Зоната- тема 3

• 27 602
  • 740
  •   1
Отговори
# 480
  • Euskal Herria
Ха, Катя, ядат си ги без хляб.
Лятото, когато децата бяха при нас, обядвахме в една пицария. Докато чакахме да приготвят пиците, ни сервираха гризини - на всеки по едно пакетче и сложиха съд със сос. Определено беше вкусно, щом аз, дето съм капризна, го ядох.
Иначе тук обедното меню варира от 8 до 12 евро. Предлагат 3-4 вида първо, толкова второ и толкова десерти. В тази цена влизат напитки и хляб. Може да си избереш какво да обядваш. Но дори и само една салата да вземеш, пак плащаш пълната цена.

# 481
  • HH
Тук има и места, на които можеш да хапнеш и за 6-7 евро обедно меню. Но са на светлинни години от работата. Когато работим навън си позволяваме да удължим обедната почивка и хапваме и друго. В стола ни сносен обяд пак е до към 6 евро. Ами по добре в стола, отколкото макдоналдс.  Rolling Eyes

Доволна съм, темата се раздвижи благодарение на вас  bouquet

# 482
  • Euskal Herria
Е, аз винаги съм на линия, ама ако само аз пиша - получава се монолог.
При нас цените са такива, защото сме района с най-висок стандарт в Испания. Но пък порциите са щедри, моят мъж казва, че дори и само с едно ядене можеш  да се нахраниш (супа или основно, че дори и салатата е достатъчна).

# 483
Аз да ви кажа по такива места съм била на лагери и състезания , че отдавна съм притръпнала откъм съдове и храна.  Laughing

# 484
Като малка бях супер гнуслива, абсурд да ям другаде освен вкъщи или у баба, беше ме гнус и да спя в чужди хора и т.н. Вече не съм чак толкова гнуслива, но съм много капризна, много неща не ям.

Не ми пречат чуждите празници. Аз не се и вживявам в тях, Хелоуин партито за мен си е просто парти (пиене, музика), една маска не ми пречи да си сложа.
Винаги съм празнувала и Св.Валентин и Трифон Зарезан заедно. Малко поводи за черпене и романтика не са излишни.

# 485
Сиси, съгласна съм с теб, но само донякъде. Любов и романтика предпочитам да имам всеки ден. Особено Св. Валентин ми е адски противен заради преекспонирането му. Цялааааата Главна е залята в балони-сърца и малки гадни Купидончета  Sick

# 486
  • Euskal Herria
Като заговорихме за маскиране - имам само една такава снимка - с огнена перука. Харесвам се  Embarassed. Но просто инцидентно се получи, бяхме се събрали на купон и в един момент всички се бяхме маскирали. Много ценни кадри са!

Сиси, как си ти и как е бебето? Ако някога решиш да пуснеш негова снимка, ще се радвам да го видя. Има и други форумски бебета, които "виждаме". Естествено, най-често се радваме на Тото - сина на Белла.

# 487
Сиси, съгласна съм с теб, но само донякъде. Любов и романтика предпочитам да имам всеки ден. Особено Св. Валентин ми е адски противен заради преекспонирането му. Цялааааата Главна е залята в балони-сърца и малки гадни Купидончета  Sick
Освен това е бич за необвързаните  Mr. Green
Мен ме дразнят говорещите сърца. Едно време като ученици, поради липса на средства все такива си подарявахме. Едно се беше развалило и неспирно повтаряше I Love You, та се наложи да го убия (разбирайте изтърбуша Simple Smile )

Тези дни трябва да ида на фризьор. Периодично ме обземат някакви пориви за промяна. Пускам си косата дълга, после рязко я скъсявам. Лятото се подстригах късо, сега съм решила да оставя да порасне, но все пак краищата ми трябва да се освежат.

# 488
Вали, и аз днес обмислям фризьор ама за изсветляване  Mr. Green

# 489
Вали, и аз днес обмислям фризьор ама за изсветляване  Mr. Green
Бела, аз те харесах много червенокоса  Blush но сигурно е трудно за поддържане. Въобще, много ми харесва червения цвят за коса, в различните му нюанси. Аз се правя с безамонячна боя на Кастинг, но цветът бързо се променя, обаче сякаш нямам смелост за трайна боя. Знам ли, с безамонячната и да не се харесам за 2 месеца ще падне цвета, пък и все си викам, че е по-щадяща, карай че все е химия.

# 490
  • Euskal Herria
Аз направих руси и червени кичури, даже пусках снимки тук. Сложих тук-там и светлосини и светлолилави тънки кичурчета, но станаха много бледи и се губят. Просто фризьорката не посмя да направи по-силен цвят, затова така стана. Но нищо, и така се харесвам. Е, реално искам да съм червенокоса изцяло, ама още не можем да се споразумеем с мъжа ми по въпроса  Joy.

# 491
О, аз пак ще стана червенокоса! Само малко да порастне диването  Laughing

# 492
  • Euskal Herria
Ха, и тогава можем да си спретнем една среща на червенокосите  Joy.  Един вид  дрескод.

# 493
аз ще си сложа червената шапчица, 'що вълкът козината си не мени  Naughty

# 494
Ха, и тогава можем да си спретнем една среща на червенокосите  Joy.  Един вид  дрескод.
Червена коса и червено вино  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт