Зоната- тема 3

• 27 261
  • 740
  •   1
Отговори
# 225
Сиси я мернах в темата за Биг Брадър Simple Smile
И аз я мисля.

# 226
И аз там я мернах днес  Peace

# 227
  • Другата България
Е аз нали там не чета.... newsm78
Ама пък тук не се вясва, все си мисля, че ще ни навести.

# 228
  • Euskal Herria
И аз я мисля Сиси.

Така, сега да си кажа за Билбао. Аз, нали съм пристрастна, бих се радвала да дойдете и да видите града и околностите. Независимо соло или семейно. Ако на някой му трябва инфо, снимки - казвайте. У нас винаги сме се радвали на гости, така че и аз, и мъжът ми ще ви посрещнем.
П.П. Снимки на Билбао мога още сега да показвам, само трябва да кажете (че албумите ми са ограничени, да ги направя публични).

П.П. Сандоканчев, за 4 в 1 хич пък нямаш проблеми - тук всяка втора къща има куче, вървят комплект с фамилията.

# 229
Мерси, Яни, кучката е пълноправен член, пътува винаги с нас. Бубе, надявам се да е щастлива. Но истинският щастливец съм аз- с три жени край мен, нямам равен.

# 230
много се радвам да чуя подобно нещо - баща ми така и не се примири с три дъщери и три внучки - зетьовете винаги са му били по-любими от щерките; едно време много го преживявах, но вече - не

Сиси може и да преноси - голямата я изкараха насила на шестия ден, не бързаше детето да излиза, а беше вече 4 кила  Mr. Green

# 231
Сандоканчев, много ми е приятно да те чета. Има потребители, които просто от постовете си излъчват хармония. Simple Smile

# 232
  • Euskal Herria
Вярно, за завиждане е жена му. Досега само нея не ни е показвал. Ще ми е приятно да я видя, ако, естествено, позволят двамата.

Снощи се видях с още една съфорумка, обаче нямаме за доказателство снимков материал.  Mr. Green  Личи си, че остарявам - леееко уморително ми идва такъв маратон, всеки ден по заведения. Но веднъж годишно става.

# 233
Сиси може и да преноси - голямата я изкараха насила на шестия ден, не бързаше детето да излиза, а беше вече 4 кила  Mr. Green

Говори ми  Tired

# 234
  • Euskal Herria
Еее, Белла, Тото беше най-чаканото бебе. Я, колко чичовци сме  Joy. Обаче пък е страхотен сладур! Съжалявам, че не можах да го нагушкам.
Определено ми липсват хлапетата.

# 235
  • Mediterraneo

Да не казвам колко преносих голямата, че някой ще го сметне за феномен  Mr. Green 18 дни след термин и то предизвикано я родих. Малката само седмица, ама насила ме вкараха в болницата, инак можеше и нея 2 седмици да си я къткам  Laughing

# 236
  • Euskal Herria
При мен всичко беше предварително планирано, налагаше се. Единственото, от което съм се страхувала, е било дали ще успея да стигна навреме в родилното. Е, отпадна този страх.

# 237
Мерси, Вали. Хармонията си я прави всеки според обстоятелствата. Правил съм много компромиси, но съм и получавал насреща, по две. Хубаво е да оценяваш жестовете. Появи ли се дете, тогава newsm51

# 238
  • Euskal Herria
Еее, каква тишина!
Досега никой не е писал  Mr. Green
Днес само тичаме да изпълняваме задачите по списък, но сега гледаме концерта на Слави. Ееех, в кои години ме върнаха някои песни...

# 239
Аз допреди малко имах гостенче - тригодишният ми братовчед. Не знам какво ги правят в тази градина, но браво, познава всички цветове, животни, някои букви. Аз нали нямам дете, пък и нямам кой знае колко близки приятели с деца в обкръжението, та мен всичко ме впечатлява. Simple Smile Направо паднах от смях с него, чува ме нищо да казвам "Аз съм на мнение, че ..." и той се провиква "Подкрепям мнението ти, како".  Laughing Обаче каква енергия бе, ако трябва всеки ден да е с мен ще посегна към някои субстанции сигурно.

Общи условия

Активация на акаунт