за дебелите жени...

• 62 276
  • 507
  •   1
Отговори
# 165
Много ми е чудно как една дебела жена казва, че се харесва така и още повече да твърди, че мъж й я харесва #Crazy тук ми намирисва на примиряване със ситуацията .интересно тогава що всеки мъж се заглежда по жена , която е с пропорционално тяло(а какво  остава , ако е с идеални мерки).
 а и защо се хванахте буквално за едно мое изречение Rolling Eyes
 и друго-относно оплешивяването на мъжете ни и дебелите жени - първите не по тяхна вина оплешивяват и просто няма какво да направят, до като една жена винаги може да отслабне-стига да има воля и желание за това Peace

По хубави неща се заглеждаме всички и в това няма нищо лошо. А за харесването няма значение по чия "вина" са промените- или харесваш нещо или не.
И никой не е против жените да отслабват, щом те го искат, а не защото някой комплексар щял да ги зареже.

# 166
  • Има много детски смях.
Много ми е чудно как една дебела жена казва, че се харесва така и още повече да твърди, че мъж й я харесва #Crazy тук ми намирисва на примиряване със ситуацията

Както и намирането на "оправдание" за многото кила е доста елементарно оправдание.
Да са живи и здрави  и много щастливи всички моми, които са на 10000000% сигурни, че мъжете им ще ги харесват всякак, и така до сетния им дъх Peace

# 167
... (а какво  остава , ако е с идеални мерки) ...

За всеки идеалните мерки са различни  Rolling Eyes

# 168
Много ми е чудно как една дебела жена казва, че се харесва така и още повече да твърди, че мъж й я харесва #Crazy тук ми намирисва на примиряване със ситуацията

Както и намирането на "оправдание" за многото кила е доста елементарно оправдание.
Да са живи и здрави  и много щастливи всички моми, които са на 10000000% сигурни, че мъжете им ще ги харесват всякак, и така до сетния им дъх Peace
... и да треперят тези, чиито мъже биха ги изоставили и при най- малката промяна във външния им вид. Защото не знаем какви изненади ни готви животът.

# 169
  • Има много детски смях.
Треперете и дерзайте  Hug

# 170
welasi, ОК, щом се харесваш дебела и щом мъжа ти те боготвори каквато й да си на външен вид, но не се опитвай да ме убеждаваш, че аз ще се чувствам по-добре ако съм дебела....или че мъжа ми ще се прехласва по сланините ми Sick

........... а не защото някой комплексар щял да ги зареже.

........значи мъжете които харесват само слаби жени с готини тела са комплексари......ха.ха.ха- а тези дето жените са им дебели, са  супермените Mr. Green

Никол-нямам нищо против дебели/слаби и т.н. жени и мъже-  споделям си моето мнение и това на мъжа ми .не целя да обидждам никой Peace

# 171
shoni, не става дума за обиждане, само казах, че всеки мъж има различни критерии за идеална фигура, моя най-много ме харесва, когато съм 65 кила, което според мен си е много, целта ми е поне 55 кг., но за него това е идеалното  Rolling Eyes

# 172
welasi, ОК, щом се харесваш дебела и щом мъжа ти те боготвори каквато й да си на външен вид, но не се опитвай да ме убеждаваш, че аз ще се чувствам по-добре ако съм дебела....или че мъжа ми ще се прехласва по сланините ми Sick

Първо не съм казала, че съм дебела. Второ- радвам се, че мъжът ми наистина ме обича и няма да ме зареже ако външният ми вид  се промени- без значение как. Трето- опитвам се да те убедя точно в обратното- най-важно е как ти се чувстваш добре, а не да правиш нещо заради мъж.
А комплексари са мъжете, които биха зарязали жена само защото е качила някое кило/и то най-често докато ражда децата им/.  Mr. Green
Така че, моля те, не ми приписвай неща, които дори не мисля.
И един въпрос- защо  едни от най- големите красивици най- често биват зарязвани? newsm78

# 173
shoni, права си кака  Grinning
Набиват се на очи такива постинги тип извинение. И мисля че още в на4алото на темата стана ясно, че говорим за дебели жени, а не за леко пълнички. Разликата е огромна.
Както казва мъжа ми - Хвала на таквиз герои...

# 174
  • Има много детски смях.

...най-важно е как ти се чувстваш добре, а не да правиш нещо заради мъж.
А комплексари са мъжете, които биха зарязали жена само защото е качила някое кило...

с туй съм напълно съгласна, важно е каквото и да правим, да го правим заради себе си, а не заради някой друг или за да плащаме данък мнение.
Но... все пак- много жени страхотно се запускат след определени събития в техния живот и си намират лесни оправдания да не полагат елементарни грижи за външния си вид... Ето това вече е отвратно просто.

# 175
Ама аз видях само 3-4 мъжки "татковски" мнения! Ясно е, че всяка жена е на мнение, че не бива да бъде изоставяна една понапълняла съпруга. Ясно е, че всеки мъж, който държи на жена си и семейството си ще каже "Нищо, мила. Екстра си така! Wink ", но какво в действителност си мисли? Дали не хвърля жадни погледчета настрани към някоя нераждала мацка, мислейки си с нусталгия за жената за която се е оженил и как тя сега няма нищо общо с тази, до която се събужда? Променят ли се чувствата му? И на мен ми тежат всички тези мисли, понеже поради здравословни причини бях натъпкана с купища лекарства и се освиних Cry Знам, че мъжа ми ме обича, но.... нима е длъжен да дели всяка вечер леглото си с дебелана вместо такъв красив мъж да има до себе си гадже с кръшни форми? Опитвам се да оправя нещата, но и според лекарите ще трябва да мине време преди да успея да отслабна..... а дали ще успея???
 Наистина и аз бих оценила мъжкото мнение по темата, но не неща от рода "абе, не се коси....", а в действителност какво мислят......
Стана малко дългичко Embarassed съжалявам!  bouquet увлякох се, но това е болната ми тема! Cry

# 176
аз лично се харесвам и се чувствам добре, когато съм около 46-47кг(на височина 157см) и мъжа ми също така ме харесва. ако напълнея(недай Боже) ще правя опити да отслабна И заради мъжа ми, незнам дали има жена , която й е все едно мъжа й как я харесва Thinking
а ти welasi приемаш нещата буквално Peace не влагай излишно толкоз енергия......

# 177
  • Sofia
... и да треперят тези, чиито мъже биха ги изоставили и при най- малката промяна във външния им вид.

Вие сериозно ли вярвате, че има мъже, които за минимална промяна биха зарязали жена си? За мен и това са оправдания, много елементарно е иначе!

И един въпрос- защо  едни от най- големите красивици най- често биват зарязвани? newsm78

Това в кое статистическо изследване го пише?   Thinking

# 178
  • На небето
аз лично се харесвам и се чувствам добре, когато съм около 46-47кг(на височина 157см) и мъжа ми също така ме харесва. ако напълнея(недай Боже) ще правя опити да отслабна И заради мъжа ми, незнам дали има жена , която й е все едно мъжа й как я харесва Thinking

Да пък аз си падам по хилавите, аз съм 162см и съм 44кг., а бях 42кг. преди да родя, но гледам поне до 45гкг. да ги задържа. Мъжа ми си ме харесва така и няма да се оплаче ако сложа и 2-3кг., но аз се чувствам добре в кожата си. Но и аз като теб ако кача ще се спукам от гладуване и диети, не бих се търпяла дебела, не само заради мъжа ми, но и заради мен самата. И е вярно, че всяка жена иска да се харесва на мъжа си. Аз много се кефя, мъжа ми като каже, че по тяло бия и тези девойчета които не са раждали.  Blush Или най честата му реплика, абе гледам, гледам и по хубава жена от тебе не мога да намеря.  Crazy Дано да е искрен.  Praynig Никоя жена не може да ме убеди, че и е все тая мъжа и дали ще я харесва външно или не. Или, че ще е харесва всякак и със 30кг. отгоре.  Crossing Arms

# 179
"Мъжете не са кучета кокали да ядат. "
Нищо естетично не виждам жена да прилича на пуберитетче и ако наддаде 2 кг да се пръсне от диети. А ми се струва даже нагло подобни да изказват мнение за дебелите жени.На тях една нормална жена им се струва слон!Нееднократно мои доброжелателки са ми давали диети/ 162- 55 кг/за отслабване от които не се нуждая, понеже съм била дебела.  В такива случаи струва ми се, че има някакво ментално изкривяване. Че аз наддавам с по 2 кг като се нахраня!Мога да изпия 1 литър вода наведнъж и е загуба на време да пазя кантара току-виж съм мръднала 0.500 грама.

Общи условия

Активация на акаунт