we may run for limited periods (e.g. free delivery offers) .

Please note that Ashop will provide standard delivery for all products to any UK destination and Southern Ireland, including the Channel Islands.

We regret that we cannot deliver to BFPO addresses (British Force Post Office), PO Box Addresses & Mailbox Services for export.

Orders placed in Euro currency will be based on the current exchange rate .

UK   Channel Islands   EIRE
Panasonic Accessories   £4.32   £5.75   £6.00

* STANDARD DELIVERY normally takes 5 working days and the goods need to be signed for on receipt.

# 629
  • София
Е, на мен толкова ми показа, 8 и бещо бъркалката и като я цъкнах в кошницата с доставката ми изписа 12,46... както и да е не е чак толкова важно...

Общи условия

Активация на акаунт