Мъжете не изневеряват затова, че жена им просто била дебела. Причините са много по-сложни, и нерядко зависят много повече от характера на мъжа. Повярвайте ми, има много слаби жени, на които мъжете кръшкат.

154 см. съм и по тази причина просто ми е важно да не тежа много /някой беше написал защо - за ниските и пълни жени/. 2 пъти в живота си съм стигала 58-59 кг. /за 1-2 години/, след което съм се връщала до 50-51 за 3-4-5 месеца /не са малко, но както казва Карен - бавно, със здравословно хранене, без гладуване/.
Бившият ми мъж който "уж" си ме харесваше напълняла /така говореше тогава, така както и вие тук вярвате на мъжете си като ви казват така/ - преди 3-4 месеца рече: нали после ще отслабнеш, ама да станеш и по-слаба от преди.... Т.е. под 50 кила... т.е. когато бяхме вече пред развод се осмели да признае, че по-слаба по-добре. Е същата работа са и вашите мъже, извинявайте.
Аз искам да поддържам нормална фигура /за мен слаба ще означава около 40те кила, което ми се вижда прекалено/ - 1во за самочувствие, и 2ро - понеже аз харесвам преимуществено мъже тип "кльощави" - слаби та вдлъбнати.. и при тези положения не мога просто да размятам дирник наоколо... Не бих понесла мъж със шкембе - просто не ме привличат сексуално...