Отговори
Това ми е  въпроса.Чуствам се обидена и не желая да оставя така нещата,но какво мога да направя се питам...

# 1
А защо са отказали? Как "без причина"? Все някакво обяснение са ти дали...

# 2
Все нещо трябва да е станало и да са обяснили защо. Освен, ако със собственика/сервитьора имате стари сметки за уреждане Mr. Green

# 3
А защо са отказали? Как "без причина"? Все някакво обяснение са ти дали...
Казаха,че не работят,а в това време обслужват други клиенти. Беше явно ,че е лично към мен.Заведението си имаше клиенти.

# 4
Това ми е  въпроса.Чуствам се обидена и не желая да оставя така нещата,но какво мога да направя се питам...
Със сигурност има предистория, не вярвам Ей така да обслужват един и да гонят друг.

# 5
Лично с мен няма предистория. Там живее братовчедка ми по принцип и освен тя да е направила нещо. Но дори и така да е аз съм друг човек.

# 6
А теб ,какво ти имаше ,че не искаха да те обслужат?
Дай повече подробности,че ако започнем ние да предполагаме ще ударят ключа на темата.

# 7
А теб ,какво ти имаше ,че не искаха да те обслужат?
Дай повече подробности,че ако започнем ние да предполагаме ще ударят ключа на темата.
Нищо ми е нямало.С влизането ми сервираха това и аз си тръгнах.

# 8
Може да са приключвали и да не приемат нови клиенти. На мен ми се е случвало в заведение, просто са ни предупреждавали, че работи до определен час - т.е. затварят след малко и ние сме си тръгвали. Ако са приключвали може би са изчакали другите клиенти да свършат и да затварят.. Едва ли е лично към теб Simple Smile

# 9
А към колко часа сте отишли в заведението? Simple Smile

Аз затова питам,защото и на мен ми се е случвало да ме питат или ми казват,че кухнята затвори и може само да пием! Simple Smile

# 10
Ако клиентите вече са влезли нормално е да ги обслужват. Новодошлите - връщат.
Бих се съобразила, щом ми казват, че затварят.
Ако дойде друг след мен и него го пуснат, тогава вече е друг въпрос.

# 11
На нас ни се случи нещо подобно това лято на морето.
Но при нас сервитьорката изчака да си поръчаме вечерята и след това започна да ни подпитва дали не искаме да се преместим по близо до детския кът. Категорично отказахме макар, че бяхме с децата да уточня нито са бягали, нито са вдигали шум). Когато започна да ни носи поръчката, ни съобщи най-нагло "Аз все пак ще ви преместя". При което мъжът ми не издържа и ѝ каза да си спести усилията, защото си тръгваме. Отидох до бара да платя и да помоля друго момиче от заведението да опакова поне храната за децата. Управителят дойде, защото друг сервитьор му казал, че има проблем и дойде да ме попита какъв е? В същия момент мина сервитьорката ни и усмихвайки се му каза, че нямало проблем. Аз обясних и човека ми се извини за държанието на подчинената си. Тръгвайки си, видях, че разговарят, но не останах да видя развръзката

# 12
Е, все има причина - няма как да е без

# 13
към 10ч. не проключваха,защото аз изчаках да видя дали след мен ще върнат някой и не върнаха никой.Много ми стана обидно,но нямаше смисъл да се разправям.

# 14
Външен вид, вътрешно състояние на духа и кръвта?

Общи условия

Активация на акаунт