Зоната- тема 3

• 27 151
  • 740
  •   1
Отговори
# 630
Аз имам една позната, с която доста си паснахме като интереси - мода, книги, филми, но  при задълбочаване на общуването почнах да забелязвам неща, които въобще не ми харесаха - меркантилност, сплетничене, замислих се, че ако така говори за другите пред мен прави и същото с мен пред тях. Затова сложих спирачки, пием кафе, ходим на кино, защото ми е приятна, но личните неща не и' ги споделям. Пък и нали затова имаме наистина близки хора, на които да се доверяваме и не всеки може да е такъв.

На мен въобще не ми е зимно, направо се изненадвам като погледна календара и видя кой месец сме . Crazy

# 631
Аз вече си пуснах коледното радио, напук на слънцето. Ами искам да ми е празнично и снежно вече, недолюбвам есента.

# 632
Аз вече си пуснах коледното радио, напук на слънцето. Ами искам да ми е празнично и снежно вече, недолюбвам есента.
А така! И аз си пускам Джингъл белс  Crossing Arms

# 633
  • Euskal Herria
Валия, благодаря! Като те прочетох, се успокоих - значи не съм съвсем закостеняла и с остарели разбирания.
Да ти кажа, че спреят за разширяване на обувки има ефект, но все пак си иска време. Едната обувка веднага се отпусна, за другата ще трябва още малко да пръскам и да разтъпквам.

В България все пак си се знае: Коледа, зима, сняг. А тук първата година доста се кокорех, като гледах украсените елхи в парковете, а около тях нацъфтелите цветя. Че и зелено, всеки месец косят тревата. А тя сега съвсем избуя, свежа, зелена...
Не е много ясна снимката, ама все пак да видите за какво иде реч:

# 634
Еми то и миналия 31-ви декември грееше слънце  Crazy или по-миналия беше  Thinking ама Джингъл бекс на 17 градуса някак не ми се връзва  Naughty

# 635
  • Euskal Herria
Тази година съм решила да снимам всичко - от-до: светлинни украси, елхи, паркове... по всяко време на денонощието. Определено си е по-различно от нашенско. Да не говорим, че същинските празници за испанците са на 6 януари - Рейес Магос. Тогава има карнавални шествия и какво ли не.

# 636
луди жени, как от сега сте я подкарали Коледа?  Joy
няма ли да ви омръзне до 24 декември?  Wink

# 637
Аз от 24-ти почвам да празнувам Великден  Laughing

# 638

Ааа, не аз от сега почвам да се подгрявам и на 24-ти декември избухвам с меденки  Laughing По Коледа стават чудеса наистина  Laughing

# 639
  • Euskal Herria
И аз съм почнала зареждане за Коледа - я играчка, я някоя украса, материал за картички, за сладки...
Намислила съм доста неща за правене, да видим с кое как ще смогна.

# 640
  • Mediterraneo
Грам не ми е коледно още. Даже и предколедно не ми е. Не знам как ще я преживея тази първа Коледа тук. Още съм по сандали, слънцето пече, разни луди са по плажа( по бански, на шезлонги, четат си книжките и релаксират), аз да се настройвам коледно не става просто. Сигурно ще минат 1-2- 3 години, докато приема за нормално на Коледа да ми е топло и слънчево.

# 641
И на мен хич не ми е коледно в това топло време. Обаче много ми е странно като в 17 и нещо часа вече е тъмно, за мен е следобед, а навън нощ.

# 642
у дома украсяваме след 20 дек. и дори се е случвало на самия 24 - за да е новичко и интересно, иначе всичко става част от мебелировката и на самата Коледа никой не го забелязва

# 643
  • Другата България
Същото правим и в къщи.
Но аз тия празници не ги обичам.

# 644
аз по принцип не обичам празници - това ми е личен .. дефект
всичко е нагласено, ритуално, побъркваш се от бачкане и накрая все нещо се издънва
обичам ден обикновен, който се е стекал прекрасно, изненадващо и вълнуващо

Общи условия

Активация на акаунт