♡~ Аромат на ягоди ~ Любов под наем ~ Статус на връзката: Объркан ~ ♡ Тема 10

• 52 458
  • 742
  •   1
Отговори
# 120

Много благодаря!   bouquet

Емс, иска ли питане?  Sunglasses
Пу за мен Берк  Flutter  Heart Eyes

# 121
Нежи, аз съм алчна и ги искам и тримата  Laughing  love001
Благодаря на ани за хубавата песен...
много ги бива комшиите на баладите  yes

# 122
Ау, Емс, ненаситница такава  Hug  А един Памир не щеш ли?  Mr. Green

Относно вторият фрагман на Любовта - малко не ми хареса в сравнение с първия Peace 

# 123
Относно вторият фрагман на Любовта - малко не ми хареса в сравнение с първия Peace  

Както винаги подвеждащ относно тайната и Йомер.
Карат ни да си мислим,че е наясно.  
Едва ли би реагирал с целувка, знам ли при този тежък характер на Йомер трудно би се примерил просто ей така- целува Дефото и готово. ,,Много хубаво, че те накараха да се влюбиш в мен,Дефне.  Mr. GreenХайде един чичек и бягай в леглото, Неро да си се пули до насита и крещи на воля ,,. Joy Joy Joy Вилата е наша, а сега дядото да очаква наследник
Joy Joy Joy
Такава сцена не ми се вярва да ни спретнат Joy Joy

# 124
Ели, хич не си мисля, че Йомер е наясно с тайната  Peace  Напротив - той няма да знае за това поне още 2-3 серии  Peace  Това, което казва на Дефне "Значи ме излъга" , аз го тълкувам, че е имал предвид "Дефне, ти ме излъга, че любовта няма да е сложна и ме плени"  Crazy Нещо такова имам предвид. Пък кекс не очаквам да видя преди да са минали още 20-30 серии  Mr. Green  Двамата в бащината му къща само на прегръдки и поезия ще си играят  Whistling  Дори и целувки няма да има, с изключение по бузите или косата  ooooh!  щото нали голям грях е да се целуват хората по устата  ooooh!
И защо ни показват образи като тази с Корай, дето в следващия епизод и очите й няма да видим  Crossing Arms  Като почнат да ни подвеждат с тези фрагмани, аман!  Naughty

# 125
Неж Peace

А тия двамата... на къде ...Той влюбен та загубен, тя милата страда от любов.

Когато Джан я попита дали ще се разстрои ако напусне къщата мисля, че искаше да чуе ,,Да,, от Айшегюл.
Сякаш аха и ще и признае чувствата си, вместо това така я разстрои, че се разплака.
Джан е влюбен и започва да се осъзнава.

От лятото на път за остров Родос

# 126
ето кой е най-най
Скрит текст:
Laughing

# 127
# 128
Елиф да не би да се появи след чаената церемония.
Ще е чудо

# 129
Берк на погребението на дядо си ( това са писали рускините, но според мен не е точно така  Peace )

# 130
Берк на погребението на дядо си ( това са писали рускините, но според мен не е точно така  Peace )

Дядото е бил офицер от турската  армия.
Погребват го като такъв,мисля че снимката е точно от погребението

# 131
Meрт

Еда и Волкан ,  всъщност са две близначки-Идил и Пънар-

# 132

На Памир приятелката засега е най-добра от тези на останалите  Peace

Аз мисля, че при Джан по отдавна започна да се пробужда нещо,
което той не осъзнаваше... с тази грубост може би показваше вътрешна съпротива...
Винаги се е усмихвал, когато се сети за Айши, търси я когато я няма, чака я когато закъснява...
жеста с луна парка... разглежда стаята с някакво умиление...

според мен това не са реакции на безразличен човек  newsm78
Но сега, когато Елиф отново влезе в живота му, не само
че обърка мислите и чувствата му, но той като че ли се изгуби  newsm78
Когато беше с температура и я беше прегърнал каза нещо от сорта
"Права си, че човек не разбира кога губи това, което държи"  ooooh!
А когато Мурат му каза " Взех решение : ще ти отнема Айшегюл",
видях реакция на много уплашен човек  Thinking
Не знам може и да греша, но такива са ми впечатленията дотук  newsm78

Последна редакция: вт, 15 сеп 2015, 00:34 от *ems*

# 133
Ели, не знаех, че е бил офицер и ми се стори странна снимката  Blush  Благодаря за разяснението!   bouquet
Оффф, от два часа се каня да гледам Статуса, но май нямам сили и ще остане за утре  Whistling

# 134
Емс, да прощаваш, ама това не е Весето  Naughty 
Памир не е обвързан, свободен електрон е  Mr. Green  проучили сме ги всичките ни любимци  Crazy

За Джан щях да те подкрепя, защото до преди седмица и аз го защитавах, ама след като нарани Айш, още не мога да му простя  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт