Зоната- тема 3

• 27 262
  • 740
  •   1
Отговори
# 210
Моето е на 6 месеца, ама бабите като чуха за самолет рЕзко предложиха да го гледат и двете  Laughing

# 211
  • Euskal Herria
Сандоканчев, точно пък развод по испански - леле-мале... Mr. Green.  Ей това не го пожелавам и на врага си. Испанките са с куп привилегии.

Мери, и моите "хлапета" са така - на 25 и 22. Те са си отделни електрони. Затова сме в три държави.

А служебния ми контингент са във възрастта от 3 до 7 години.
Тото го поемам  Heart Eyes!

П.П. Има място в колата - като тръгваме сега, можем да вземем някой  Wink.

# 212
  • Другата България
Това на 22 при теб ли е? Mr. Green
Момиченце? Flutter Party Hug

# 213
  • Euskal Herria
Неее, щерката е на 25, синът - на 22. Нито едно не е при мен, само двамата с мъжа ми сме. А, сега и кучето е с нас.

# 214
и децата уредихте   Whistling

# 215
  • Euskal Herria
Е, как! Моят/нашият набор е оправен!  Mr. Green

# 216
  • Mediterraneo
Е моето е на 24, 10000% няма да иска да дойде.
Мъжът пък съвсем, каква да ми е реакцията? Аз искам женско парти, компания, там окото да изплакна.... Embarassed Flutter

НИдей рИва, телевизора в куфара и се инсталираш при мен. Да си ходят в Билбао с децата, да видят кон боб яде ли  Mr. Green Stop

# 217
  • Euskal Herria
Да си ходят в Билбао с децата, да видят кон боб яде ли  Mr. Green Stop
Ааа, аз не се оплаквам - който се жени рано-рано, децата му са големи  Wink.

# 218
# 219
  • Луната ни пази
Абе хора, какви деца, какви пет лева? Ще ходим единични и самостоятелни.
Тези дни се занимавам само с междусъседски войни. Стигнахме до жалба в Общината с единия. Ами омръзна ми от този вече!

# 220
  • Euskal Herria
Малко снимки от Сен Тропе:
Скрит текст:

Искахме да се снимаме пред сградата на жандармерията там, позната от филмите за полицаите от Сен Тропе. Дълги години тя е седяла празна, а сега е започната реконструкция, за да стане музей:
Скрит текст:
И обликът на градчето се е запазил такъв, какъвто го помня от филмите с Луи дьо Фюнес.

# 221
  • Другата България
Абе хора, какви деца, какви пет лева? Ще ходим единични и самостоятелни.

smile3521 thumbsup
Те това вече е приказка.
Въпреки, че и това мЪ кефи
Е моето е на 24, 10000% няма да иска да дойде.
Мъжът пък съвсем, каква да ми е реакцията? Аз искам женско парти, компания, там окото да изплакна.... Embarassed Flutter

НИдей рИва, телевизора в куфара и се инсталираш при мен. Да си ходят в Билбао с децата, да видят кон боб яде ли  Mr. Green Stop
хем любима съфорумка, хем две щерки  Flutter Party, верно, малки още, ама пък то сега няма да задиряме, какво тук значи някаква си възрастова разлика. Crossing Arms

# 222
О, Мери, синковеца, с двете щерки, няма да скучае, определено. Аз, по всяка вероятност, ще се откажа от Билбао. Сигурно съм от старата генерация, но ние от години не сме се делили. Нямаме потребност да почиваме самостоятелно и по единично. Не че не може да се осъществи, или има доза ревност. Синхронът ни е е 4 в 1. Хубаво ни е заедно, нямаме потребност да се разделяме, дори за кратко. Един за всички, всички за един. smile3521

# 223
Сандоканчев, съпругата ти е щастлива жена!

# 224
  • Другата България
Сиси вече със сигурност е родила, няма я от снощи.
Дано пише по някое време.

Общи условия

Активация на акаунт