за дебелите жени...

• 62 516
  • 507
  •   1
Отговори
# 345
            Никол, да те 'светна', че мъжете не знаят какво е това   bouquet. И понятие нямат какво значи  Whistling... Включително масажисти...

Избъзиках се, това е Фотошоп все пак Grinning

Иначе мъжете много неща знаят, но не си ги признават  Laughing

# 346
И аз да кажа... Дебели сме и се опитваме да отслабнем, а като не става за собствено успокоение пускаме една такава тема, дето май само ние си се защитаваме. това което не мога да си обясня newsm78 е по чии критерии всъщност сме дебели???? я си представете какви хубави модели на Рубенс бихме били!!!! Embarassed
Важното според мен е да се чувстваш добре в кожата си и килата да не ти пречат. Лошото е че ми пречат, но с оглед питите хормони първите месеци на бременността още не мога да сваля онея 20 кила....................
а мъжа ми ме подкрепя и стига да се поддържам, не е казал нещо навъпреки. Смее ли Laughing- то му стига детето да се усмихне и му минава

# 347
Въпроса е към мъже .Но аз реших да се включа .Моето мнение е че мъжете днес харесват слаби ,утре сочни в други ден блондинка после брюнетка може да е на вълна миньонче и тнт .Така че стига ми аз да се харесам в огледалото .
Има някои слаби ,слаби но краката им криви например и пак се харесват така ,че защо по- пълничките да не се харесват .Те поне имат надежда докато първите  Tired

# 348
Koгато ОБИЧАМ някого , аз го ОБИЧАМ ...обичам го какъвто е ...без значение дали е дебел или тънък ..нисък или висок ...просто го ОБИЧАМ и в тази дума ОБИЧАМ се съдържат всички красиви неща произтичащи от мен към обекта на моята любов!

# 349
  • някъде
Е....и темата, цяла година вече се дъвка ooooh!

# 350
Е....и темата, цяла година вече се дъвка ooooh!
лошо няма
евергреен е явно  Joy

# 351
Моят мъж не би се примирил.
Особено ако има елемент на запуснатост.
newsm10

# 352
Жените се делят на два вида - на слаби и на хубави! smile3521         

# 353
Да обаче като става въпрос за избор на жена 99.9 на сто търсят някоя слабичка.

# 354
Да са живи и здрави дебеличките жени! Simple Smile За мен няма нищо по- хубаво от една добре сложена-тлъстичка жена! Simple Smile

# 355
Да са живи и здрави дебеличките жени! Simple Smile За мен няма нищо по- хубаво от една добре сложена-тлъстичка жена! Simple Smile
smile3501 smile3501

# 356

Машала...

# 357
Как ми се ще да те видя...   Mr. Green  пък и жена ти да видя... пък и на 45 години да те видя...
 hahaha А пък в тази тема май само "наднормени" сме се събрали. Всъщност кой и какво определя нормите? Като родих близнаците, три години след големия, и съм по майчинство още - затъпяла, като войник пет месеца без отпуска, и излизам да ходя на гости от единия край на града до другия, (веднъж в месеца) и един приятен господин ме заплесна нещо в автобуса ... Прибирам се аз, и нали ме тресат комплекси здрави за килата, и викам на мъжо (ей така да му обърна внимание, че още ме заглеждат, нищо че на кюфте съм заприличала  Sick ): "Днес пък в рейса един така и така - ухажва ме!  Laughing " А той ми отговаря: "Е нема начин тоя да не е бил канибал! Като е видел що храна може да излезе от тебе, и в буркани може да си затвори за зимата!"  Как да не го разцелувам за тез приказки? Обаче си ме обича, пък и той наля бая килца, щото хубаво си го гледам. Ама му отиват щото са навсякъде по равно и на размери си отиваме, пък и не живея за хорското мнение! А гледам, че още го зазяпват и то девойки... Себе си няма да кометирам   4470 Колкото - толкова! Дали пък не беше: "Колкото повече - толкова повече!" Трябва да питам Мечо Пух! Laughing  [/color]    261uu    animal085
Мъжа ти има много добро чуство за хумор,сигурно е доста весело в вашата компания.
Съпруга ми още преди да сключим брак изрично заяви,че не харесва дебели жени.Сега след раждането вече 3 месеца бавно,но надявам се и славно работя по въпроса за фигурата,не ми се иска да се зазяпва по други и в крайна сметка да си разваля семейството заради някакви тъпи килца.
Жалко,че няма същото чуство за хумор.Имахме и сега отвреме на време имаме спорове и дискусии по този въпрос,понякога не ми издържат нервите и му държа по някоя реч,но това е част от нормалните ситуации,когато живееш с друга личност под един покрив,а пък и особенно ,когато споделяш едно легло.
Дойде ми наум 1 въпрос:Относно секса ,ако на мъжа му е проблем да се възбуди от  дебела жена оправдано ли е да иска жена му да е слабичка,за да се чуства добре,а и за да не си разваля семейството търсейки я на друго място? 

Последна редакция: нд, 29 апр 2007, 09:45 от bori7

# 358
При ръст 166см. и тегло 96кг. той още ме обича,но се притеснява за здравето ми и мисля,че е напълно прав....Старая сееее!!!

# 359
Хелта,метаболизма се възстановява напълно 6 месеца след раждането,а ти само преди 24 дни си ги навършила-ще успееш да ги свалиш   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт