Зоната- тема 3

• 27 238
  • 740
  •   1
Отговори
# 315
При нас са много силни, пробвах с Инфакол, но нямаше много подобрение. Сега сме на Колиеф, като че ли малко има ефект. Обаче са 26лв 7мл, много солено ще ни дойдат.
Пробвай и с антиколик шишета. Кърмиш ли? Ако не-пробвай АМ с пробиотик. Тото нямаше никакви и не знам какво да те посъветвам.

# 316
С антиколик шишета сме, кърмя, но дохранвам с АМ. Мерси за съветите.  Hug

Ще пробвам малко да полегна, докато спинка детето, че вече много ми се спии! Laughing

# 317
Оооо спи, спи, сега ти е паднало  Hug Не вярвах, че ще доживея и аз да го кажа  Laughing

# 318
  • Mediterraneo
Като улучих точното мляко и коликите изчезнаха.

По- точно от кърмата едва ли има, а моята се скъсваше от колики няколко месеца! И повръщаше като разпрана след всяко кърмене...

# 319
  • Euskal Herria
Днес моя приятелка е родила, много се радвам за тях. Надявам се и тя, и детето да са добре. Поне засега няма оплаквания. Първо дете й е, а тя не е първа младост. Даже вече успях да видя бебето, показа ни снимка, часове след раждането.

# 320
При мен е много харт. Снощи в съседите скандал. Скарали се младите и старите. Съседът, подпийнал, скочил на бой, на ДЪЩЕРЯ си, зетят го траял, траял, и го омятал по диваните. Днес сменил патрона, не могат децата да си вземат дрехите, изгонил ги бил и толкова. Момичето чака бебе. Какво сърце трябва да има един баща, за да изгони дъщеря си, бременна newsm78. Каквито и ще да са.

# 321
  • Euskal Herria
Затова е добре всяко семейство да си е отделно. В днешно време рядко съжителстват няколко поколения в едно жилище, няма чак толкова търпимост между тях.  Съседът ти се чувства в правото си - нали си е негов дома, разпорежда се. Аз чак се чудя на смелостта на зетя, нали е заврян там.

# 322
  • Mediterraneo
Аз чак се чудя на смелостта на зетя, нали е заврян там.

Е, дай като е заврян зет да гледа как бият бременната му жена?! само си представям себе си в тази ситуация... И ММ. Колкото и да уважава баща ми и това, че е в къщата му, ще го омята не по диваните, ми и през терасата сигурно!

# 323
Младите им направиха ремонт на апартамента, плащат им сметките, дете чакат. Вместо да се радват,  те?!?

# 324
  • Euskal Herria
Не искам да споря, просто хората са различни. Кой крив, кой прав - те си знаят.

# 325
Това не  е баща,а изрод! Как ще си бие дъщерята при това и бременна? Ужасявам се какви хора има ooooh! А щом младите са правили и ремонт явно е било обсъдено и решено да живеят там.

# 326
Млади и стари в една къща - не!
Тръпки ме побиват от такова съжителство.

# 327
  • Другата България
Аз чак се чудя на смелостта на зетя, нали е заврян там.

Е, дай като е заврян зет да гледа как бият бременната му жена?! само си представям себе си в тази ситуация... И ММ. Колкото и да уважава баща ми и това, че е в къщата му, ще го омята не по диваните, ми и през терасата сигурно!
+1.
И моя е заврян hahaha, 20 + години вече, е, не живеем заедно с нашите през цялото време, баща ми и отдавна не е между живите, но предполагам би реагирал по същия начин. Не е нормално според мен това, боят по принцип не  е нормален начин за уреждане на взаимоотношения.
Сиси, как си? Иска да не е жега, на ти сега. Crossing Arms При нас е влажно и студено, 11 градуса. Отвратително време, направо ми докарва депресия.
Бебчето как е?

# 328
Само аз ли предпочитам сегашните метеорологични условия?  Mr. Green

# 329
  • Euskal Herria
Ааа, аз не се оплаквам от тукашните  tooth.

Общи условия

Активация на акаунт