Зоната- тема 3

• 27 171
  • 740
  •   1
Отговори
# 570
Кофти е да не се разбираш със свекървата. Моята за сега се е кротнала, да видим до кога. Мъжът ми си поговори сериозно с нея. Но се надявам, поне за сега, да не ми се налага да си оставям децата при нея. Те са и доста малки. Когато поотраснат ще видим. Да идва да ги разхожда с количката, за сега е достатъчно.

# 571
  • Оптимист по принуда
Не е приятно момичета, разбирам ви. Моята ме изумява с ужасния си клюкарлък. Каквото научи, задължително трябва да предаде нататък. Без съображения. Навсякъде ни разнася, какво правим, как сме със здравето, всякакви лични подробности от живота на собствените ѝ деца. Иначе не е лоша жена, но тази ѝ черта ме изкарва извън кожата ми  Mr. Green.

Изумявам се от това, как да натиснеш бутона изтрий се възприема за прямост, смелост и т.н.

# 572
  • Euskal Herria
Момичета, пожелавам ви да намерите най-благоприятното за вас решение. Много е неприятно, когато хора от най-близките ви кръгове създават такива проблеми. Вярно, различни поколения, различен манталитет, а и хората са различни. Дано намерите златната среда. А най-важно е с половинката си да сте в единомислие по важните въпроси.
Такаа, точно като дърта свекърва наредих  Joy.
Пожелавам ви приятни събота и неделя. Днес ни е денят за скиторене и харчене.

# 573
Така се надявах да имам нормални отношения със свекърва ми. Но, уви. Опитахме всичко със сина и, ама като не става-значи не става.

И аз съм така но, това не ми е дерт;) Отдавна съм раздала червените картони и си живея както ми харесва на мен:)
Аз не съм много по роднинските сбирки и софри, дори и когато отношенията са нормални....

# 574
Честита ви събота ! Simple Smile Поспах си, сега си пия кафето още.
По-късно ще поизляза малко, докато съвсем не се е застудило и скоро усещам, че ще вадя дебелите шуби. Зимата най-големият ми проблем е, че съм със слабо кръвообращение и краката ми винаги са студени, направо лед. И срам, не срам често спя с чорапки  Blush
Не съм омъжена и още не ми се е налагал челен сблъсък със свекърва, но свекървенската тема ме кара да си мечтая за такава, която живее на друг континент, няма телефон и не е чувала за Интернет Mr. Green

Яна, това произведение на аватара твое ли е ? Прекрасно !

# 575
  • Euskal Herria
Еее, Валия, недей така, де... То свекървенската тема е като представителна извадка на крайностите  Joy. Ако трябва да съм честна, свекърва ми, лека й пръст,  много повече се съобразяваше с мен и зачиташе предпочитанията и изискванията ми, отколкото майка ми. А моят семеен стаж е солиден.
И ние още мързеливо пием кафе, ама денят е дъъълъг. Нали се "поиспанчваме", почнахме да възприемаме и навиците им  Joy.

П.П. Ех, де да беше мое това произведение... Имам различни други, но това ми хареса, затова си го взех за аватар.

# 576
И аз понякога спя с чорапи. Simple Smile

Със свеки се разбираме. Обаче сме в различни градове и се виждаме рядко. Тово спомага за разбирателството. Wink

# 577
  • Euskal Herria
Хайде, прибрахме се. И днес беше слънчев и топъл ден. Няма я есента, характерна за България.
Тази вечер мъжът ми се вихри в кухнята, аз само ще сервирам и отсервирам. Решили са със зет ми да пробват различни питиета. Днес са на кубински ром.
Чакахме квалификацията за кръга от Формула 1, но поради проливен дъжд май се отлага. Затова гледаме "Комиците" и с глас се смеем - така хубаво иронизират индийските сериали.

# 578
  • Euskal Herria
Честит Димитровден! Да са живи и здрави всички именици! Честит празник и на строителите!

# 579
Бързо Димитър/а да ни покани на имен ден. Настроила съм се  Laughing

# 580
  • Euskal Herria
Не съм Димитрина, ама щом е за идеята - заповядайте. Моят имен ден е през юни.  Grinning

# 581
  • Mediterraneo

Кога ти е възможно? Заповядай.

# 582
  • Другата България
И аз те каня от името на мъжа ми.
А, отиваме у Тарти. Решено.

# 583
  • Euskal Herria
Тарти, честито!
Мери, да ти е жив и здрав мъжа!
Така и така сте тръгнали, на връщане заповядайте у нас.

# 584
  • Другата България
Благодаря, Янче.
 bouquet

Общи условия

Активация на акаунт