Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 40

• 49 011
  • 756
  •   1
Отговори
# 675
  • Норвегия
Здравейте момичета, в четвъртък ми предстои ЗЕТ и още в събота ми се обадиха ембриолозите да уточнят часа на трансфера. Сега обаче се замислих и бих искала да използват асистиран хетчинг с лазер на ембрионите. Някоя от вас ползвала ли го е по собствено желание? Дали въобще е приложим при ЗЕТ? И дали се заплаща допълнително? От друга страна нямам идея как да се свържа с ембриолозите, за да заявя желанието си
И на мен ми стана интересно що е това!
 Ако има някой опитен нека сподели.
dariq_85, аз бях с пресен трансфер и при мен бяха приложили асистиран хетчинг (просто тяхно решение на база развитието на ембрионите). Върнаха ми два, вторият без хетчинг. Не зная кой от двата е в подписа ми  Blush, но пожелавам успех и много късмет.  Звънни и попитай на регистратура дали могат да те свържат с ембриолозите за да поговорите.

gerda1, ето информация има тук: http://www.puls.bg/health/pregnancy/news_10261.html

# 676
  • София
При ЗЕТ го правят всеки път, за да се изтъни обвивката и да се излюпят по-лесно, която при замразените ембриони става по-дебела или поне така ми беше обяснено на мен при моя ЗЕТ. Успех! Peace

# 677
  • В сърцето на любимия човек
И за д-р Персенска часовете вече се записват в списък  Shocked  ooooh!
Току-що ме записаха за след 10 дни и ще ми се обадят предния ден, за да ми кажат кога и дали ще имам преглед изобщо в този ден ooooh!

# 678
Добро утро момичета Simple Smile
Малко хелп ще може ли?
В неделя имах менопур - 5 прахчета в един разтворител.
Вчера и днес имам още по толкова.
Но така бързах да се върна на работа, че само грабнах лекарствата и излетях. Вкъщи, като отворих кутията, видях, че има 10 разтворителя (логично - ако слагаш по-малка доза...) и 10 прахчета.
Д-ра каза "както вчера" - демек с един разтворител, 5 прахчета, нали така?!
Много мерси предварително,
С пожелания за слънчев ден

# 679
Truly blessed, точна така- един разтворител с 5 прахчета.

# 680
Момичета имам нужда от помощт,имаше много хора вчера и май нещо объркахме или аз неброя правилно.днес ще бия прегнил и в четвъртък ми се пада нулев ден,след това нали биопсията се прави на 5 ти ден от кои се брои от нулевия или от следващият демек понеделник или вторник,защото аз го броя във вторник,а доктора го изброй и записа час за биопсия в понеделник?

# 681
Е, не очаквах и за нея да има списъци...

На мен днес ми биха декапептила и д-р Персенска ме вика на 20-ти за преглед. Даде ми и какво да изследвам преди това.

# 682
  • София
като само ни записват в списъци се чудя защо не направят и онлайн записване.
вися часове на телефона, да ме запишат в списък  Banghead

# 683
galetosweet, миналия месец бих прегнил в сряда, петък пункция и отидох за биопся следващата сряда, 5 дни след пункцията Peace
Пънче, това със списъците е ужасно Crossing Arms

# 684
Нищо не пречи да звъннеш, за да си спокойна Peace

# 685
Обади се на лекаря, за твое спокойствие  Peace

# 686
Изникна ми следния въпрос... ако всичко е наред и резултатът е положителен  Praynig трябва да се обадя и да си запазя час за визуализация на плоден сак, нали? Възможно ли е да ми откажат и да ме насочат при друг лекар, а не моя д-р? Освен това се чудя задължително ли е да ходя втори път за тест за Бета ЧХГ, за да видя дали стойността се покачв? Това за мен е проблем, защото напоследък вените ми постоянно се пукат.

# 687
  • София
ако ти е категоричен първия резултат няма нужда да ходиш на втори тест.
моя беше голямо число и доктора кза че няма нужда, да записвам час за преглед направо.
иначе уж записват при който ти е била процедурата, ама никога няма 100% сигурно.

# 688
благодаря, бамба. Еми дано да е категоричен резултат.  Peace Praynig

# 689
  • Благоевград
Момичета може ли да ми напишете тел.номер на доктор Стаменов на лични.

Общи условия

Активация на акаунт