Забременели след инвитро - тема 14

• 44 346
  • 731
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Две в едно, и аз бях 3х2 утрогестан вагинално до 12 гс., после започнах да намалявам дозата и към 15 гс. го спрях.

# 571
Две в едно и аз като Фридa по абсолютно същата схема. Само имах и Дуфастон през устата 3х1 по същото време.

# 572
Две в едно, почти всички сме били по тази схема. И аз бях така.
Естлар, радвам се, че при теб новините продължават да са добри. Съвсем малко остана до срещата с дългоочакваното бебче.
Добре дошли на новите момичета. Хубаво е, когато има нови попълнения.

# 573
Две в едно, моята схема беше по различна. Слагах утрогестана вагинално 2х3 ( сутрин и вечер по три глобули). В дванадесета седмица ми го спряха.
Естлар, още мъничко остана. Радвам се за добрите новини!
Добре дошли на новите момичета!
Колкото до МБ до момента са ми взимали веднъж ( около 13-14 седмица) и то по изрично мое настояване, тъй като ме безпокоеше едно течение, което и до момента си имам. Оказа се, че ми няма нищо и вече съм спокойна Simple Smile.

# 574
  • На остров
Благодаря ви момичета, аз ще го пия орално, ще започна със 3х1 плюс 3х2 но шпа, витамините ми и омега.

# 575
Тите на мен ми пусна в началото една когато се записах, една по мое желание защото имах притеснения и на предпоследния преглед пак. Това от ЖК.

# 576
  • София
Две в едно и аз като Фридa по абсолютно същата схема. Само имах и Дуфастон през устата 3х1 по същото време.
И аз имах дуфастон, но 2х1  Peace пак до към 12 гс. и естрофема до тогава.

# 577
  • София
Тенкю момичета Simple Smile

2 в 1, утрогестана вагинално по-добре се усвоява. И аз бях на схемата 3*2, но сега продължавам с друга схема на прием заради шийката.

Преди малко човечето в мен танцуваше и съм се нахилила яко  Laughing

# 578
  • На остров
Титка знам, но аз нали получих зацапване и ще го пия пак е по добре от нищо. Супер за танцуващото бебе !

# 579
  • Бг
Две в едно, имай предвид, че оралният прием може да ти докара отпадналост и световъртеж. Утрогестанът понижава кръвното.
Аз пък, когато прокървих го взимах по препоръка на докторът 2*4 глобули. Освен тях пиех но шпа, и за пет дни само 3*2 витамин С.

# 580
  • България
Хайде официално вече - чакаме 2 бебчета  newsm68 newsm44 newsm68
Вчера ги видяхме  -сакчеатат де Simple Smile Едното е 11 мм, другото 12 мм Simple Smile. Гледага ме с коремен. Другият четвъртък сме пак. Тогава каза, че ще се видят и ембриончетата .
Това ми е 2-ра бременност. Първата беше много лека и спонтанна ю.Имам дъщеря на 8г., която е безкрайно щастлива.Беше с нас на прегледа и видя кръгчетата  Laughing
Едното е 5-та, другото-6-та седмица  Laughing
Още преди трансфера, като ми ги показаха , едното си беше по-големичко. Понеже едното е ИКСИ, се чудихме, дали то е по-голямото, тъй като вероятно е почнало по-бързо да се дели.
Благодаря за клипчето. Аз не смятам да тренирам, но съм много активна. Ходя на работа от деня след трансфера, днес ще пътувам. Леларката вчера пита искам ли болничен, но като се чувствам добре - за какво ми е?
ЗА утрогестана, аз май съм пак най-много 3X3 вагинално,дуфастон 3X1 и естрофем 3X1. Все питам няма ли да намаляме - няма още викат, а на своя глава не смея .
иванкака, радвам се да те видя , преди време , ако си спомняш имахме лична кореспонденция и много ми помогна тогава  bouquet Сега и ние имаме такова щастие Simple Smile

# 581
Бонбони, много се радвам да те видя тук!! Честито сърчице!!
Ирен, добре дошла и на теб! Браво за сакчетата Simple Smile
Аз също приемах утрогестан, по принцип 3×2, до 12 седмица, когато го спрях и впрочем ми спряха и зацапванията.

# 582
Браво, Ирен! Какви хубави новини!

Ако съм пропуснала някоя нова мама се извинявам. Много сме тук, вече. Урааааааааааааа!

Добре сте, ни дошли!

# 583
  • София
Две в едно, имай предвид, че оралният прием може да ти докара отпадналост и световъртеж. Утрогестанът понижава кръвното.
Аз пък, когато прокървих го взимах по препоръка на докторът 2*4 глобули. Освен тях пиех но шпа, и за пет дни само 3*2 витамин С.
При кървене аз пиех ка-вит и калциев глюконат, по препоръка на Сигридов. С ка-вита трябва да се внимава заради тромбофилиите.

# 584
  • На остров
Да всеки слуша лекарите си и пие по препоръка, аз обаче ако ги слушам не трябва да пия нищо.

Общи условия

Активация на акаунт