VIP Brother - Сезон 7, Тема 1

• 199 636
  • 6 591
  •   2
Отговори

Предаването се излъчва всеки делничен ден от 20 часа по Нова телевизия!

Полезни линкове:

Официален сайт
Гледай на живо
Facebook

Архив:

Последна редакция: нд, 13 сеп 2015, 19:59 от H0uSse_Baby

# 1
  • ГО
Мерси за новата тема!

Относно ВИП-а, голямо залагане на Преслава правят, но си мисля, че шоуто ще го изнесе друг. Не съм преценила кой, макар да имам подозрения, че може около плеймейтките да се завърти интрига, или Кичка ще втората Петя Буюклиева, ама няма да е Преслава със сигурност.

# 2
  • somewhere near the sea
А да видим поредната излагация ли ще е на т.н. "важни персони" newsm78

# 3
Мерси за новата тема!

# 4
  • София
Не съм решила дали ще го гледам подробно или от време на време. Пишеше, че ще е два месеца, но дали ще е така.

# 5
# 6
  • Варна

Дали си струва тази сума,двеста и осемдесет хиляди,винаги има риск да се окепазиш Thinking

Благодаря за темата  bouquet

# 7
  • sofia
"
23     Свободно време и забавления / Телевизионни предавания / Re: Big Brother - Сезон 5, Тема 3 (31.08.-06.09.)    : чт, 03 сеп 2015, 23:55
От известно време надуших, тазгодишният победител.
Такам: Тупарев, преди старта обяви, че ще има нестандартни, татуирани хора, които ще ни изненадат.
Режисурата на дейлитата, както и беглите включвания от кьщата.
И тази вечер, включването от кьщата, точно на любовната история на Никита и Боби.
Та, победител ще е Никита.
То не че има голяма конкуренция....  "
Самоцитирам се. Само един въпрос ме човърка още. Никита стратегически ли се бе обезобразила, специално за ББ? Това перманентни, или временни татуировки са? Ще я призная, ако всичко е постановка! Това, да се боиш да погледнеш противника си, му дава преимущество.

# 8
  • София

За мен лично,дуетът не са чак, толкова не са интересни,та да им броят такава сума.Не знам какво, очакват от тях продуцентите.При тях няма, драми, живеят тихо и спокойно. За толкова години, в публичното пространство, не съм чула за тях нищо скандално.
Благодаря за новата тема!  bouquet

# 9
Благодаря за темата   bouquet
Нареждам се и аз ,довечера със сигурност ще предпочета Фермата като нещо ново,но кой знае ,може да почна и да следя ВИП-а.
Ако се откажа да го гледам,ще ми е интересно поне от вашите коментари да виждам какво се случва  Laughing

# 10
  • Варна
Мерси за новата тема!  bouquet

# 11
Да видим това как ще е.

# 12
Мерси, Беб!
Силиконовата долина и тук ще прелива. Тия Моники, Светлани....
Лично аз много харесах Преслава в предния ВБ. Но жалко, че за малко. Помнете ми думата Джорджано ще излезе най-нормален.

# 13
Благодаря за темата   bouquet
И на мен ми е много интересен Джорджано, изглежда ми много скромен по интервюта и пълна противоположност по клиповете на супер хитовете си  Laughing , та ми е фаворит за сега  Laughing Mr. Green

# 14
  • through the wormhole
Чакам ги с нетърпение!  smile3508

Преслава последно не се ли отказа? newsm78
Ама то на кого по-напред да вярваш. Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт