Изчерпан яйчников резерв

• 324 912
  • 2 704
  •   1
Отговори
# 1 935
Здравейте на всички !Искам да споделя следното с вас:
-Аэ съм на 44 и мечтаех отдавна за дете,но не се получаваше.Затова реших да си закупя пакет с донорски яйцеклетки през месец април от /Ovobank в Испания/.Пакета включва 3 бр. яйцеклетки  .Но съвсем спонтанно,като по чудо эабременях през същия месец по естествен начин.
Энам,че не се случва при всички, эатова някой от вас в тази група,ако се нуждае от ДЯ,нека ми пише ще се радвам да помогна  Simple Smile

# 1 936
Здравейте,  бихте ли ми коментирали резултатите по отношение на резерва. Овулация имам всеки месец, антрални Ф 7-10 . Говорят ми за ДЯ.
Предварително благодаря за отговорите ви .
За мен, според моят опит, хормоните Ви са чудесни, съотношение ЛХ/ФСХ също. Броят на антралните също е добър. По мое мнение, много далеч сте от ДЯ. Може само да проверите щитовидната жлеза за всеки случай. Успех! 🍀
Това са резултати от  изследвания от преди няколко месеца и според мен са Ок. Матка и яйчници - нормални размери и структура.

# 1 937
Здравейте на всички !Искам да споделя следното с вас:
-Аэ съм на 44 и мечтаех отдавна за дете,но не се получаваше.Затова реших да си закупя пакет с донорски яйцеклетки през месец април от /Ovobank в Испания/.Пакета включва 3 бр. яйцеклетки  .Но съвсем спонтанно,като по чудо эабременях през същия месец по естествен начин.
Энам,че не се случва при всички, эатова някой от вас в тази група,ако се нуждае от ДЯ,нека ми пише ще се радвам да помогна  Simple Smile
А защо не ги запазите след време за второ дете? Защото след година две шансовете съвсем намалят.

# 1 938
Demito Heart Много обичам да чета за такива чудеса. Много се радвам за вас. Дай Боже да се случва същото на повече жени. Flowers Four Leaf Clover

# 1 939
Аз не предприемам стъпката с донорски банки заради страха ми от варианта 3-8-10 купени, накрая да не остане нищо качествено за оплождане след размразяване. Уж ветрификацията е ок, но все пак съм си правила статистика и съм скептична.Чакам да ми дойде реда за свежи и всъщност същия страх ме тресе.
Та от чисто любопитство, колко струва този пакет с 3 замразени? Гарантират ли нещо? Може и на лични, ако смятате, че е спам. Но тук май всички ни интересува.

# 1 940
И мен ме интересува и ще съм благодарна за информация. И към коя клиника е това. Още не съм стигнала до ДЯ и все още тая надежди да не стигна, ама събирам информация, че като дойде момента да съм в час. Blush

# 1 941
Здравейте момичета,моята докторка ми каза,че ако ме стимулира ще е за сметка на качеството.И единствения вариант е ДЯ😏АМХ 0.519 много ли е ниско?

# 1 942
Стелита, дали и как ще отговорите на стимулация зависи повече от стойността на FSH и LH, тъй като медикаментите за стимулация съдържат именно тези хормони. Иначе количеството винаги е за сметка на качеството, но зависи и как е проведена процедурата. Ако вашата докторка не иска да ви подлага на стимулация - потърсете друго мнение.

# 1 943
Здравейте момичета,моята докторка ми каза,че ако ме стимулира ще е за сметка на качеството.И единствения вариант е ДЯ😏АМХ 0.519 много ли е ниско?

Мен ме стимулираха два пъти с по-нисък Амх… без резултат към момента( имам една замразена яйцеклетка само), но все още не сме готови да приемем варианта ДЯ или осиновяване. Януари ще стана на 35г. Опитайте , пък ако не стане тогава ДЯ

Последна редакция: чт, 23 сеп 2021, 09:56 от Marleena

# 1 944
  • гр. София
Стелита! Ми не, не е ниско! Тези ДЯ цитирани постоянно са си чиста проба тест за повече пари за мен! Важни са другите хормони и евентуални дефицити на витамини, евентуална инсулинова резистентност също. Лично смятам, че каквито и да са резултатите първо трябва да се направи опит със собствени ресурси и тогава да се мисли за ДЯ.
Сменете доктора! Или поне потърсете второ мнение!
ПС : и само да кажа че фонда приема минимум хормон 0,5АМХ. Сигурно има защо, така че изобщо не е нисък!

# 1 945
Благодаря ви за отговорите. Потърсих и трето мнение и ще започвам с втория опит по нов протокол, дано по-успешен от първия. Лекарят препотвърди това, което и вие ми писахте. Ще продължа да се допитвам до вас за ценни мнения и съвети .
На всяка от вас желая много сили и успех!!!

# 1 946
Знаете ли дали качеството на яйцеклетките е по-ниско при стимулация и дали на естествен цикъл е по-високо качеството?

# 1 947
Всичко зависи от годините ти ,от хормоните ти , от подхода на лекаря. Няма отговор на този въпрос.

# 1 948
Обикновено стимулацията скапва качеството, така че на ЕЦ би трябвало да е по-високо ако се стигне изобщо до аспирация на Я.

# 1 949
Моля споделете за намален яйчников резерв кой специалист би ми помогнал?

Общи условия

Активация на акаунт