Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 40

• 48 909
  • 756
  •   1
Отговори
# 660
Успех, тара! Ще ти стискам палчета за теб и домочадието! Hug

# 661
Тара, успех и от мен! Стискам палци!

# 662
  • Пловдив
Момичета, на кой ден от МЦ се влива Октагам, преди трансфер?

# 663
Благодаря ви, момичета, всички ще успеем, въпрос на време е  Heart Eyes
Sunshine, на мен имунолозите ми бяха написали вливка 7 дни преди трансфер.

# 664
Всичко ще е наред Тара Grinning Успешен трансфер Praynig Скоро ще топлиш твоите снежинки Hug

# 665
Tara, така звучи значително по-добре, и имаш адекватен план за действие. Дано кървенето да е само хормонално от Естрофема и да си имаш успешен ЕТ Peace

# 666
Здравейте! Днес направихме втората инсеминация фоликула се беше спукал "човечетата" бяха похвалени стискайте ни палци този път да стане Wink д-р Персенска е страхотнаа, тази жена ми вдъхва спокойствие

# 667
Здравейте момичета, в четвъртък ми предстои ЗЕТ и още в събота ми се обадиха ембриолозите да уточнят часа на трансфера. Сега обаче се замислих и бих искала да използват асистиран хетчинг с лазер на ембрионите. Някоя от вас ползвала ли го е по собствено желание? Дали въобще е приложим при ЗЕТ? И дали се заплаща допълнително? От друга страна нямам идея как да се свържа с ембриолозите, за да заявя желанието си

# 668
Момичета, на кой ден от МЦ се влива Октагам, преди трансфер?
Аз имам препоръка за вливка 10 дни преди ЕТ. Индивидуално е.

# 669
Здравейте момичета, в четвъртък ми предстои ЗЕТ и още в събота ми се обадиха ембриолозите да уточнят часа на трансфера. Сега обаче се замислих и бих искала да използват асистиран хетчинг с лазер на ембрионите. Някоя от вас ползвала ли го е по собствено желание? Дали въобще е приложим при ЗЕТ? И дали се заплаща допълнително? От друга страна нямам идея как да се свържа с ембриолозите, за да заявя желанието си
И на мен ми стана интересно що е това!
 Ако има някой опитен нека сподели.

# 670
  • София
Хайде и аз да дам отчет. На пункция съм в сряда. Току що мушнах Прегнила и чакам. Слад слагането на Прегнила изтекоха 4-5 капки кръв и лекарство.Питах на спешния и казаха че е нормално. newsm78
Имам три фукита две по 14 мм и едно дебелаче- 20мм. Чудя се само най-голямата Я вадят? Дайте някой съвет за първа пункция да не оплескам работата. 
Преди малко спазих традицията с 1/2 чаша бяло винце  Simple Smile

# 671
  • В сърцето на любимия човек
Хайде и аз да дам отчет. На пункция съм в сряда. Току що мушнах Прегнила и чакам. Слад слагането на Прегнила изтекоха 4-5 капки кръв и лекарство.Питах на спешния и казаха че е нормално. newsm78
Имам три фукита две по 14 мм и едно дебелаче- 20мм. Чудя се само най-голямата Я вадят? Дайте някой съвет за първа пункция да не оплескам работата. 
Преди малко спазих традицията с 1/2 чаша бяло винце  Simple Smile
И трите ще ги пунктират, не се тревожи  Peace Тия по 14мм ще станат по 18 мм до пункция.
Не яж тежка, запичаща или подуваща храна утре, хапвай кисело мляко, супи, даже някои леко разхлабващи плодове като круши и сливи, за да разтовариш стомаха и да нямаш проблеми с изхождането.
Не вдигай тежко, не се преуморявай, ако имаш възможност си почивай и най-вече не мисли твърде много за предстоящата пункция.
Успех!

# 672
С Пънчето сме писали едновременно, всичко ти е обяснила, не се притеснявай нищо няма да усетиш, успех Hug

До сега при пункция (в друга клиника) са ми вливали Октагам и Интралипид като сме ги редували. Сега доки нищо не каза за вливки. Аз ли да я питам или Rolling Eyes

# 673
Стефа,и аз пийнах  червено винце и до тук мисля, че има положителен ефект. Дано настигнем резултата на Ликоко, че тя въведе рецептата.
 Няма нищо страшно от пункцията ,само мисли положително. Организацията е страхотна, обстановката е много комфортна.Пълен напред!

Последна редакция: пн, 05 окт 2015, 22:40 от Анонимен

# 674
  • София
Пънче,Буги ,Герда Hug Hug  Благодаря Ви !
Успех на Ина !
Тара , вярвам че ще се случи точно този път и всичко ще е наред!  Hug  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт