Отговори
# 15
А братовчедка ти ,какви ги върши и те откъде знаят,че сте братовчедки?

# 16
Външен вид, вътрешно състояние на духа и кръвта?
   отлично

# 17
Пита те дали не си циганка.

# 18
  определено не съм

# 19

Ни най-малко не я питам това. Питам я в прав текст, дали стайлинга й е кореспондирал на типа заведение, дали е била нервна, дари не е била пияна.

# 20
Ами не знам тогава.Няма логика,защото всеки ще се радва да ти вземе паричките! Simple Smile

А и другото,има ли значение българин ли си,циганин ли си,щом си клиент и идваш с парите в джоба,няма значение какъв си!!Е да ако вече си пиян има заведения където не пускат,но щом не сте била не знам,кофти ама не е болка,те губят още 1 клиент!!Има и още заведения,аз ако съм няма да стъпя повече в това.Ще си ходя в други! Simple Smile

# 21
не съм ромка,но честно казано се почуствах по зле и от такава. Питам няма ли къде да се оплача за подобно поведение.

# 22
На аватара ти ли си?

# 23
Питам няма ли къде да се оплача за подобно поведение.
На управителя?

# 24
На управителя.
А за братовчедката нищо не каза.

# 25
  • Пловдив
Много странно е всичко,което описваш. Не може без причина,просто ей така да откажат да те обслужат,ако са били в работно време,или са нямали някакво частно парти. Така,като не мога да чуя и другата гледна точка е трудно да ти дам съвет. Трябваше да поискаш да говориш с Управителя и да разбереш причината. Дори и да имат проблем с братовчедка ти,ако ти се държиш адвкватно и изглеждаш в приличен външен вид няма причина да откажат да те обслужат само,защото си нейна роднина.

# 26
Може преди това да е била с компании,които са правили проблеми в заведението.И като са я видели да са помислили ,че след нея ще дойдат и останалите.И пак ще има проблеми.

# 27
Не бих си го сложил на сърце, ако не ме обслужат. Бих се поставил на тяхно място, защото със сигурност има хора, които и аз не бих обслужил.
Ще стана и ще отида в съседното, по-гостоприемно заведение.
След време като се присетя ще им пусна няколко сигнала и да им дойде една инспекция, та да се изпотят малко, да не са се закачали Laughing

# 28
Не ми се е случвало, но пък смятам, че са в пълното си право да не искат да ме обслужат по някаква причина. Аз пък съм в пълното си право да потърся друго заведение. Не бих се тръшкала, че в заведение, частно място, някакви не искали да ме обслужат, чак до степен да търся съвети за някакъв вид отмъщение.
Повече бих се ядосала, ако са дали вид, че искат да съм им клиент, но обслужването не е ниво, прибират бакшиши сами и пр. Също бих си търсила правата, ако не искат да ме обслужат или ме обслужват некачествено в държавно учреждение, болница и пр. места, при които заплатите на работещите в тях се плащат от парите на данъкоплатците.

# 29
  • Linz
Причина със сигурност има. Според нея ще е и реакцията ми.

Общи условия

Активация на акаунт