Зоната- тема 3

• 27 163
  • 740
  •   1
Отговори
# 600
  • Mediterraneo
Белла, здрав да е мъжът ти!

Мери, аууу, направо ме уплаши с тези мерки! Аз си мислех, че моята дунда е голяма родена( малката, роди се 4200 и 55 см, голямата беше 3800), ама ти биеш! Като се родиха след една година племенниците ми по 2 кила, не знаех как да ги подхвана, толкова малки бебета не бях пипала.

# 601
Изпуснах Стефан. Руфъс съм го виждала. Яд ме е.

Яна, Арес ревнува много и пази бебетата. В началото беше в депресия, но сега му мина и е много смешен с тях.

# 602
А моята " дунда" се роди 2500, две седмици по- рано. Беше, като житен бегач, миниатюрна порцеланова кукличка. Като я развихме вечерта да я къпем се уплаших, петичката и беше колкото палеца ми. И до днес расте миниатюрна мацка, но хубавите неща са в малки опаковки, така, че съм спокоен. Днес видях Стефан на бегом, но само в гръб, пу пу, да не го урочасам, че съм с пъстри очи. и на Белла честит рожденник. Четох скоро с колко нъ- та се пишат имеНик и рождеННик, но нищо не ми е останало.

# 603
  • Mediterraneo
В интерес на истината, моите и двете, родени големи, вървят супер слаби и елегантни госпойци, винаги на долната граница на кг( но не и на ръст).

имен ден- именик
рожден- рожденик

# 604
Мерси, Тарти. По правилото на ен и нен.

# 605
Моето диване се роди "уж" 3400 гр но докато ни изпишат смъкна до 3 кг. Не е супер малко бебе абаче краката му бяха много слаби Thinking От колената надолу бяха толкова слаби, че в началото ми беше странно да го гледам. Повдигах одеалцата на други бебета да видя какви са им краката Crazy Една близка приятелка се притесни да не й урочасам бебето от толкоз гледане на краката Crazy
Майка ми каза, че такова малко дете не може да къпе и си отиде Joy Свеки тогава помогна. Не се обичаме, но никога не забравям малкото й добрини Peace

# 606
  • Euskal Herria
Ех, много сте активни днес  Laughing. Сутринта така валеше, ама по обед като блесна едно слънце... Преди малко се прибрах, изведох кучето и сега вече сядаме на масата. Моят мъж май ще се разболява, та му направих чай джиндифил и лимон. Сега и нещо вътрешно като вземе за разгрявка...

Няма значение колко големи са се родили децата, да са живи и здрави, това е най-важното. Не ме е било страх нито да ги взема, нито да ги къпя, нито разни манипулации да правя, когато се наложи. Ето, и за баба ще съм готова  Mr. Green.

По въпроса за пъстрите очи - аз съм с такива, ама не знам това ли е причината някакъв албански ходжа да каже на свекърва ми, че съм си урочасвала децата  Joy Joy Joy.

# 607
  • Другата България
Мери, аууу, направо ме уплаши с тези мерки! Аз си мислех, че моята дунда е голяма родена( малката, роди се 4200 и 55 см, голямата беше 3800), ама ти биеш! Като се родиха след една година племенниците ми по 2 кила, не знаех как да ги подхвана, толкова малки бебета не бях пипала.
Е така си беше, Тарти, аз бях само на корем, огромна, като родих, и след два месеца си бях каквато бях преди да забременея. И най - интересното за всички е, че родих само с 4 външни конеца Crazy. Този голям мъж.
Той и сега си е голям - 1,96 е. Но баща ми беше висок.... Confused Sad

# 608
  • Euskal Herria
Да измрънкам - мноого ми е мързеливо днес. Дано след обичайната доза кафе да вляза в кондиция.
Ето снимка от вчера (серия снимки са):

# 609
Оййй Максииии! Е, виж му погледа само... Как да не го нагушкаш?  Hug

# 610
Е, не ! Абсолютен любимец ми е  Heart Eyes С този поглед ще му дам и кафето си, и луканка, и каквото поиска  Heart Eyes

# 611
  • Euskal Herria
Манипулатор от класа е! Когато иска нещо, направо почва да "пее", такива извивки прави. А когато излизам, или седи до входната врата и ме чака, или взима някоя моя дреха, носи я на леглото и ляга върху нея и чака. И това върху моята част от спалнята. Няма значение, че има и други хора в апартамента. А като ме посреща, такъв танц на радостта ми показва  Joy Joy Joy  Като сиамски близнак ми е, ежеминутно до мен.
От вчера съм качила във фейса три такива снимки с коментар към всяка.

# 612
  • София
За мерки бърборите,моят се роди 4000 кг.,сега е скакалец 15 кг. е от около 10 месеца. Joy

# 613
  • Варна
Моята се роди почти 3,700. За моята грацилна фигура-направо едро бебе.  Laughing Сега, в пубертета, е направо фиданка. Крак-от врата. Ама като бебе и малко дете си беше кюфте. Имахме и период на лекарства, когато подпухна така, че на своя глава спрях инжекциите заради алергията и сега не съжалявам. По-късно намерихме правилния път за нас.
А моят мъж се е родил 4,600.  Shocked

# 614
  • Euskal Herria
Стейси, така е, в пубертета се променят. Моите се родиха със стандартните 3 кила и нещо. Ама щерката си е миньон, джобно гадже, а синът е с глава над мен. Само да са здрави!
Днес беше 20+ градуса, за утре обещават 26. Значи се очертава ден за разходки. Сестра ми е на гости, има къде да я заведа.
А днес видях, че са почнали украсяване на улиците за Коледа. Много е красиво, като грейне всичко, ама е леко непривично за мен. Навсякъде цъфнали цветя, а между тях - украсени елхи. Миналата година бяха пременили в коледни одежди дори и спирките на градския транспорт.

Общи условия

Активация на акаунт