Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 40

• 48 877
  • 756
  •   1
Отговори
# 735
МИ не е съвсем така, зависи колко стресова е работата.
Моята е доста стресова. На предишните опити си ходех на работа, съвместявах двете неща и неуспеха беше на лице, но и аз бях на черешата. На последния трансфер си останах в къщи и още съм си в къщи.
Не е нужно да се лежи по цял ден, има разходки, четене на книжки, гледане на сериали, излизане с приятелки и куп други приятни неща.
Герда искай си болничен от личната  лекарка за дните на прекъсване или си пусни отпуск.

# 736
Добро утро момичета Simple Smile
Аз отивам утре на пункция. Направихме 8 дни стимулация с Гонал и Менопур и вчера бих Прегнила. Най-странното е, че имам само 5 фоликула в желаните размери, а Е2 ми е същата стойност, каквато беше и м. Април при стимулация с Клостилбегит  newsm78
Толкова ми е притеснено и не мога да разбера - интуиция ли е или просто адски съм наплашена от предишната загуба?!
Знам, че нямам право да мрънкам - като ви гледам вас момичета, някои с по "х" опита; някои минали през загуба; някои неуспяли и все пак борещи се...
е, излях си душата - явно хормоните ми наистина са луднали... да взема да се нарева едно хубаво, белким ми мине....
пс: утре има ли някой на пункция?

# 737
Truly, не се притеснявай- качеството е важно, аз имах 13 ф, с естрадиол 1300, извадихме 6 я, от които 2 незрели и 4 хубави- тези 4 станаха бластоцисти- както се изрази доки- цяло богатство  Peace

# 738
ta_ra благодаря ти за успокоението - и аз все това си повтарям - важно е да са читави и ММ да даде хубав материал (с мъжки фактор сме) .. пък и в крайна сметка - едно ми тртябва Simple Smile
Иначе моя естрадиол е 1257...
е в крайна сметка - ясно е, че всичко е Божа работа, но когато толкова го искаш и се бориш, не знам как може да "не го мислиш".
а и имам допълнителен стрес покрай работата.
По принцип хич не е удачно точно сега да отсъствам - натоварен сезон е, пък и точно тази седмица замествам една колежка - но е ясно и, че не мога да отложа пункцията Simple Smile Другата седмица пък ще имаме посещения от висшето ръководство... с единия човек, хич не се обичаме и само се заяжда... а аз не съм казала още, но съм твърдо решена, на ЕТ този път да си взема болничен... чудя се кога да им го съобща... абе направо бръмбарите в главата ми са просто полудели, ами са тотално  newsm19 moresmile fight

# 739
Трули блесед, не го мисли, просто си вземи 30 дни болничен след пункцията.
Почини си добре, съсредоточи се, на мен лекарите само това ми повтарят, че трябва да бъда спокойна.
И разбирам че наистина имам нужда.
Тази сутрин, казах на мм, че ще кажа на нашата снежинка, че той ще бъде най-хубавия татко, и ще я помоля да остане с нас, защото ще си има татко, който много да я глезоти. Heart Eyes

# 740
Така е, Truly, няма как да не го мислиш, и да се рязсееш за малко- бързичко се връщаш към тия мисли.
Много е сложно положението с отсъствията от работа. Аз съм държавен служител и това е единственият плюс на работата- мога да взимам болнични до безкрай, затова още стоя на това безперспективно място...
Можеш още от пункцията да си вземеш болничен.
Законът защитава жени в напреднал етап на лечение ин витро (от пункция до трансфер), което е пълно безумие  #Cussing out

# 741
И аз съм така. Бях стимулирана с Бемфола+Клостилбегит и имам 3фоликула, които правех април и без Бемфолата...И на мен ми е притеснено, Трули..Утре съм на пункция също. Снощи бих Прегнила. Обаче аз съм при Стаменов и ме викат чак в 9ч. С руси кичури съм. Споко! Заедно ще си се страхуваме Hug
И аз съм при д-р Стаменов. И мен ме викат в 9, макар, че планирам да съм там към 09:15 - пункцията ми е чак за 10:45.... Ей супер - винаги е по-добре да се страхуваш с някой Hug

# 742
  • София
и аз евентуално ще се "страхувам" с вас, ако ми оцелее фоликула.  Mr. Green
снощи вие ли бяхте за прегнил в 23 часа пред манипулационната?

# 743
Да се включа и аз за болничните: аз ще взема само за пункцията един почивен ден и от следващия, живот и здраве, ще съм но работа. За след трансфера-мисля само 2-3 дни отпуска и после пак да съм на работа.
Но нека стигна дотам и тогава да видим.

# 744
и аз евентуално ще се "страхувам" с вас, ако ми оцелее фоликула.  Mr. Green
снощи вие ли бяхте за прегнил в 23 часа пред манипулационната?
Аз сама си бия инжекциите. Утре ще се видим! И аз се страхувам, че може да не ми издържат фоликулите до утре. Акушерката даже като ми видя LH-то и не можеше да свари да ми бие Цитротида. Надявам се да ги е спрял. Но пък след Прегнила снощи...Не знам.

# 745
  • София
Трули, Шакира, Бамбара успех на пункцията утре хубави яйчица да извадите Hug

# 746
ta_ra мисля го и това от пункцията да е... но съм суеверна и не искам да прецакам нещата с негативната енергия на колегите... за утре съм намислила да си взема болничен от личния лекар, пък нататък ще видим... всичко да е наред с Я и нататък ембрита - другото лесна работа Simple Smile
иначе си абсолютно права - безумие е. защото аз преминах през стимулацията на крак и на пълни обороти, с нерви и т.н. имам късмет поне, че не ме гледат дали съм в офиса или навън - работата ми е такава, че даже по-добре да не съм в офиса. та поне беше ок за прегледите... макар, че като се забави часа, и ходи обяснявай защо не си на оперативка... отделно, че повечето работодатели (или поне моите) не се радват (най-меко казано, да не кажа даже и че се чудят как да разкарат) на жени в процедура или бременни...

gerda ох много сладко как ще говориш на снежинката... да взема и аз да им "пиля" - че и нашия кандидат татко е от тези които глезят много  Laughing

бамба и аз не съм била. аз си го бих вкъщи.. но утре ще се запознаем Simple Smile

шакира аз съм на цитродит от  5 дена... лх вчера ми беше 2,43 - каквото и да значи това.... а цитродита го бих към 7... прегнила 23:10

# 747
Значи ще ме извикат преди вас, щом Прегнила ми беше за 22.30.

# 748
Късмет на всички на утрешната пункция.

# 749
И от мен стиснати палци за утрешната пункция, момичета. Аз утре съм на поставяне на РМВС(така ли се пишеше?!!?) и ще си мисля от манипулационната на първия етаж за вас тричките на втория етаж Wink

Общи условия

Активация на акаунт