Зоната- тема 3

• 27 150
  • 740
  •   1
Отговори
# 645
  • Другата България
Затова тЪ Аресвам, щото мислиш като мен. Hug

# 646
# 647
И аз така, не че не ги обичам празниците, но усещам един натиск все едно точно в този ден всичко трябва да е перфектно  Confused Знам ли, точно личен дефект. Предпочитам деня след празника, когато може доволно да си мързелуваш по пижама.
Същата съм и на рождения си ден, всичкото това поздравяване, цунки-мунки и т.н. Tired сигурно ми има нещо  Crazy

# 648
И аз към тези дето не се радват чак толкова на празници Simple Smile Ама то да си домакиня и да се изкефиш можеш ако си на заведение или гости Simple Smile Иначе е едно трепане цял ден на печката за да седнете вечерта да се намахате за час,два и на другия ден до обяд да подреждаш и да миеш чинии  ooooh! Май на подаръците само се радвам и на украсата ,другото ми е пресилено и на мен.

# 649
И аз така, не че не ги обичам празниците, но усещам един натиск все едно точно в този ден всичко трябва да е перфектно  Confused Знам ли, точно личен дефект. Предпочитам деня след празника, когато може доволно да си мързелуваш по пижама.
Същата съм и на рождения си ден, всичкото това поздравяване, цунки-мунки и т.н. Tired сигурно ми има нещо  Crazy

Ko? Не! И аз съм същата Whistling Нищо ни няма Hug

# 650
един дол дренки сме се събрали в темата  Joy

# 651
  • Euskal Herria
Ха, ама стИииии... Аз ли да ви уча, м? Това шетане, врътня около печката... ами че моят мъж като има мераци, аз каква добра съпруга ще съм, ако му се пречкам?  Joy
Виж, мога да направя сладкиши, питката с паричката примерно, да подредя масата... Ама аз обичам да се занимавам с разни декорации и украси.  Wink

Празниците са такива, каквито си ги направим. Като ни се мързелува и по пижами - така ще е. И хич не сме сбъркани, много сме си точни даже. Че откакто сме тук, сме само двамата с мъжа ми. И по анцузи да сме, няма лошо. А да не говорим, че миналата година застъпи на дежурство на Коледа и се освободи на 01 януари.

Празнуваме и виртуално - като сме разпръснати в три държави. Например посрещаме два пъти Нова година - веднъж по испанско и веднъж по българско време.
Така че - ако има желаещи, може да се организираме тази година и за такъв тип празнуване  Mr. Green.

# 652
  • Другата България
 smile3521 newsm68 newsm44 newsm10

# 653
Значи аз за коледните празници правя само и единствено една партида меденки. Нищо друго. Празнуваме в мама и в свекърите. Ако си бяхме у дома щяхме да сме си само двамата и нищо специално. Украсявам съвсем малко, защото котката прави украсата на мармалад. Обаче бъга ми е, че харесвам коледни песни и аз не знам защо. По-скоро защото ми навяват за зима, топлина и уют.

# 654
един дол дренки сме се събрали в темата  Joy
   Пишете и мен в кюпа, няма да се цепя, я   newsm10 smile3521 newsm51

# 655
Ха, ама стИииии... Аз ли да ви уча, м? Това шетане, врътня около печката... ами че моят мъж като има мераци, аз каква добра съпруга ще съм, ако му се пречкам?  Joy

моят няма мераци, за това някой трябва да се отчете и кой? кой? КОЙ?
ми аз  Twisted Evil

Алечка, все по-често се празнува Коледа /Бъдни вечер у нас/, което има само един плюс - не се налага да се прибирам от никъде  Laughing

Сандокане,  Hug

децата са в потрес: МОН заменя училищния звънец с детската песен за “Евровизия“
майка им също  Crazy

Последна редакция: ср, 04 ное 2015, 21:25 от bubanka

# 656
Ми елате ми врътнете питката тогава ама-ха!! Само знаете да пускате мухите  Crossing Arms

Нищо не правя по празници. Нали, за това са празници?  Laughing

# 657
Ми елате ми врътнете питката тогава ама-ха!! Само знаете да пускате мухите  Crossing Arms

Нищо не правя по празници. Нали, за това са празници?  Laughing

Ти си млада булка, имаш много мераклии около теб Wink На старите "пушки" като мен им се налага да врътнат една питка с пара поне за Коледа, че детето няма да иска да празнува  Joy Като не е в него парата пак не иска да е празник ама това е друга тема Laughing Докато живеех в БГ нищо не правех! Нищо! На 24.12 най-обичах да се шляя по кафета и магазина и да си купувам коледни подаръци. За мен! Вечерта отивахме при свеки, хапваме и те раздават подаръци, ние благодарим Crazy
Сега е малко по-тегаво за мен, щото трябва нещо да направя заради детето..... Ама аз никога не моА ви стигна... то направени картички, то украси.... Оставям го за другият живот. Дано ме споходи вдъхновението тогава Crazy

# 658
  • Euskal Herria
Хайде, прибрахме се от разходка, по-скоро кучето мен разхожда, отколкото аз него.

Еее, значи ще се разпределим - Алечка и Белла ще са по коледната музика, аз мога да поукрася, останалите - кой по пижами, кой както иска... купонът е готов.
А, и меденките и сладкишите ги имаме. Ако някой нещо допълнително иска - ще се спогодим  Joy.
 Wine Glass santa2 madnoel

Бубанка, далечко сте, ама ако имате желание - заповядайте. Моят мъж обича да се вихри в кухнята. Единствените разногласия са ни относно количествата - готви като за цял ресторант  Laughing.

Белла, дай на Тото да помага  Wink.

# 659
Коя питка да ти врътнем, Белла? Уточни се, чеее smile3501

Общи условия

Активация на акаунт