за дебелите жени...

• 62 339
  • 507
  •   1
Отговори
# 135
Все ми се иска да вярвам, че жените отслабват и се поддържат от уважение към себе си, а не заради някой мъж.
Мъжете не изневеряват затова, че жена им просто била дебела. Причините са много по-сложни, и нерядко зависят много повече от характера на мъжа. Повярвайте ми, има много слаби жени, на които мъжете кръшкат.
  202uu
154 см. съм и по тази причина просто ми е важно да не тежа много /някой беше написал защо - за ниските и пълни жени/. 2 пъти в живота си съм стигала 58-59 кг. /за 1-2 години/, след което съм се връщала до 50-51 за 3-4-5 месеца /не са малко, но както казва Карен - бавно, със здравословно хранене, без гладуване/.
Бившият ми мъж който "уж" си ме харесваше напълняла /така говореше тогава, така както и вие тук вярвате на мъжете си като ви казват така/ - преди 3-4 месеца рече: нали после ще отслабнеш, ама да станеш и по-слаба от преди.... Т.е. под 50 кила... т.е. когато бяхме вече пред развод се осмели да признае, че по-слаба по-добре. Е същата работа са и вашите мъже, извинявайте.
Аз искам да поддържам нормална фигура /за мен слаба ще означава около 40те кила, което ми се вижда прекалено/ - 1во за самочувствие, и 2ро - понеже аз харесвам преимуществено мъже тип "кльощави" - слаби та вдлъбнати.. и при тези положения не мога просто да размятам дирник наоколо... Не бих понесла мъж със шкембе - просто не ме привличат сексуално...  Embarassed Същото може би важи и за тях. Може да е много свестен и голям пич, ама като се стигне до леглото кво ще правя.... няма да си говорим я.  Wink

Последна редакция: чт, 20 апр 2006, 22:08 от Анонимен

# 136
Тези 6 м, в които си гладувала кога са били спрямо раждането и спрямо сега?
От колко време си на новия режим, имаш ли промяна в двигателната активност?

Вегетарианка ли си, ядеш ли месо?

Има диети, които работят на принципа на изключване на една група храни (НВД изключва въглехидратите) но има и обратния вариант - като  спре приема на белтъчини пак се отслабва, организмът ги набавя от запасите си  и така отслабваш, въпреки, че на пръв поглед е парадоксално - да се  тъпчеш с тестени, картофи и др.

6 -те мес. бяха след раждането. Не съм вегетарианка, ям всичко. Такъв ми беше начина на хранене преди да забременея, такъв е и след тези месеци и до сега. Промяна в двигателната активност - няма.
Според мен, голяма роля оказва генът... Thinking

# 137
Абе ген не ген, ако спреш да ядеш /гладна диета бе... / няма как да не свалиш поне 5 кила за месец. Просто организъмът няма откъде да я вземе тази енергия, която му е необходима, за да работи, освен от складираните мазнини /при положение че няма вход на енергия/.
Ген - оправдание. Спри да ядеш 2 седмици пък да видим генът какво ще каже.
А мъжете защо не си признават...   Embarassed Нали тях питаме?

# 138
Абе ген не ген, ако спреш да ядеш /гладна диета бе... / няма как да не свалиш поне 5 кила за месец. Просто организъмът няма откъде да я вземе тази енергия, която му е необходима, за да работи, освен от складираните мазнини /при положение че няма вход на енергия/.
Ген - оправдание. Спри да ядеш 2 седмици пък да видим генът какво ще каже.

Това за мен ли е?  newsm78

# 139
Е не го приемай лично, по принцип говоря.  Peace  Генът е за структурата. Моята е същата като на маминка. Голямо дупе и бричове, плосък корем /в нормално състояние/. Но ако стана 40 кила дупето ще изчезне, а бричът естествено не. Това е ген.

# 140
casiopea, не си ме разбрала  Laughing
Аз нямам нужда от отслабване /168/50кг/  Stop Коментираме си с Карен, че различните диети могат да влияят по различен начин на различните хора.

# 141
Не е до ген. Rolling Eyes Всичко е в храненето и начина на живот.Майка ми е 52 кг., а аз 66 кг. В гръб все едно аз съм майката,а тя дъщерята.Тя-с впити дънки,а аз с панталон щото дънки не ме побират.Та така. Blush

# 142
  • по пътеката
леле, отивам да се самоубивам да знаете , свидетели сте ми! 154см съм и най-слаба съм била 56кгпреди да забременея с първото и то след упорит труд, къртовски на отслабване, и то на 24 г, мерки, х-87;т-70;структура!сега и от въздух си дебелея, имало теории на нам си какви клетки, хормони, тем подобни , хап4ета, и диети и аз все съм супершишка!ох; добре, 4е не са ме побъркали с килцата мъжете ми, 4е това наистина ще ме комплексира, на моите кила само с панталон и дънки ходя и бодита с по-дълга риза, ами като не се усещам баба, кво ,няма да мра заради килата , но искам да съм поне като преди да забременея, пък тогава мога да се стремя и към по спортна фигурка (фитнес или аеробика)сега   не мога друго освен танци, 4алга денс!

# 143
от как се помня съм все слаба, но не кльоща-висока Laughing около 157см/45кг-49кг. мъж ми ме харесва такава, а и аз.като бременна качих 20кг, остават ми 3-4кг за сваляне(около талията са #Cussing out)  и се чувствам гадно, пречат ми, тежат ми, като се гледам в огледалото-очите ми все там.диети и упражнения не правя, но май ще трябва да се поизпотя малко заради тези няколко кила.
А мъжа ми ми каза. че А съм надебеляла, А ме е оставил Twisted Evil

# 144
А ми каже/или си помисли/ нещо подобно моя мъж, а съм го оставила.

# 145
А ми каже/или си помисли/ нещо подобно моя мъж, а съм го оставила.
Чак да ме остави не, но никак не му е приятно и на мен също. Когато човек има здравословен режим на хранене и спортува активно, т.е. грижи се за себе си, не му е много приятно да види как любимото му същество се е видоизменило за една година.
Убедена съм, че жените напълняваме когато сме подложени на стрес и изпуснем контрола. Първо трябва да се овладее онази част от живота ни, която ни стресира и всичко ще си дойде по местата.
В живота си съм напълнявала два пъти, преди нямаше как, занимавала съм се с балет почти професионално. При първия се справих с времето, забравих просто какво ми се е случило, а вторият път е сега. Мисля, че не бях сигурна, че ще се справя с отговорностите и още няколко проблемчета ми се въртаха в главата. Свалих десет колограма, след като се "климатизирах" с новия начин на живот. Заковах ги няколко месеца, но трябва да продължа с овладяването на контрола, защото имам почти толкова. Ама, трябва да си изясня, сега какво ме стопира и съм убедена, че ще се справя.
Да на мъж ми не му е приятно (сигурна съм), но никога не бих тръгнала да слабея заради някой друг. Така фигура не се пази или поне не за дълго.

# 146
eniena, хората пълнеят и слабееят по различни причини, една от които си споменала. Моята мисъл беше,че не желая мъж, за когото е по-важно как изглеждам, а не какъв човек съм. А да се променям заради мъж е направо абсурдно.
Успех в борбата с килограмите.

# 147
Най ме е яд, когато някой дебел и "неподдържат" да го нарека мъж има претенции към жена си. Такива гадове има просто не е истина. Ходих на гимнастика с едно момиче 50кг., мъжа и и викал,че задника и бил дебел, а тя кукла. Е, как да не му теглиш една. #Cussing out Все пак можеш да надебелееш по различни причини не зависещи от теб(лекарства, ген,..), трябва ли да те изхвърлят от къщи затова.  newsm78 По тази логика повечето мъже ще нощуват на улицата. Peace За мен мъж, който обича жена си ще я приема както и да изглежда.

# 148
  • Sofia
За мен мъж, който обича жена си ще я приема както и да изглежда.

Това е вярно, но едно е да я приема, друго е дали ще я харесва!
Трябва да е сляп от любов.  Wink

# 149
За мен мъж, който обича жена си ще я приема както и да изглежда.

Това е вярно, но едно е да я приема, друго е дали ще я харесва!
Трябва да е сляп от любов.  Wink

Имам предвид някакви нормални граници, ясно е че ако е 120кг.  няма да му харесва. Има пълни жени,коита са красиви и имат наистина страхотно излъчване и чар. Ако те самите имат самочувствие и се харесват такива каквито са , обличат се модерно(но не смешно) и полагат грижи да изглеждат добре, въпреки килограмите си и хората ги въэприемат така. Peace

Общи условия

Активация на акаунт