Забременели след инвитро - тема 14

• 44 369
  • 731
  •   1
Отговори
# 525
Фокси, а каква е цената там?

# 526

Упс...в офиса съм и не мога да кажа с точност, но лабораторията там е Цибалаб, така, че по тяхните цени трябва да работят  Peace

# 527
Момичета благодаря за прекрасните пожелания!

# 528
Честито на всички нови мами! Не съм ви навестявала от месец поне,но с 2 вечно гладни ревли нямам грам време,дори 2ч. не мога да си отделя и да си боядисам косата. Ние вече сме на 2.5м. растем и дебелеем. 4 дни преди да направят 2м. бяха по 5 и 5100,на смесено хранене сме че ядът по 5-6 пъти на денонощие по 170-200мл. всяка и се сещате че толкова кърма няма как да имам. Още се цедя и мускули вече имам от помпата,но няма как. Да са живи и здрави,но АМ върви като топъл хляб,1 кутия отива за 2-3 дни,а имат поне 3 хранения и с кърма,но след нея и дохранвам. Вратлетата им се протриха и са доста зачервени,че те големи гуши направиха,а бяха такива клечки като се родиха. Носят дрехи 3-6м. и дори някои са им леко дълги,но тесни че сме като кучетата шар пей с много гънки хахаха.
Нито играчки,активни гимнастики нищо не ги интересува още освен шишето с млякото. Не знам вашите бебета как са,но моите отворят ли очи и започва рев за мляко.
Имах намерение за многократни памперси,но много често докато сменям памперса опикават новия докато го слагам и пак го сменяме или веднага след това се наакат и доста често посреднощ пера одрискани дрехи,че памперсите понякога не издържат. И с 2 деца за мен са по практични еднократните и ги сменям на всяко хранене.
Момичета наслаждавайте се на свободното време докато сте бременни,че после и да искате няма да имате такова,особено с 2 бебета. Спя по малко,ям тук таме,ако изляза някъде е набързо и до определено място и немога да се размотавам безцелно и постоянно ми се причува бибешки плач. Свалих всички килограми и си ходя със старите дрехи,а имах огромен корем,но покрай децата не си личи че съм раждала,и се радвам че нямам от екстрите целулит и стрии,но пъпа ми още не се е прибрал напълно и кожата около корема още ми е по тъмна,а иначе операцията почти не ми личи.
Скоро ще започна да подарявам малките вече дрехи или да продавам необлечените и ако някой чака момиченца и има нужда може да ми пише. Аз от мерак постоянно купувам по нещо,а то няма кога да се облекат. Миналата седмица и маратонки им взехме 21 номер,сигурно след 2г. ще им станат,но ни харесаха много 😀.
Много дълъг стана този пост. На всички нови бременелки лека бременност и когато мога пак ще ви навестявам.

# 529

Упс...в офиса съм и не мога да кажа с точност, но лабораторията там е Цибалаб, така, че по тяхните цени трябва да работят  Peace

Сега видях...
Цибалаб - Витамин D total (25-OH Vitamin D)  24,70лв резултат на следващия работен ден
Бодимед - Витамин D (1,25 ОН2-D3 )* изпраща се за изследване в лаборатория Лимбах, Хайделберг 49,00 лв резултат за около 5 дни.
Бодимед - Витамин D – общ 30,00 лв нямам идея за колко време е готов
Б12 е на една цена и в двете лаборатории.

Честно казано незнам каква е разликата ooooh!

# 530
Минавам и аз за един бърз отчет.

Първо добре дошли на новите момичета и честито на мама isitme за двойната радост Simple Smile

Ние сме си вкъщи и е супер-недоспали, но много щастливи Simple Smile
Бебчо е толкова сладък, че постоянно искаме да го гушкаме и прекарваме време с него, дори като плаче. Само на кърма е, но все още не сме си създали режим и правила. Понякога цедя след като го накърмя, понякога-не, понякога го храня на 2, 3, 4 часа. Не знам кое е правилното, има толкова много и все коренно противоречиви съвети за кърменето. Тъй като стана дума за диета при бременни, се замислих дали спазвате някаква диета за кърмачки. Аз винаги съм внимавала какво ям, сега също, но все пак ще е супер, ако някой кърмеща мама сподели какво яде и какво не.

На бебчо от 2-3 дена му излязоха по лицето пъпчици. Всички казват, че било нормално, бебето се чистело от хормоните на майката. Вие има ли ли сте подобни и мазали ли сте бебетата с нещо?

Аз уж щях да разказвам за нас, а само въпроси задавам Simple Smile

С две думи се чувстваме прекрасно и пожелавам на всички, които не са изпитали щастието от майчинството в най-скоро време да го разберат :*

# 531
Витамин В12е добре да се изследва в серума.
 Heart Eyes

Последна редакция: ср, 14 окт 2015, 11:42 от Анонимен

# 532
  • София
Леле, Иринче, много мляко им даваш  Shocked Да не им се разширят коремчетата и да станат много дебели  Rolling Eyes
Влади сега в шестия месец има 4 хранения по 170 и обедно хранене с 135 мл. мляко и 60 мл. зеленчуково пюре. Аз спазвах това правило за храненето по месеци - 1 м. 100-110 мл., 2-ри - 120 мл., 3-ти - 130 мл., 4-ти - 140 мл. и т.н. Но нашта от самото начало е много злояда, храним се по половин час, плюе, оригвам я по няколко пъти, разхождам, едва го изпива млякото. Минах от 4-тия месец на 5 хранения през 4 часа, че не огладнява и не иска да яде. И въпреки това е много голяма, вече почти 9 кг., все по кило на месец наддава. Но е много дълга и не й личат кг-те. Нашите дрехи са 9-12 месеца  ooooh!

Лавендерче, при нас първите месеци се появяваха много често, да не кажа ежедневно пъпчици с бял връх най-вече около брадичката. Слагах на самата пъпка спирт 90 градуса и минаваха до няколко часа.

# 533
Ирка, да им нацелуваш гънките на малките бонбонки. Браво за фигурата, макар че сигурно е от недоспиване.

# 534
Пъпчици и на нас ни излизат но съм збелязала че е след като таткото и някой с браданго целува  Grinning Общо взето минават след ден но като цяло знам че е нормално.
Малко ъпдейт и от мен :
Аз да се похваля че вчера бяхме на контролен преглед в болницата и близнаците са пораснали супер много ! Марти го изписаха от болницата 2.340 а сега е 3.200 а Тео беше 2.630 и сега е 3.300  Mr. Green Това постижение е за 26 дни и то само на кърма. Много се радвам че така бързо качват  Heart Eyes

# 535
Здравейте момичета, искам да ви попитам някоя от вас имала ли е вливания Октагам и колко струват. Правих имунологични изследвания, всичко е в норма с изключение на Серъмен С4 0,18 при референтни 0.2-0.5. Друго което се препоръчали имунолозите е някакво изследване в 7 седмица нещо на плацентата , вече започвам да се притеснявам от тези изследвания и всичките тези лекарства.... Моля ви за помощ. Леко бременеене на всички и пухкав резултат....  Hug

# 536
Здравейте момичета, искам да ви попитам някоя от вас имала ли е вливания Октагам и колко струват. Правих имунологични изследвания, всичко е в норма с изключение на Серъмен С4 0,18 при референтни 0.2-0.5. Друго което се препоръчали имунолозите е някакво изследване в 7 седмица нещо на плацентата , вече започвам да се притеснявам от тези изследвания и всичките тези лекарства.... Моля ви за помощ. Леко бременеене на всички и пухкав резултат....  Hug

Здравей,
най-малката доза (ако си до 55-60 кг) илиза около 500 лв. Времетраенето е около 3-4 часа. Успех Hug

# 537
Присъединявам се към групата с успех в Турция и вече в 7ма седмица.
Моля за съдействие от мацките в София как се организирахте с прегледите. Някакви насоки за лекари за, ЖК, ФМ и раждане.
Благодаря за всяка информация.

# 538
Присъединявам се към групата с успех в Турция и вече в 7ма седмица.
Моля за съдействие от мацките в София как се организирахте с прегледите. Някакви насоки за лекари за проследяване, ЖК, ФМ и раждане.
Благодаря за всяка информация.

# 539
Лавандулке, за кърменето мога да ти кажа, че ние нямаме правила Simple Smile Кърмя я когато иска, и през час понякога, и нощем. Има много хубава и успокояваща информация в блога на Хедра. Напиши в гугъл блог Хедра или кърмене Хедра и трябва да ти излезе. Там има статии и за яденето и за режимите.
А пъпчиците си ги имаше и Еленка, но й изчезнаха сами, нищо не съм правила. Нормално е наистина.
Дандинела, браво на младежите, а и на теб!!
Кой питаше дали да пазарува? Според мен - да Simple Smile Подреди си всичко да ти е спокойно Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт