Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - 40

• 64 076
  • 742
  •   1
Отговори
# 660
  • На брега
Определено съчетанието му с бяло го прави ефектно. Преди да облечем конструкцията около прозорците много ми хареса сивият цвят на грунда по металната конструкция до бялото на дограмата.

На тези двамата галерията по стените им е уникална. Непонятно ми е как са събрали и съчетали различни стилове, техники, рамки без да стане цигания. Аз като пълен сухар си групирам гоблените в едната стая, графиките с дървени рамки в друга, в трета стая или на различна стена- нещо с черна или метална рамка, ако остане нещо различно от групираните отива в мазето Mr. Green. В много интериори взе да ми прави впечатление съчетанието на картини, фотоси, графики, плакати...
Като стигна до декорирането ще изкарам наличностите и ще търся мнения кое как да подредя.

# 661
Nova, според мен "не дразни", защото просто приемаш, че е стена с картини и толкова;) Тя е толкова запълнена, че просто си ги разглеждаш една по една, е, портрети до портрети са, другите в другата част.
А твоите - пренареди си ги, погледни ги как ги възприемаш и готово;)

# 662
# 663
На Гертруд Щайн стените с картините, и тя не е редила по рамки:  Simple Smile

# 664
  • Варна
Нещо впечатляващо - да вкараме външния нужник в градската квартира

# 665
  • Варна
Боги говорих с един цех за ковано желязо до Вятърна мелница, човека каза мога да го направя да не си личи изобщо - от кухи метални профили с лак, боя, патина какъвто си избера. Но тези обещания съм ги чувала, чувала...

А и аз целя малко индустриално звучене,  но чак до нитове няма да стигна Simple Smile

Скрит текст:

Първоначално бях се насочила към медни профили, но не намерих къде могат да ми направят основите от кухи профили. Но и доста по-скъп вариант щеше да се получи.

# 666
Много странна динамика има в тази тема, затова и според мен много хора не пишат, а само четат.
...

Да

Блу просто прескачай някои неща или им се смей и готово Wink!

Последна редакция: чт, 01 окт 2015, 16:38 от lili_lili

# 667
  • Варна
Еех, изчетох ви ..Нищо като за мен няма последните страници  Laughing Тъкмо изясних концепцията на ММ, относно ремонта и я прие, ама сега ме е страх от този положителен отговор, че не се надявах, така леко да мине ...
В заключение, за да не копирам никой, щото и аз самата няма да се чувствам добре(...едно време толкова много да исках да си обработвам снимките с флорабелските екшъни, пък ме беше срам да си ги поискам от съфорумка, и когато най-накрая се сдобих и ги ползвах, ми станаха чужди снимките, нищо че моите хлапета бяха на тях) ...та да се върна на главната мисъл - у нас ще прилича или на болница, или на зъболекарски кабинет.

Ще свети от бяло, и запада ще стане изток  Laughing

Тази вечер идва майстора, само дано не ме посече той за идеите ми, че де ще търся друг ..и времето ни е много кът, щото има-няма 2 месеца трябва да сме приключили.

В крайна сметка, оставаме! Малкото аквариумче ще се оправя едновременно с по-големия аквариум , но там ще е само базова постановка ...

# 668
Страхотно е жилището на двете момчета...
И при мен картините са с различни рамки и в различни стилове. Надявам се ако имаме по-малко жилище да има такова излъчване, защото при мен сега се губи ефекта...или трябва да купувам повече картини

# 669
  • Варна
Дорис, ще ми бъде интересно да видя крайния резултат. Ако не са толкова тънки, колкото моите, може наистина нищо да не личи.

Г-це, бялото винаги е интересно. Особено за малки пространства. Ще се изненадате, но моят апартамент първоначално целият беше в бяло.

# 670
И ние ще сме като в болница. Просто жилището не е особенно голямо и оптичски ще го уголемим със светли цветове. Аз да ви кажа пъг ,че много си го харесвам като цяло . Вдъхва ми чистота  Joy /естествено ако нямате разбойник с флумастер в ръка /

# 671
Много ми харесва и на мен жилището на младежите. Нищо не бих променила Heart Eyes

И черните/тъмните тапети са разкошни.

Ако не сънувам тази нощ друг сън Mr. Green мисля да си спретна едно черно кресло през уикенда.

Не ми допада и не подкрепям грубия тон в темата.

# 672
Преди време, когато карамелена /ако не се лъжа/ се включи да сподели, че иска да обзавежда тавана, че бърза и иска това да стане в кратки срокове, а после показа интериора с тухличките, който беше харесала, Ваяна й даде много умен съвет. Каза да пресъздаде интериора от снимката 1:1 у тях щом им е харесало.
Да, точно така беше. И нищо не направих, съответно. Не искам нищо да показвам от това което сътворихме. Навсякъде има по нещо което особено много ме дразни. Дори плочките за под които АЗ избрах подредени една до друга са много по-тъмни отколкото си представях само по мострата. И за какви цокли ми говорят сега, че са оставили място?! Това може ли да се коригира, при положение че още не са поставени?
Такава масичка като на Богиня видях в Зона-та.

# 673
  • Варна
Ема, припомни ми още един бягащ надпис  Joy

Аз обикновено бързо паля, но сега ми е едно лежерно, спокойно, нещо не съм аз. Сигурно съм прекалила с йогата.

# 674
  • Варна
Да се върнем на интериорите.
Ето една идея за стълбище

Общи условия

Активация на акаунт