МАШИНА ЗА ХЛЯБ - 60-та ТЕМА

• 85 335
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Знаете ли къде се продават бъркалки за Силвъркрест в София?

Наклюцай на клавиатурата "сервиз Бушона" Mr. Green!

# 646
  • София

Ами преди няколко поста ти отговорих точно на този въпрос.  Peace
Наистина не мога да разбера защо винаги питаш по няколко пъти  Rolling Eyes
Ще ти го напиша наново.

В книжката към пекарната ти има адреса и телефона на сервиза на СилверКрест, който се намира в София. Не го знам наизуст, така че ще трябва да си го погледнеш в книжката. И тогава също ти писах, че цената на бъркалките е 5 лв. + цената на казанчето е 20 лв. = общо на 25 лв.

Може да нямам книжка... Shocked

# 647
  • София

Наклюцай на клавиатурата "сервиз Бушона" Mr. Green!
Мерси!

# 648
Скрит текст:

Ами преди няколко поста ти отговорих точно на този въпрос.  Peace
Наистина не мога да разбера защо винаги питаш по няколко пъти  Rolling Eyes
Ще ти го напиша наново.

В книжката към пекарната ти има адреса и телефона на сервиза на СилверКрест, който се намира в София. Не го знам наизуст, така че ще трябва да си го погледнеш в книжката. И тогава също ти писах, че цената на бъркалките е 5 лв. + цената на казанчето е 20 лв. = общо на 25 лв.

Може да нямам книжка... Shocked

Ами така кажи, де... ти едно и също си пееш  Laughing
Някъде беше в пряка на бул. Васил Левски, но наистина за по-сигурно го потърси в Гугъл.

# 649
  • София
Намерих я, но същата плоча ми пуснаха...да я вземат и така...което предния път не стана.
Бушона поддържа само за произведени от Компернас, а моята е Тарга...
А от сервиза на Тарга ми казаха, че не поддържат такива части.
Ще пиша на Лидл.

# 650
  • София
Намерих я, но същата плоча ми пуснаха...да я вземат и така...което предния път не стана.
Бушона поддържа само за произведени от Компернас, а моята е Тарга...
А от сервиза на Тарга ми казаха, че не поддържат такива части.
Ще пиша на Лидл.

Вместо да пишеш на Лидл, вземаш пОдмишка казанчето от машината и отиваш до Бушоните. Там наживо мериш наличните бъркалки и виждаш дали стават. Съвет от патил - много стриктно провери дали бъркалката не е с прекалено свободно нахлузване на оста. Завърти няколко оборота и виж дали не стърже по дъното или по ъглите на казанчето. Ако всичко е точно си купуваш две бъркалки и си свиркаш. Както писах преди време, се снабдих с казанче за Мидеа, което се продава с машинка Финлукс. Пасва 1:1! Та затова мерене му е майката Hug!

# 651
  • София
Ясно, но тази от Бушона ме увери, че само за едни ставали... Ще видим.

Относно елек.тенджери, проверих, 66лв, с алуминий спец. за кухненски цели?
Това което ме издразни е, че само чашката за кекс е в комплекта, няма го двойното дъно, с което изваждаш по-лесно кекса... newsm78
Нямам спомен дали с него и без него има значение?!

Ще се разровя дали нямам някъде останало, че не е за мен, моята си има. Peace

# 652
  • Варна - Черна гора
Starrydream, в Бушона продават или казанче с 2 бъркалки или 4 бъркалки на цена 20 лв. Намират се на ул.Искър 49 в София.
Имаме казанче и бъркалки, закупени от Бушона и пасват перфектно на Силвъркрест, произведена за Компернас.
Ако си от София, послушай Мунчо  Peace

# 653
  • София
Моята е на Тарга.

# 654
Ми, и на моята пише Тарга. Според мен са еднакви. Отивай на място да видиш, не може да нямат. В книжката си пише, че това е сервиза, който ги обслужва. Просто трябва да си платиш бъркалките, защото гаранцията не ги покрива. Някой го е домързяло и дава грешна информация по телефона.

# 655
  • Варна
Момичета ползвате ли подобрител и ако да-какъв?  Peace

# 656
  • София
Момичета ползвате ли подобрител и ако да-какъв?  Peace
Не, за какво ти е подобрител за домашен хляб? Според мен е напълно излишна химия.

# 657
Нали идеята е да е възможно най-натурален хляба, какъв подобрител? Аз избягвам и брашната с разни боклуци вътре и мая не бих слагала, ама няма как Wink.

# 658
  • София
Нали идеята е да е възможно най-натурален хляба, какъв подобрител? Аз избягвам и брашната с разни боклуци вътре и мая не бих слагала, ама няма как Wink.

Е как да няма как - има. Вместо мая туряш квас.

# 659
Знам, ама не съм задобряла толкова. С квас купувам, пусти мързел.

Общи условия

Активация на акаунт