Зоната- тема 3

• 27 161
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
Тук, нали може да се оплакваме?
Сина ми е с ларингит. Не стига това ами и преди малко повърна на фонтан. Тоест два фонтана, през носа и устата.  ooooh!
Още една безсънна нощ ме чака  Tired

# 616
  • Euskal Herria
Аууу, що така? Много лошо се е подредил Тото. Вирус, настинка? Дано по-бързо да се оправя.

# 617
О, миличкият Тото! Бързо оздравяване, а на теб, Бела, здрави нерви. Hug

# 618
  • Euskal Herria
Днес ни беше мързелив ден, разпускахме от вчерашното скитане. Тук празнуваха Хелоуин снощи, реално почнаха още от петък. Но не обикалят по къщите, или поне в нашата кооперация не минават. Мисля, че само там, където предварително са се уговорили. Иначе си купонясват по заведенията и парковете. В заведението до нас снощи се бяха събрали маскирани и до късно слушахме хубава музика. Хората се забавляваха, танцуваха... Ние решихме, че е достатъчно да слушаме музиката и от хола ни, уморени от хайманосване  Grinning. Идеално се получи - на питие, в домашна обстановка, а през отворените прозорци - музика. До среднощ откараха купонджиите. Днес е мирно и тихо.
Правих кифлички на домочадието, станаха превъзходни. И кучето ги оцени подобаващо.  Laughing 
Отбелязахме Денят на будителите виртуално - нали не сме си в страната. Добре, че има фейсбук, та имаме връзка с близки и приятели.
Много издателства предлагаха намаления за празника, но не се възползвах. Така или иначе, винаги си взимам книгите, които ме интересуват, още щом ги пуснат.

# 619
Белла  Как е Тото?

# 620
Доста по-добре, Сиси. Благодаря, че попита  Hug само гласа го няма още, другото оправихме. Как сте със Стефан?  Heart Eyes
В Пловдив е прекрасно времето! Само за разходки  Heart Eyes

# 621
  • Другата България
Бела, аз съм изпуснала, какво му е на детето?

# 622
  • Euskal Herria
Важното е, че Тото вече оздравява.
Аз разтъпквам едни нови обувки. Леко ми стискат, затова купих спрей за разширяване и сега ще видя има ли ефект или не. Ако се отпуснат, ще пръскам един друг чифт. Имам много хубави, спортен модел, ама заради пустите мехури, които ми правят, така си и стоят толкова време. Знам, че с ракия също можело да се разширят обувки, обаче изпълнението на тази задача изправи на нокти мъжа ми. Така де, да хабя хубавата домашна ракия за глупости  Joy Joy Joy. Питам го каква е разликата дали ще я изпия, или ще си топна краката в нея  Mr. Green. Горкият, само клатеше глава и цъкаше с език. Е, в крайна сметка пак не се оправиха пустите му обувки.
Днес се понамръщи тук, има облаци и почна да приросява. Но си е топло.

# 623
Ларингит, Мери  Tired

# 624
Яна, да кажеш после ако има ефект този спрей и аз да търся такъв. Имам едни много хубави кецове, мой номер са, но много ми обиват отзад на крака. Бях ги напълнила със смачкани вестници вътре, уж да се разширят малко, но нямаше ефект. Стоят си в шкафа сега за по-добри времена, все едно ще ми се смали кракът. Да споделя, че нося 40-ти номер , което ми е голяма мъка...не обувка, а лодка направо   Blush

Бела, радвам се, че Тото е по-добре. Simple Smile

# 625
  • Другата България
Ларингит, Мери  Tired
Офф, тая лаеща кашлица ние я борехме само с инхалации.

# 626
  • Euskal Herria
От известно време общувам по-интензивно с един човек. Човек, който публично е известен като интелигентен, добър, почтен, лоялен… Но постепенно започнах да откривам не толкова лицеприятни негови черти – лъжи, склонност към клюки и интриги, използване на личните контакти за сдобиване с различни материални облаги или да трупа информация за различни хора. И не намира за нередно да разпространява наученото пред съвсем странични хора. Не разбирам, не приемам такова поведение, намирам го за нечистоплътно.  И съм страшно благодарна, че реално не съм зависима от този човек. Може би инстинктивно съм предусещала нещо и не съм се доверявала безрезервно. И все пак не спира да ме гложди, че нищо не ми гарантира, че дори и малкото, научено за мен, може да бъде изложено (ако вече не е) пред съвсем, съвсем странични и непознати персони. Понякога се чудя какво поведение да имам спрямо този човек, до момента с нищо мен лично не ме е засегнал, но… А най-голямата ирония е, че чрез него се запознах с друг, който се оказва сродна душа – със сходни на мен разбирания и възприятия. На пръв поглед обикновен, незабележим, за някои може и да е невзрачен, но спечелих приятел. Така поне не се чудя аз ли съм толкова древна и архаична, с такива консервативни възгледи… Сигурно не се вписвам в новото време, отстрани може и да съм смешна. Но от известно време размишлявам върху това.
Извинявам се за дългото излияние, просто имах нужда да споделя. И не, не е любовна история. Вероятно по-късно ще редактирам поста си.

# 627
Янче, за много близки хора ли става дума? Ако не-не се тормози  Hug

# 628
  • Euskal Herria
 Белла,  не ми е близък - нито толкова близък приятел, нито роднина. И слава богу! С времето обикновеното познанство се задълбочи, почнахме по-често да комуникираме, да засягаме и някои по-лични теми. И тогава почнах да откривам тези му черти. Не мога да прекратя приятелството ни, реално той не ми е дал никакво основание да се отдръпна или да бъда груба, няма промяна засега в отношението му към мен.  Радвам се, че не съм зависима от него в нито един план - личен или служебен, но все пак усещам промяна в моето отношение към него. Просто липсва тази първоначална свобода в общуването ни, имам известни задръжки.
Стига толкова философия, казах си, ще го "предъвквам" още известно време в ума си...

Тук започнаха да окачват светлинните украси за Коледа, няма улица пропусната. Миналата година бяха украсили даже спирките на градския транспорт. Чакам да приключат, да пуснат светлините и ще снимам. Всяка година монтират и огромни елхи на много места из града. Може и да не празнуват както у нас, но пък не се скъпят за празниците.

# 629
Аз нямам търпение да светне елхата в центъра  Heart Eyes нищо, че малко не ми се връзва с това слънце  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт