за дебелите жени...

• 62 345
  • 507
  •   1
Отговори
# 285
bacio,не проумявам защо се заяждаш с мен,нещо лошо ли казах?Да не би да имаш някакъв комплекс? Rolling Eyes
Нищо лично,извинявай,не исках да те обидя.
И нямах предвид,че моят мъж не се заглежда по хубави жени.Просто по неговите критерии ти си твърде слаба/което изобщо не е лошо/. Исках да кажа,че различните хора харесват различни неща.
Съжелявам за недоразумението. smihesorry

# 286
 Peace
bacio,не проумявам защо се заяждаш с мен,нещо лошо ли казах?Да не би да имаш някакъв комплекс? Rolling Eyes
Нищо лично,извинявай,не исках да те обидя.
И нямах предвид,че моят мъж не се заглежда по хубави жени.Просто по неговите критерии ти си твърде слаба/което изобщо не е лошо/. Исках да кажа,че различните хора харесват различни неща.
Съжелявам за недоразумението. smihesorry

# 287
# 288
  • Пловдив
Освен килограмите е важно и телосложението и пропорциите, така че килограмите не са винаги определящите.

Това е много вярно newsm10

По-голямата височина например създава зрителна измама за по-малко кила, защото тялото изглежда стройно.

# 289
И аз да се включа, като бореща се с килцата  Rolling Eyes може никога да не бъда слаба (ген), но мога да направя така да не бъда дебела. И ми е трудно да повярвам , че някой че чувства добре в кожата си като е дебеличък.  Peace

# 290
айде и аз у кюпа.
като дебела жена.
винаги съм имала проблеми, винаги.
от 12 годишна. тва е положението
усилия съм правила, да. големи, малки, после пак големи и така. нон стоп.
живот. сега пак съм почнала пак, записах се в темата на отслабващите, пия си водата, ходя на пътечката.

разбрах едно: жената трябва да е интересна, чиста, стилна с с горе долу правилни пропорции.
да има усет към естетиката, да е наясно коя е и каква е.
да поддържа с  усърдие частите, които са красиви в нея, и да прикрива, тези, които я загрозяват. аз съм такава - може да съм дебела, но не съм грозна. аз съм една хубава пълна жена.изобщо не означава че не искам да съм хубава слаба жена. това ще ме преследва до гроб!

мъжът ми се ожени за мен, заради мен.
това е истината.
той не обича пълни жени. пада си по дългите крака, големите гърди и всичко както си му е реда.

щастливи сме. искаме и бебе. сега съм пак в програми, за да мога да сваля килограми и да имам шанс да съм здрава майка.

толкоз от мен. всеки е какъвто е.

# 291
  • София-в сърцата на моите деца
Всичко е въпрос на воля и желание!! Ако имаш желание да отслабваш, намираш и начин, а ако нямаш желание намираш причини ,за да не го правиш!!!!!! smile3508

# 292
Ако имаш желание да отслабваш, намираш и начин..
    Аз например се научих да повръщам..  Sick

# 293
Добре, де, ама конкретизирайте се какво е за Вас "дебел", защото някои хора го разбират различно.
Аз съм 58 кг. (при 173 см.) и съм по-дебела, отколкото би ми се искало. Не харесвам дебели жени, както и мъже. Не мога да понасям подрусващи се телеса (което се случва и при драстично отслабване)- гнусно ми е. Не знам кое е фешън, но сланините са ми естетически отблъскващи и модните тенденции няма да променят това.
Уф, как го написах... не искам да обидя пълните хора... особено като знам, че отслабването не е никак лесно начинание.

Подкрепям мнението на РЕНИ (на твоите кг съм, но 170см ooooh!).
Единствените хора, които оправдавам с наднорменото им тегло са тези, при които съществува медицински проблем (неправилна обмяна на веществата напр.). Вярно е, че Човекът е по-важен от визията, но това не значи, че трябва да одобряваме описаният модел от РЕНИ. Stop

# 294
Винаги съм била слаба...докато не забременях CryБях 55 кг на 172 см.През първата бременност качих 40 кг и до втората бременност не можах да ги сваля всичките.Сега съм слон( явно само в мойте очи), макар че всеки ми казва, че изглеждам добре.Да де, ама аз имам огледало и виждам, че изобщо не изглеждам добре.Мъча се да си ги върна старите килца и се надявам, че в най-скоро време това ще стане.Не се чуствам комфортно в тялото си.

Последна редакция: сб, 23 сеп 2006, 16:45 от Цомба Гърдева

# 295
...Аз например се научих да повръщам..  Sick

Това, ако е сериозно, спри... Stop
Не искам да звуча нравоучително, но имам една приятелка, която тръгна по този път и си нанесе страхотни поражения на организма  Cry

# 296
Това, ако е сериозно, спри... Stop ...една приятелка ... си нанесе страхотни поражения на организма  Cry
    Ами това ми се явява почти последна надежда, след като както изглежда килограмите ми са абсолютно социално неприемливи.. Пих 8 вида чайове, тичам два пъти седмично х 30 минути, ходя на фитнес 4 пъти седмично х 2 часа, хляба и напитките ми са с л-карнитин, отделно взимам и таблетки допълнително, уикендите съм по планините, следя си храната, пия вода... и не мърдам и грам... Взимам и хапчета, но засега не от тия, дето причиняват рак и са забранени в незнам си колко страни.. Явно е по-приемливо да съм с рак, отколкото с повечко кг.. Тъй че мисля да си повръщам засега... и да, знам, че може да няма деца и т.н.т и т.н.т...
   П.П. Нямам открит здравословен проблем, дори напротив: колкото повече се изследвам, толкова по-здрава се оказвам (засега)..

# 297
Това, ако е сериозно, спри... Stop ...една приятелка ... си нанесе страхотни поражения на организма  Cry
    Ами това ми се явява почти последна надежда, след като както изглежда килограмите ми са абсолютно социално неприемливи.. Пих 8 вида чайове, тичам два пъти седмично х 30 минути, ходя на фитнес 4 пъти седмично х 2 часа, хляба и напитките ми са с л-карнитин, отделно взимам и таблетки допълнително, уикендите съм по планините, следя си храната, пия вода... и не мърдам и грам... Взимам и хапчета, но засега не от тия, дето причиняват рак и са забранени в незнам си колко страни.. Явно е по-приемливо да съм с рак, отколкото с повечко кг.. Тъй че мисля да си повръщам засега... и да, знам, че може да няма деца и т.н.т и т.н.т...
   П.П. Нямам открит здравословен проблем, дори напротив: колкото повече се изследвам, толкова по-здрава се оказвам (засега)..

ако правите бебе(съдя по лентичката ти), спри със всякакви продукти за отслабване и особено с л-карнитина. и повръщане няма да ти помогне. Успокой се, пътърси помоща на психолог. Много от здравословните проблеми тръгват от главата ни- освободи съзнанието си от тема отслабване , поне на този етап. А след това... да сме живи и здрави.

# 298
аз лично все още се боря с килцата, макар, че имам значителен напредък.
ходя на целутрон и масажи и фигурата ми си придобива форма.
Сега мога да кажа, че съм една добре оформена едричка жена, но не и пълна.
трудно е, но истински трудното идва когато си постигнал заветната цел и трябва за я задържиш.

# 299
ако правите бебе, спри със всякакви продукти за отслабване и особено с л-карнитина. и повръщане няма да ти помогне. Успокой се, пътърси помоща на психолог. Много от здравословните проблеми тръгват от главата ни- освободи съзнанието си от тема отслабване , поне на този етап. А след това... да сме живи и здрави.

Svetlaa, много мила загриженост  Hug, но не - не правим бебе. Иначе - не мисля, че имам нужда от психолог само защото повечето изпитани методи за отслабване имат обратен ефект при мен.. Отслабването определено не ми е фикс идея (имам само 4-5 кг за сваляне). Просто от време на време имам нужда от малко повече "помощ" за свалянето. Още веднъж благодаря   bouquet

П.С. Обаче пак не разбирам: защо всички смятате, че повечето кг са нещо гнусно и противно, а когато човек наистина прави каквото може, за да ги свали го пращате на психиатър...  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт