ТРЕТИ клас

• 43 374
  • 746
  •   1
Отговори
# 570
в коледния ъф корс, тя се мъдри на първо място, лошото е, че след нея няма нищо друго  Tired

# 571
Книгите Майнкрафт ги имаме и са голям хит, но лего и подобни щуротии не, мерси засега
Чудя се между Каркасон и Катан, някой наблюдения коя е по-интересна? Много подобни ми се виждат една на друга? Ще взема и книга за парите и един барбарон( и за него приемам препоръки) и това е.

# 572
  • София
И у нас играта майнкрафт е на почит и то твърде много Mr. Green С коледните подаръци почнах от рано и съм поприключила вече, гледах да има от всичко по мещо - козметика, бижу, книга, дрехи, играчка, техника. При малката основно на играчки сме наблегнали.
Последните две седмици ги спукаха от контролни и изпитвания, на път е да преполови и втората страница с оценки.
Състезанията на СБНУ си ги провеждат и тази година, разбира се се записва с ентусиазъм Simple Smile

# 573
При нас  подаръците са още в процес на обмисляне......  по принцип иска блендер ... странно желание но ...
И мислим за таблет .... Мони си има таблет и негов лаптоп но са при баща му които обаче не ги дава  детето да си ги вземе  тук при мен  и затова и ние ще вземем... При баща си е многоо рядко и неможе да се възползва от това което има . Но както и да е .. друга тема е това .........
И някоя дрешка ще му вземем .

# 574
Ох и ние се чудим какво да и купим на дъщеря ми,а и тя засега не ни насочва,все казва каквото си избера  Laughing Laughing Вече е на ясно, че Дядо Коледа не съществува -миналата седмица ми каза,аз знам, че ти си Феята,а тати Дядо Коледа  hahaha

Бубче и ние с контролните и изпитванията сме така,даже снощи се шегувах,че класната им ако продължава със същото темпо писането на оценки до края на м. януари,няма да има къде да ги нанася  Wink
Между другото госпожиците не са ли още малки за козметика  Rolling Eyes Rolling Eyes

# 575
Играта Каркасон купих през есента за подарък на малкия. Всички играем вкъщи, много ни харесва. Хубаво е и това, че свършва сравнително бързо. Хотел например я точим с часове.
За големия купихме сглобяем макет от дърво за рождения ден. Има ги в сторе.бг, в секцията моделизъм. Има макети на сгради, къщи, кораби. Разбира се корабите са доста скъпи, а са сложни. Сградите биват. В кутията има дървени греди, дъски. Всичко е нарязано на размер. Има инструкции. Ползва се лепило и малко по малко, ред по ред, сградата се издига. Нашата е на два етажа. В момента е завършил "грубия строеж", предстои му шкурене, поставяне на врати и прозорци. След това трябва да изгради покрива и най-накрая ще е оцветяване, лакиране.
Препоръвам ги за деца, които обичат нещо да си майсторят. С голямо въодушевление работи. Като гледам как хубаво се получава, направо ме сърбят ръцете да вземем да се пробваме и с някой кораб по нататък.

# 576
  • София
ston, може ли линк, че не успявам да ги открия ?
Иначе моите искат нови телефони, но още не съм решила дали ще ги огрее. Така или иначе се опитват да си съберат пари за телефон, надявам се ако те си ги купят, да ги пазят повече.
За именният ден едната си е поръчала отново комплект за фокуси, а другата малко предварително получи нови ролери, защото старите и умаляха. Миналата година получиха кънки, това като идея, ако някой се е запалил като моите по кънките. Електронна книга също може да е добър подарък, ако нямат.
Купила съм и различни джундуриики, читаво кубче рубик, от магнитните топчета с които се правят различни фигури, още от фимо моделина, скрабъл.
Мисля началото на декември да ги подбутна да напишат писмата си до дядо Коледа, за да мога по-точно да се ориентирам какво искат и кое евентуално биха могли да получат.

# 577
  • София
Моите написаха писмо отдавна. Третокласникът си е поръчал кученце- робот, пърдяща възглавница  Mr. Green и плюшен Ендерман ( и той е Майнкрафт- фен).

# 578
  • София
А каква е тази игра Майнкрафт, която споменавате често? На компютър ли я играят вашите деца или на таблет, телефон? Има ли нужда от интернет?
Моите дори не са я споменавали и поне вкъщи не е сваляна, но ми стана любопитно и бих искала да я видя, след като има такъв голям интерес.  Simple Smile

# 579
  • София
Ето https://play.google.com/store/search?q=minecraft&hl=bg. Моят я играе на каквото е свободно в момента- и на лаптоп, и на таблет, и на телефон.

# 580
Ти шегуваш ли се https://minecraft.net/
Радвай се, че не я знаеш...но май повече момчетата се захласват по нея Simple Smile
Уж само строиш с кубчета, но вече има сценарии, битки,сървъри...абе луда работа
На компютъра, на телефона...развива въображението де Simple Smile

# 581
  • София
И аз чух за Майнкрафт преди дни от дъщерята на кумовете. Синът ми не я играе.
У нас Коледата мина.  Mr. Green

# 582
Aila, ето http://www.toy.store.bg/c/p-l/c-1394/sgradi.html
Моите са луди по minecraft. Според мен графиката е ужасна, но те харесват играта.
Големият си купи телефон през лятото със събрани пари.
За Коледа си нямам никаква идея какви ще са подаръците. За рождения ден беше поискал нови тонколони от дядо си. Всичко имат, с играчки почти не играят.

# 583
  • София
Между другото госпожиците не са ли още малки за козметика  Rolling Eyes Rolling Eyes
Под козметика разбирай душгел, спрей за разресване на коса и възелин за уста Simple Smile У нас гримове за деца не влизат, а каката е билал лакирана броени пъти за сватби или ако много съм се размекнала, но са не повече от 5-6 пъти Mr. Green
А майнкрафта си го играе на телефона или на таблета, лаптопа е неприкосновен и го ползва само, когато трябва да си попълва онлайн домашните за Фарос Simple Smile

# 584
Под козметика разбирай душгел, спрей за разресване на коса и възелин за уста Simple Smile У нас гримове за деца не влизат, а каката е билал лакирана броени пъти за сватби или ако много съм се размекнала, но са не повече от 5-6 пъти Mr. Green
А майнкрафта си го играе на телефона или на таблета, лаптопа е неприкосновен и го ползва само, когато трябва да си попълва онлайн домашните за Фарос Simple Smile

А ясно сега те разбрах  Laughing Иначе и при нас е същото положение,досега е лакирана най-много 10 пъти и то основно през лятото  Peace
Снощи каза,че за Коледа искала по-голям телефон,но и ние доста се чудим дали изобщо да и купим още отсега, първо защото е още малка за такъв телефон и второ е доста разсеяна и ще го загуби /нейния досега два пъти го забрави,един път го изпусна/ и затова мисля,че поне докато не стане 6-7 клас и е рано за такъв телефон  Rolling Eyes Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт