Зоната- тема 3

• 27 172
  • 740
  •   1
Отговори
# 555
  • Луната ни пази
 Hug bouquetАз първо пих водка с хубава салата и после розе с мезе.

# 556
А аз днес и утре ще си махна главата  Mr. Green

# 557
  • Euskal Herria
А аз днес и утре ще си махна главата  Mr. Green
Недей, ще ти трябва за четене  Wink.  Тото ли те ядосва?
И днес ще е слънчев ден, даже спахме и на открехнат прозорец. Миналата година в края на октомври температурите удариха 30 градуса. Обаче сме свикнали с резките промени - както грее слънце и е топло, току се изсипе силен дъжд и температурите паднат с 10-тина градуса.

# 558
Не ме ядосва (много  Mr. Green) просто уикенда е моето време  Laughing

# 559
  • Euskal Herria
Петък вечер е и всички сте зачезнали на някъде.

И понеже темата е да си казваме, каквото искаме - много ме дразнят нарцистичните натури, мрънкалниците и фурнаджийските лопати. Ето, казах си го. Добре, че мога да не допускам такива в близкото си обкръжение. Ако случайно ми се наложи служебно - изтърпявам ги, като гледам да се дистанцирам от "неволите" им. Хайде, стига толкова философстване за тази вечер.

Краят на работната седмица е, затова - наздраве!

# 560
  • Другата България
Що ли знам какво имаш предвид и този път ще се съглася на 100%. Hug

# 561
Яни, що ли не ми се иска да казвам какво ми се иска всяка вечер. Тъй, като пие едно питие човек, му идват разни мисли. Но неее, дребният змей вършее яко, няма нишааа. Само сутрин рано, и през работно време.

# 562
  • Луната ни пази
Що ли знам какво имаш предвид и този път ще се съглася на 100%. Hug
Мислим еднакво! И с Мери, и с Яна.
Аз съм у дома. Като знам в неделя какъв ден ме чака, по- добре два дни в пълен покой и релакс! А днес след работа си дремнах.

# 563
  • Euskal Herria
Сандоканчев, човек иска ли, винаги ще намери време и начин  Grinning. Дребният змей няма ли баби, дядовци? Да ви подсигурят ниша.

Мери, Шаги, всички сме имали такива хора в обкръжението си. Силно се надявам никога да не завися точно от такъв тип.

# 564
  • Луната ни пази
Много често се срещат в служебното обкръжение!
Моето дете три вечери ще е на бабин дом. Тююююх, доживях и то по собствено желание да отиде. За утре и вдругиден вечерта нямаше избор, но за днес можеше и да остане у дома. Домъчняло му за кучето! Crazy

# 565
Моето дете три вечери ще е на бабин дом. Тююююх, доживях и то по собствено желание да отиде. За утре и вдругиден вечерта нямаше избор, но за днес можеше и да остане у дома. Домъчняло му за кучето! Crazy

Шаги, малко време за теб за наспиване или пък други дейности Hug Аз моето го оставям от 3 месечен при баба му всяка събота. Това първите две години. После емигрирахме и сега по два месеца лятото постоянно е на бабин дом да навакса пропуска през годината Joy Той я обича много а аз понякога имам против Wink защото ми е свекърва Joy

# 566
  • Луната ни пази

Шаги, малко време за теб за наспиване или пък други дейности Hug Аз моето го оставям от 3 месечен при баба му всяка събота. Това първите две години. После емигрирахме и сега по два месеца лятото постоянно е на бабин дом да навакса пропуска през годината Joy Той я обича много а аз понякога имам против Wink защото ми е свекърва Joy
Моята при свекърва ми няма да отиде сама. Само при майка и татко.  Peace
Иначе днес следобед поспах (тежка работна седмица) и тази вечер издържах по- до късно. Но вече съм на път за леглото  smile3524 Sleeping newsm46 sleepuu

# 567
Това не го разбирам Peace Аз никак не се разбирам със свеки но детето я обича до полуда. Защо пък да не го пускам сам там??? Въпрос на време е да свикне, че и да му хареса.

# 568
  • Луната ни пази
А, Кристин, причината не е в мен. Аз често каня свекърва ми на гости, разбирам се с нея. Нямам възможност често да ходим при нея, тя е пенсионер, а аз работя. Но...възрастна е, леко глуха и няма подход към децата. Ама наистина нулев. Не казвам, че не обича внучките си, но просто не знае как да се държи с тях. Моето дете и с мен трудно ходи у тях (условията и не са от най- добрите), а без мен съвсем. Но винаги, когато тя е тук, детето и обръща внимание на макс, играят, говорят си...Държа много на тези отношения, защото те са единствената и връзка с роднините на баща и.  Peace

# 569
  • Бургас
Така се надявах да имам нормални отношения със свекърва ми. Но, уви. Опитахме всичко със сина и, ама като не става-значи не става.

Общи условия

Активация на акаунт