Есента настъпва отдалече, време е за тест със две чертички вече.Мами над 35

• 22 188
  • 720
  •   1
Отговори
# 615
Привет момичета, всичко съм прочела, но сега като сядам да пиша и изобщо не се сещам кой какво, ще ме извинявате ако пропусна някой или нещо  ooooh!

И аз като Танзу съм доста натоварена сега, а и се видях тези дни с приятели след работа, та се прибрах късно. Наваксвам след лежащата минала седмица  Blush Иначе съм добре, макар да ми се гади леко през по-голямата част от денонощието.

Шери  Hug защо не си пуснеш тест  newsm78

Кали, да е жива и здрава малката ти кръщелница  Heart Eyes

Лили, чак мен ме заболя, оправяй се бързо  Hug Ако нямаш разреждащи лекарства по-бързо ще зарасне вероятно.

Ева, дано да е наистина последен и успешен опита  Praynig Даре и при теб, да си отгледате хубави плувци, а ти да нямаш нужда от "ремонт"  Party

Честит първи учебен ден на всички малки и големи ученици и учители. Много ми хареса в училището на Мимче, и по-специално каката  Heart Eyes

Перу, я дай по-подробен отчет, колко е пораснала послушната Идка, малко мерки и теглилки  Wink

Честити ви придобивки, на Иви бебешорските неща, на Фокси вълшебното килимче, на Инатчето сглобеното бебешко легълце от най-любимите мъже, на Танзу санитарните пособия, на Венци и Ели новите къщи, изобщо май при всички има по нещо ново  Wink

За протокола целувки не обичам особено, много захар има в тях, но шоколади тъмни обожавам, не от най-тъмните обаче.

Аморе, много ти е оригинален десерта  Peace

# 616
  • Ловеч
Повишението е заради стажа.
Шери, главоболието може да е синузит или мигрена , но др симптоми  много бременно ми звучат Thinking
Хе хе все едно аз дба преподавам математика- хич ме няма.Образователната ни система е много зле.Кадри нови няма - старите държат фронта , но като си заминат ще внасяме от Китай.
Звездичка, съчувствам ти аз се старая да е тихо, но в др блок до нас си ремонтират гаражите и оглушиха света.

# 617
Момичета,от тест няма смъсъл.
Скрит текст:
Лелката ми е на гости #2gunfire.То не,че съм се надявала на нещо.ММ го втриса като чуе за трето Laughing.Още не е узрял за идеята Wink

Тобито,не знам как са заплатите при вас,а и кой за каквото си е подал молба(с най-добри чувства)
Скрит текст:
Но за нашия град заплатите биват(поне за ДГ,където имам наблюдение от първа ръкаПоловоната ми рода работят в сферата на образованиетоКато започнеш от директор,учител възпитал,помощник -възпитател,абе цялата стълбица на йерархията (е аз не можах да уча #Cussing out)и са доволни.

# 618
Шери, ако имаш желание винаги можеш да продължиш образованието си Simple Smile

Аз съм работила 10 години в тази сфера и много добре знам каква е ситуацията, за съжаление не е цветуща. Заплатите на учителите в последните години малко скочиха (в сравнение с преди), но на администрацията са безумно ниски. Същото се отнася и за здравеопазването.

# 619
Амини,към монента ми е невъзможно.Не успях без ремаркетата Heart Eyes,а сега -на кого да ги оставя?Тук мога да запиша само предучилищна педагогика(реализация=0).Освен някъде задочно,но нито има през деня кой да гледа малчо,нито от работа ще ме пуснат,нито в момента мога да отделя такива пари.Става сложно и ще си умра проста Embarassed и с мечта.

# 620
Mira_p , реших да импровизирам с цветове. Купих червена и зелена сладкарска боя (нямаше други) и ми беше интересно какво ще стане. ММ много ми се смя  Joy , че кекса ми бил циркаджийски, ама после яде и много му хареса. Като трети цвят му сложих какао, разделих сместа на 3 равни части и във фурната. Сложих му и орехи.
Четох ви днес и видях някъде, че говорите за ореховки. Много ми се приядоха и си извадих рецепта от гугъл. Ореховки с масло, брашно....на фурната за 15-20 мин. ама нещо не стана. Като ги извадих и оставих да изстинат не можех нито една да взема, защото се разтрошват. Вкусни са, но ще ги ядем с лъжица  Joy Всичко изпълних от рецептата и не знам къде сгреших.  newsm78
Няма проблем. При нас частта с готвенето се падна на ММ. Готви много вкусно и му е приятно да го прави.
 Amini благодаря ти  Simple Smile

# 621
Шери думата "прост" изобщо не отговаря на образованието... Аз виждам, че имаш потенциал, но наистина понякога нещата са сложни. Може би като поотраснат децата  Peace

# 622
  • Ловеч
Заплата е 580.Не се оплаквам .Обаче де жив и здрав ММ че работи на м..... Си  :DD
Трудно е имам по 22 различни изпълнения седмично и все на живо + 50 колежки( кокошки) и цирка е пълен.И като ми звънне вечер някоя мама да ми каже чавето колко умно било пък останало неоценено ...
Но в крайна сметка като срещнаа мои ученици вече пораснали , успели и ми става хубаво.
Понякога искам да съм една шивачка , да шия гащи  , да сънувам гащи и да знам от какво ме боли тук и там и да виждам резултат веднага Joy

# 623
Шери думата "прост" изобщо не отговаря на образованието... Аз виждам, че имаш потенциал, но наистина понякога нещата са сложни. Може би като поотраснат децата  Peace
Не забравяй-и като спечеля от тотото hahaha.Аз за себе си съм се примирила(е до някъде),но за децата ,ще настоявам,пък нека ми се сърдят Whistling

# 624
Добро утро
За компенсация на отсъствието ми няколко дни слагам едно кафенце със закуска и едно за настроение
Благодаря на Манди, че ме "провери" вчера. Беше ми изключително приятно да те чуя Hug
Ели, нищо не са ми изпратили. Дадоха ми ориентировъчна цена 1900 лева за плъзгане от алуминий с прекъснат термомост и 2300 лева за хармоника пак с прекъснат термомост и казаха +- 100, 150 лева и за двете. Като дойдат на място да огледат и да уточним детайли тогава ще имам нещо черно на бяло.

Последна редакция: чт, 17 сеп 2015, 07:12 от tanzu

# 625
  • В полите на Пирин планина
Добро утро!
Прочетох всичко което изтървах тази седмица ама въпроса е какво запомних  Laughing
Вземам си от кафето на Танзу,дано да ми намали главоболието което имам от вчера  Whistling
Манди,успех днес на изпита  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
Честит празник на всички които празнуват днес,да са живи и здрави   bouquet
Хубав и слънчев ден на всички  Hug Hug Hug Hug

# 626
Ау кафе .... липсваше тия дни Simple Smile
Танзу  Hug Успех с дограмата.
Шерифче, звучи ми като моите хормонални мигрени. Като ти е дошло, би трябвало вече да те отпусне. Има и дистанционно обучение - разрови се за какви специалности. Получаваш по нета материалите, подготвяш се сам. Има доста тестове, които правиш в нета за време и тук-там някой изпит на живо.

# 627
Добро утро от Свищов!
Ививка,стискам палци за свекървата.
Видях много интересен кекс.Браво Аморе.
Сплендичка,съжалявам.Кураж и успех.
Болничките да се оправят бързо.
http://prikachi.com/images.php?images/863/8360863B.jpg
Успешен и усмихнат ден! Hug

# 628
Добро утро и честит празник на софиянци.
Честит празник и на всички именници.

Ако не се лъжа и Перу днес има повод-преди 1г развя+ тест.

Благодаря,че ме мислите.

П.П.Не мислите ли,че е време да дадем паролата на Дидка-Мони?

Последна редакция: чт, 17 сеп 2015, 08:16 от scherifka

# 629
мисля
Честит празник на именниците! Гордо да носят имената си!
По тоя повод се сещам Амини да почерпи Wink

Общи условия

Активация на акаунт