♡~ Аромат на ягоди ~ Любов под наем ~ Статус на връзката: Объркан ~ ♡ Тема 10

• 52 458
  • 742
  •   1
Отговори
# 150
 Добро утро моми4ета , 4естит  първи у4ебен  ден !!! Желая на   майките и техните рожби мого здраве и търпение !!!  Вси4ко да бъде на 6  !!!!

# 151
Добро утро !

Честит първи учебен ден! Желая на учениците много успехи в училище, а на майките сила и търпение!

ju12345  Hug благодаря за пожеланието!  bouquet

# 152
  • Пловдив
Добрютрооо Wink
Честит първи учебен ден - успех на учениците и кураж за майките  Hug
Честити 6 години на моя дребосък, да ми е здрав, другото ще го пазарим  Heart Eyes
И да почерпя по повод празника  Mr. Green

# 153
Добрютрооо Wink
Честити 6 години на моя дребосък, да ми е здрав, другото ще го пазарим  Heart Eyes

Гори  Hug Heart Eyes честит рожден ден на детенце !Да ти е живо и здраво и много да те радва!  newsm59

Хубав ден!

# 154
Добро утро  Hug Hug Hug Hug Hug
Гори честит рожден ден на детенцето  ти  Hug да ти е живо и здраво  Hug Hug Hug Hug
Честит първи учебен ден на всички майки и децата им и нека да е успешна учебната година. Hug Hug

# 155
Добрютрооо Wink

[/quote 4естит Празник на  мама и син4ето  много здраве и късмет  !!!   bouquet

# 156
Ели, Джан хич, ама хич не ревнува от 2-3 серии насам  Mr. Green   И от самолет му личи, че е влюбен и се изяжда от ревност, ама пустата му глупост  ooooh! и в допълнение онова Затъмнение Елиф  ooooh!  му пречат да си признае пред самия себе си какви чувства и към кого изпитва  Crossing Arms
Точно това му е проблема,че на себе си не може да признае.
Според мен Джан няма да напусне къщата,не за друго,а защото не иска.

# 157
Гори, честит празник на малкия принц. newsm59 Да е жив и здрав и много щастлив. Търпение на мама.  bouquet Добро утро на другите момичета Hug Heart Eyes.
 Според мен Джан вече доста е навътре навлезнал в любовните чувства, но ината засега му е по-голям и докато си признае ще има интересни моменти. Laughing

# 158
  • София
Добро утро, момичета! Hug Hug Hug

Горгонка, честит рожден ден на големия мъж! Flutter Много да те радва (в което не се и съмнявам), да ти е жив и здрав, и да извършва всеки ден все нов голям подвиг, с който да се гордееш! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug

Честит първи учебен ден и на всички малчугани! Hug Hug Hug

# 159
  • IT

Добрютрооо Wink
Честит първи учебен ден - успех на учениците и кураж за майките  Hug
Честити 6 години на моя дребосък, да ми е здрав, другото ще го пазарим  Heart Eyes
И да почерпя по повод празника  Mr. Green

Честит рожден ден на детенце, да е жив и здрав и много щастлив.
На всички майки с ученици -много търпение и най-вече любов.

# 160
Добро утро и честит празник на всички мами и техните деца  Peace

Гор, на теб да ти е живо и здраво детенце
и много, мнооого да те радва  smile3510

# 161
  • IT
Кога излизан вторите фрагмани на Статуса и Любовта.

Фрагман N•2 :

"Любов под наем" - понеделник
"Статус на връзката: Объркан" - вторник
"Аромат на ягоди" - петък

Мерси, мерси-значи днес чакаме втория трейлър на "Статус на връзката: Объркан" Simple Smile.
Момичета-ето ги Ягодите 12 епизод с руски субтитри

# 162
  • София
Пускам ви и едни хууубави гифчета за добро... добър ден, де. hahaha hahaha Hug Heart Eyes

# 163
  • Пловдив
Момичета, благодаря ви, толкова сте сърдечни  Hug Hug Hug

Днес ще се опитам да гледам семейството, дано ми се получи.
С тоя фраг на Ашка се опитват да ни подведат, ама ние сме стари кучета  Mr. Green Излъгала го била, щял да я наказава, дай Боже всекиму Баръшовото наказание, я! Blush Неджми бей излезе от летаргията, много ми харесва напоследък, промених си мнението за него.Излезе тънък психолог и много по-човек от жена си.Ашколсун!

# 164
Здравейте момичета!  Hug Hug
Аз съм на работа та минавам само да ви поздравя! Честит първи учебен ден на малчуганите и техните родители!  Hug
Гори, честит ти рожденик!   bouquet  Hug

Общи условия

Активация на акаунт