Зоната- тема 3

• 27 231
  • 740
  •   1
Отговори
# 330
Ааа, аз не се оплаквам от тукашните  tooth.
То при теб за оплакване ли е?  Laughing

# 331
  • Другата България
Само аз ли предпочитам сегашните метеорологични условия?  Mr. Green
Дотук само ти. Crossing Arms

# 332
  • Бургас
Само аз ли предпочитам сегашните метеорологични условия?  Mr. Green
Дотук само ти. Crossing Arms

Не ми пречи ,че захладня. Ама ако може да не вали. Сутрин и след обед сме голяма картинка -едно пет месечно, в количката покрито с найлон. Едно три годишно -с дъждобран,но навряно в локвите. И аз -мокра ,хем бутам количката,хем държа Цвети, хем си крия едната ръка да не я намокря,хем и някоя торба с покупки,която не влиза долу в багажника на количката.  Mr. Green

# 333
Аз винаги съм си била зиморничава. Обаче през бременността явно от хормоните беше някакъв ад. Такава жега изпитвах, че ми идваше кожата да си смъкна, на няколко пъти лошо ми става, един път топлинен удар щях да получа. Ужас! И случих на такова горещо лято, че да се чувствам като риба на сухо.
Знаех си, че ще родя и ще захладнее. Последния горещ ден тук беше деня в който родих. Такова слънце, не се дишаше. Родих по обяд, климатик не ми пуснаха, че да не съм изстинела. ooooh!
Щях да умра от горещина. Повечето родилки им е студено като родят, а аз едвам дишах от горещина и обезводняване (нали не дават да се пие вода, а аз по принцип пия по 2-3 литра винаги и просто не издържах..).

Родих и времето се развали. Обаче и хормоните ми се пооправиха и за първи път от 9 месеца насам изпитах студ!
Обърнаха се нещата, вкъщи се отопляваме вече, аз съм с жилетка навлечена, а ММ пуфти, че му е топло.
 Joy Joy Joy
Та така де, угодия няма. Сега пък все ми е студено. Wink
Тук вали и е хладно, кофти време, а ММ днес почива и мислех да го оставя да гледа бебока, че да пообиколя магазините малко. Ама много големи реки по улиците, преди малко като изведох кучето се прибрах цялата подгизнала.

Бебчо спи в момента, ще използвам възможността да сготвя едни чушки. Много ни мъчат коликите, капките не помагат, мисля да му купя и чай от копър да пробвам.
И много пропускат вече 2-3 вида памперси. Преобличаме се често и само перални пускам. Абе не е лесно.

Баба ми вика да дам кучето на майка за няколко месеца (абсурд да го дам естествено), че да съм си починела. hahaha
Аз се шегувам, че трябва бебето да дам, а не кучето. То кучето само спи милото, а бебчо яко плаче и не оставя мама да спи. Ама нали ми е детенце, не ми тежи.
 Heart Eyes

ПП И мен не ми пречи, че захладня, но мразя да вали. Crossing Arms
Всъщност не ми пречи да вали и да съм си в нас. Дразни ме да вали ако трябва или искам да излизам. После да ходя като мокра кокошка.

# 334
  • Другата България
Скрит текст:
Аз винаги съм си била зиморничава. Обаче през бременността явно от хормоните беше някакъв ад. Такава жега изпитвах, че ми идваше кожата да си смъкна, на няколко пъти лошо ми става, един път топлинен удар щях да получа. Ужас! И случих на такова горещо лято, че да се чувствам като риба на сухо.
Знаех си, че ще родя и ще захладнее. Последния горещ ден тук беше деня в който родих. Такова слънце, не се дишаше. Родих по обяд, климатик не ми пуснаха, че да не съм изстинела. ooooh!
Щях да умра от горещина. Повечето родилки им е студено като родят, а аз едвам дишах от горещина и обезводняване (нали не дават да се пие вода, а аз по принцип пия по 2-3 литра винаги и просто не издържах..).

Родих и времето се развали. Обаче и хормоните ми се пооправиха и за първи път от 9 месеца насам изпитах студ!
Обърнаха се нещата, вкъщи се отопляваме вече, аз съм с жилетка навлечена, а ММ пуфти, че му е топло.
 Joy Joy Joy
Та така де, угодия няма. Сега пък все ми е студено. Wink
Тук вали и е хладно, кофти време, а ММ днес почива и мислех да го оставя да гледа бебока, че да пообиколя магазините малко. Ама много големи реки по улиците, преди малко като изведох кучето се прибрах цялата подгизнала.

Бебчо спи в момента, ще използвам възможността да сготвя едни чушки. Много ни мъчат коликите, капките не помагат, мисля да му купя и чай от копър да пробвам.
И много пропускат вече 2-3 вида памперси. Преобличаме се често и само перални пускам. Абе не е лесно.

Баба ми вика да дам кучето на майка за няколко месеца (абсурд да го дам естествено), че да съм си починела. hahaha
Аз се шегувам, че трябва бебето да дам, а не кучето. То кучето само спи милото, а бебчо яко плаче и не оставя мама да спи. Ама нали ми е детенце, не ми тежи.
 Heart Eyes

ПП И мен не ми пречи, че захладня, но мразя да вали. Crossing Arms
Всъщност не ми пречи да вали и да съм си в нас. Дразни ме да вали ако трябва или искам да излизам. После да ходя като мокра кокошка.
hahaha Няма угодия, нали? Но пък жегата си е за предпочитане, това е. Не 40 +, но около 30.
Сега само при мисълта за 6 /ШЕСТ/ Shocked Rolling Eyes Crazy smile3514 smile3518 месеца студ се чудя как ще изкарам без депресивни настроения....
Аз съм със студова алергия, слабо оросяване на крайниците и ниско /много/ кръвно. Студът ми е враг номер 1.
Отделно ми скача разходът на ...всичко като отопление, което пък ми води до по  високи сметки, което пък ми намаля приходите, което пък ми докарва  Crazy.

# 335
25 С в 14 часа е най-идеално
онова време, в което се колебаеш бира ли да пиеш или червено вино  bowuu

# 336
  • Другата България
Приема се. Party

# 337
лайкнах ти поста  Sunglasses

# 338
  • Другата България
 Hug bouquet
Е ти поне нагледно видя, че не съм в кондиция, няма друга причина ...засега.
Времето направо ме скапва, всякак.

# 339
на мен по-скоро липсата на слънце и сивата светлина ми влияе подтискащо на настроението  Confused

# 340
  • Другата България
И това, прибавено към онова, то няма как да е иначе, като е мрачно и дъждовно, влажно и студено, си е потискащо отвсякъде.

# 341
  • Euskal Herria
Абсолютно! Мрачното време винаги потиска.
Днес съм със зверско главоболие, та трябваше да взема хапче. Дано по-бързо да минава. Иначе пак е слънчево и топло тук. Още съм на кафе  Grinning.

# 342

На мен вече уиски ми се пие, нашата още кафе ближе  Laughing

И мен ме потиска гадното време, мога да мрънкам много по темата. Къмто май месец ще се освестя...

# 343
Здравейте,
Записвам се в тази приятна групичка и аз. Имам бебе на 6,5мес и кака на 6г. Следя темата за хормоните с интерес, защото и мен ме пере яко още хормоналния дисбаланс 😃😃😃

# 344
Здравейте,
Записвам се в тази приятна групичка и аз. Имам бебе на 6,5мес и кака на 6г. Следя темата за хормоните с интерес, защото и мен ме пере яко още хормоналния дисбаланс 😃😃😃

Тебе си те пере постоянно  Laughing

Момичета, с Данимамас се познаваме и я поканих тук. Далеч от скандали и простотии  Wink

Общи условия

Активация на акаунт