♡~ Аромат на ягоди ~ Любов под наем ~ Статус на връзката: Объркан ~ ♡ Тема 10

• 52 461
  • 742
  •   1
Отговори
# 135

Скрит текст:

Оффф, от два часа се каня да гледам Статуса, но май нямам сили и ще остане за утре  Whistling

Изгледах го с удоволствие. Айшегюл много ми хареса с позицията която зае пред Джан.
А той изобщо не ревнува...само е бесен че Мурат е с А
Laughing

# 136
Ели, Джан хич, ама хич не ревнува от 2-3 серии насам  Mr. Green   И от самолет му личи, че е влюбен и се изяжда от ревност, ама пустата му глупост  ooooh! и в допълнение онова Затъмнение Елиф  ooooh!  му пречат да си признае пред самия себе си какви чувства и към кого изпитва  Crossing Arms

# 137
Нежи, кое Веси  newsm78
Вие сте добри агенти и щом сте го проучили, значи е сингъл  Peace

За Джан не знам дали осъзнава всичко, което прави...
предвид, че на моменти ми изглежда много глуповат
за човек завършил медицина  Laughing newsm78

# 138
Емс, имам предвид Веси-законната жена на Берк, момичето, което пише в темата  Peace  Имаме закачка, че Памир е неин  Peace

Джан не е завършил медицина, колкото и да й се иска на Медиха  Mr. Green  Ако беше така, тъпакът нямаше да разпитва Ефе какви са симптомите на бременността  ooooh!   Той може и да е започнал да учи, но заради любовта му към изкуството ( актьорството ) е прекъснал обучението си и затова се скарва с баща си.
Мое мнение Peace

# 139
Ели, Джан хич, ама хич не ревнува от 2-3 серии насам  Mr. Green   И от самолет му личи, че е влюбен и се изяжда от ревност, ама пустата му глупост  ooooh! и в допълнение онова Затъмнение Елиф  ooooh!  му пречат да си признае пред самия себе си какви чувства и към кого изпитва  Crossing Arms

Джан е време е да  осъзнае какво се случва. Всяка минута иска да е в къщата, всяка минута да по близо  до А.
И Елиф разбра, че е влюбен в Айшегюл.
След  Големия ден на А,  съвсем ще потъне Джан и мисля ,че  скоро ще признае на глас какво изпитва към жена си.
И все повече се замислям за ролята на Мурат в цялата история. Помогна на А. предложи сценария за филма, осъзна колко е влюбена А в Джан, от сега накъде ,каква е следващата му стъпка

# 140
Добър вечер..  Hug Hug

За Джан не знам дали осъзнава всичко, което прави...
предвид, че на моменти ми изглежда много глуповат
за човек завършил медицина  Laughing newsm78

Не само на теб ти изглежда така.. особено случая със симптомите на бременност- жестоко се издъни...  ooooh! ooooh! Както някой тук каза, ясно си пролича кой си е купил дипломата...  Whistling Whistling Joy Joy

Когато Джан я попита дали ще се разстрои ако напусне къщата мисля, че искаше да чуе ,,Да,, от Айшегюл.

Поредното доказателство какво дърво е..   Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Коя жена, имаща капка достойнство, ще му каже да... малоумник..  Naughty Naughty Naughty

Берк на погребението на дядо си ( това са писали рускините, но според мен не е точно така  Peace )

Истинска е снимката, Мерве я публикува в инста..  Peace Peace Peace

Малее , как се зарибих по този Статус newsm09
Първо гледам на турски, после на руски и накрая на български  Shocked
Те това не ми се беше случвало hahaha

3 пъти минимум на турски, веднъж на руски /че нямам търпение да позапълня недоразбраното/ и после поне два пъти на бг..  Whistling Whistling Whistling Whistling Като заедно с него гледам поне още един само на турски..  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 141

изобщо не изпитва нищоо, леко е само зашематен Mr. Green

# 142
Хайде да ви пожелая без милост лека нощ, Hug

# 143
Eлиии  Hug Hug  Hug
Сладки сънища  smile3524

Темпи, молЪ ти се Мервето не ми я споменавай много-много  Mr. Green  Вдигам кръвно  Crazy
И не, че нещо, ама момчето погребва дядо си, а тя прави снимки и ги качва в нета  ooooh!  
не, че пък ние пропуснахме да видим снимката  Blush , ама нейната постъпка е по-лоша от нашата  Whistling

# 144
Темпи, молЪ ти се Мервето не ми я споменавай много-много  Mr. Green  Вдигам кръвно  Crazy
И не, че нещо, ама момчето погребва дядо си, а тя прави снимки и ги качва в нета  ooooh!  
не, че пък ние пропуснахме да видим снимката  Blush , ама нейната постъпка е по-лоша от нашата  Whistling

И аз си помислих същото, ама щото имаше съмнения дали е истинска снимката, та викам да разясня..  Peace Peace Иначе мислиш ли че на мене ми аресва да си мисля за Берк и тая.. или която и да е друга..  ooooh! ooooh! Joy Joy

# 145
Елиним ми разясни снимката  Peace  Дядо му е бил офицер и го погребват като такъв  Peace

Значи и ти като мен не си добре само при мисълта, че Берк е с друга?  Mr. Green  Усещам, че и ти Темпи, трябва да си стегнеш куфарчето и да дойдеш с нас в Айвалък на лечение  Hug

# 146
Нежи, сега вдянах за Веси...
Лека и от мен   smile3524

Последна редакция: вт, 15 сеп 2015, 09:08 от *ems*

# 147
Емс,
Лека нощ и сладки сънища!  smile3524

# 148
Елиним ми разясни снимката  Peace  Дядо му е бил офицер и го погребват като такъв  Peace

Значи и ти като мен не си добре само при мисълта, че Берк е с друга?  Mr. Green  Усещам, че и ти Темпи, трябва да си стегнеш куфарчето и да дойдеш с нас в Айвалък на лечение  Hug

То почти всички пишещи в темата сме за там, че да вземе да звъннем на Лютфито Местан като идат насам сега автобусите с гласуващи за изборите, да си оставят тука пътниците за седмица на гости, а да закарат нас към Турция.. че сме си бая народ..  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green барем хванем и промоция и пътуваме безплатно...  Twisted Evil Twisted Evil

# 149
A у да - как пък не ще звъня на Местан или Доган  Naughty  Ще чакам капитан Ибрахим да ни вземе от бургаското пристанище и да отплаваме към Айвалък  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт