Изчерпан яйчников резерв

• 324 833
  • 2 704
  •   1
Отговори
# 1 245
+-123,
бяха в норма инхабин Б, пролактин.
Да със сигурност ще посетя и друг лекар. Просто съм изключително паникьосана. 😟
Не съм експерт,но понякога стойностите на хормоните при предизвикани цикли не са реални. Има ли вариант да си изчакаш цикъл по естествен начин, ако да, тогава изследвай.
Освен това в някои случаи високите нива на FSH и LH се дължат на липсата на овулация, която пък от своя страна  може да е в резултат на поликистоза или проблеми с щитовидната жлеза. Много ти е рано за ДЯ. Успех и не се притеснявай!

# 1 246
Да, изследвах fsh при естествен цикъл и беше 34.84. 😔 Други изследвания за щитовидна и така нататък не съм правила за в момента. Силно се надявам да не стигна до ДЯ!

# 1 247
  • София
Посети ендокринолог и изследвай тат, мат, ф3, ф4 и тсх. Също инсулинова резистентност. Добре е да е ендокриолог - гинеколог. Може и други неща да ти пусне. Не губи време. Успех!

# 1 248
Момичета 8 ден от стимулация по къс протокол съм. Имам добре развиващи се 4фоликула в дясно и 3,4 в ляво. Размерите са по 2х10,2х12,2х11 и 14 и 15 мм ( нещо такова)Бавно ли вървят растежа на фоликулите ми?Естрадиола ми е 930. Имам ли шанс да изкарам нещо качествено? Притеснявам се заради ниското АМХ. Благодаря ви за отговорите Simple Smile

# 1 249
  • София
Чудесни фоликули!
Има още да растат, естрадиола също ще се качи още.
Няма какво да му се притесняваш на АМХ, след като имаш 8 растящи фоликули.
Стискам палци!

# 1 250
  • Пловдив
Момичета 8 ден от стимулация по къс протокол съм. Имам добре развиващи се 4фоликула в дясно и 3,4 в ляво. Размерите са по 2х10,2х12,2х11 и 14 и 15 мм ( нещо такова)Бавно ли вървят растежа на фоликулите ми?Естрадиола ми е 930. Имам ли шанс да изкарам нещо качествено? Притеснявам се заради ниското АМХ. Благодаря ви за отговорите Simple Smile
Колко ти е ниско АМХ?

# 1 251
Момичета 10 ден от стимулацията вече естрадиола е 1420,но и прогестерона ми се е вдигнал на 1.58. Четох някъде че не е хубаво прогестерона да е висок. Чакам сега за преглед да видя фоликулите как са нарастнали. Ще ми се  пръсне сърцето Simple Smile

# 1 252
Момичета минах си прегледа за фоликулите и така с 8 тръгнах и все още са 8,но не са порастнали от последния преглед на 5 май. Пак са си с размери 14,15мм 2х13мм,2х12мм и 2х10мм. Естрадиолът ми иначе се покачва както писах на 5май беше 940,а днес е 1420pg. Извинявам се че ви досаждам,но днес си ми е ревливо цял ден от както минах преглед. В понеделник ми е пункцията дали имам шанс за някоя яйцеклетка въобще??? Защо така бавно нарастват тия фоликули?

# 1 253
  • Варна
Момичета минах си прегледа за фоликулите и така с 8 тръгнах и все още са 8,но не са порастнали от последния преглед на 5 май. Пак са си с размери 14,15мм 2х13мм,2х12мм и 2х10мм. Естрадиолът ми иначе се покачва както писах на 5май беше 940,а днес е 1420pg. Извинявам се че ви досаждам,но днес си ми е ревливо цял ден от както минах преглед. В понеделник ми е пункцията дали имам шанс за някоя яйцеклетка въобще??? Защо така бавно нарастват тия фоликули?

Разбира се, че имаш шанс. При мен беше по същия начин, малко фоликули, бавно растящи, естрадиола също бавно растящ, но в крайна сметка извадихме качествени яйцеклетки от почти всички фоликули.
Горе главата и успех Hands Plus1

# 1 254
Момичета минавам да ви кажа. Пт 8Ф,7Ф са пунктирали със 7 яйчица. Вече започва чакането дали ще се развие нещо. Молете се за мен и аз ще се моля за вас. Ще ви държа в течение. Благодаря ви за включванията и подкрепата която ми давате виртуално. ❤❤❤

# 1 255
  • София
Успех ти желая от сърце! Flowers Four Leaf Clover

# 1 256
7 яйцеклетки е добър резултат. Успех и да се отчетеш какво е станало🤞🍀

# 1 257
Момичета днес ми звънна ембриолога и ми каза от 7яйцеклвтки, 5 са се оплодили. Утре ще ми звънне пак. Дано всичко е наред.

# 1 258
Момичета днес ми звънна ембриолога и ми каза от 7яйцеклвтки, 5 са се оплодили. Утре ще ми звънне пак. Дано всичко е наред.
Продължавай все така!

# 1 259
Минавам да ви кажа какво се случва с мен. Два ембриона първо качество замразяваме днес на 3 ден. Имам още два с първо към второ качество,които ще чакаме до 5 ден. Имам си едно ембриончета което не харесват много,но продължава да се дели. Просто ми падна камък от сърцето,понеже АМХ ми е нисичък и си мислех че нищо няма да изкараме камоли да замразим. Имаме и мъжки фактор. Ще ви държа в течение. И ви благодаря че цяла седмица макар виртуално бяхте с мен и ме успокоявахте ❤😍❤

Общи условия

Активация на акаунт