VIP Brother - Сезон 7, Тема 1

• 199 636
  • 6 591
  •   1
Отговори
# 4 635

Джино не е нисък, колкото Богданов е почти, над 1,80м. Но е мазен мангал, а не вярвам и напълно на историята за металните части (може да има, но чак толкова) той се изкара нещо средно между Дарт Вейдър и Робокоп.

hahaha Joy Joy omm

# 4 636
  • 2860 км северно от Екватора
Джена влиза утре в къщата! Това ще е изненадата.
Това ще го повярвам само от клавиатурата на Полина.

# 4 637
А кой тогава джаса Пресата?

# 4 638
Джорджано е с много обратна захапка, милото. Луна го пита "Кой ти е най симпатичен от хората тук?" , той отговаря "Теб"  Laughing
 Джино не е нисък, колкото Богданов е почти, над 1,80м. Но е мазен мангал, а не вярвам и напълно на историята за металните части (може да има, но чак толкова) той се изкара нещо средно между Дарт Вейдър и Робокоп.

Хайде стига глупости. Никой няма да тръгне да си измисля такива неща Confused

# 4 639
Джена влиза утре в къщата! Това ще е изненадата.
Това ще го повярвам само от клавиатурата на Полина.

Joy

# 4 640
Бирмата

# 4 641
Можен и Бирмата да влезе утре Mr. Green

# 4 642
Джорджано е с много обратна захапка, милото. Луна го пита "Кой ти е най симпатичен от хората тук?" , той отговаря "Теб"  Laughing

Хайде стига глупости. Никой няма да тръгне да си измисля такива неща Confused
Все пак е живял 18 години зад океана.
И аз не му вярвам на всичко.

# 4 643

Не ми се вярва. И преди финала пускаха "новини", че Бобиту Ръгбиста заплашвал, че ще бие Цецо, когато се прибере  в Б-ия, а накрая на финала се прегръщаше с Цецо.

# 4 644
Поименно или как?

# 4 645
Само азис им липсва да видите как ще забравят Джена тия двамата като го зърнат.

# 4 646
Поименно или как?
По домова книга ако може  Laughing

# 4 647
Богданов мисля, че не е бил и с Джена
Ако е така, ще стане за смях за пореден път. Laughing Само че аз си мисля, че е бил. Иначе не си обяснявам защо така смело се ежеше на Джино. Опитва се да показва превъзходство, ама ще видим докога. Whistling

Според вас кой ще вкарат утре от старата в новата къща, дето знаел Бо с коя фолк дива е бил.
И аз се замислих, но нямам идея. newsm78 А аз защо разбрах, че ще е нов човек, а не от старата къща? Може и нещо да съм се заблудила...
Скрит текст:
Е, гложди ме малко, че може да е Джена, ама не ми се вярва да стигнат толкова далече. Пък и тя едва ли ще се съгласи.

Уф, ай стига са ни занимавали с тоя мърльо бе - каква Преса, каква Джена Close  - аре да се измита вече  към Пазарджик, че ми писна от влажния му кравешки  поглед и простотиите. Репчи се на мангалчето, щото то е 40 кила, а като го видя оня Илиан и как веднага реши, че много го уважавал ... на един шамар живот е Богданка - добре е да не го забравя.  

# 4 648
Да не излезе, че Полина влиза в къщата утре  hahaha

# 4 649
Богданов мисля, че не е бил и с Джена
Ако е така, ще стане за смях за пореден път. Laughing Само че аз си мисля, че е бил. Иначе не си обяснявам защо така смело се ежеше на Джино. Опитва се да показва превъзходство, ама ще видим докога. Whistling

Според вас кой ще вкарат утре от старата в новата къща, дето знаел Бо с коя фолк дива е бил.
И аз се замислих, но нямам идея. newsm78 А аз защо разбрах, че ще е нов човек, а не от старата къща? Може и нещо да съм се заблудила...
Скрит текст:
Е, гложди ме малко, че може да е Джена, ама не ми се вярва да стигнат толкова далече. Пък и тя едва ли ще се съгласи.

Що пък да не се съгласи.Ако и предложат по тлъста сума ще влезе на бегом

Общи условия

Активация на акаунт